Φόλα τους δίνω, την ψήφο μου όχι!

Αγέλες λυσσασμένων σκύλων έχουν ξαμολυθεί…
Τους βλέπουμε και τους ακούμε καθημερινά…
Από τις Βρυξέλλες, τα ΜΜΕ, τις «διαρροές».
Δαγκώνουν, δαγκώνουν, δαγκώνουν.
Απειλές, εκβιασμοί, τρομοκρατία, Θάνατος στα δόντια και τα νύχια τους.
Αγέλες λυσσασμένων σκύλων βάλθηκαν να ξεσχίσουν…
τις Ζωές, τις δουλειές, τις Ελπίδες μας.Οι τραπεζίτες/σκύλοι της Εθνικής τράπεζας, μόλις τσέπωσαν την πρώτη δόση της επανακεφαλοποίησης σε ευρώ (!!) -που ΕΜΕΙΣ χρεωνόμαστε και θα ξοφλήσουμε- δημοσιοποίησαν «έκθεση» με σενάρια επιστροφής στη δραχμή.
Αναμενόμενη προεκλογική πολιτική παρέμβαση υπέρ των πρασινογάλαζων κομμάτων που συνταυτίζονται μαζί τους…
Υπέρ εκείνων που επιλέγουν να σώσουν τους τραπεζίτες και τα κέρδη τους και όχι τους Ανθρώπους, τα νοσοκομεία, τα σχολειά, το επίδομα ανεργίας, τη Δημοκρατία.

Ο τραπεζίτης/σκύλος Papaδήμος παραδίδει non parer για την Οικονομία στον Παπούλια (όχι στους αρχηγούς), μετά το διαρρέει και ζητάει από το Μπαρόζο μία δήλωση πως «η Ελλάδα θα φύγει από το club του ευρώ, αν δεν υποταχθεί στις απαιτήσεις της τρόϊκας».
Αν αυτά τα γεγονότα είναι τυχαία και όχι προσχεδιασμένα και εκβιαστικά για την ψήφο της 17/6…
Ε!! τότε τι είναι;!

Οι σκύλοι του Πασοκ και της ΝΔ υπέγραψαν, συνειδητά και δουλικά, το δεύτερο σωτήριο Μνημόνιο και τώρα… εμφανίζονται ως ιδανικοί διαπραγματευτές για
την τροποποίησή του!!

Οι Πωλητικοί του «ναι σε ΟΛΑ»…
Οι Πωλητικοί με τις νεοφιλελεύθερες Χαντζάρες…
Οι Πωλητικοί με το λουρί του σκύλου στο λαιμό!!

Συνυπέγραψαν, μόλις πριν 3 μήνες, τη χρονική διάρκεια της «προσαρμογής» και τώρα…ζητούν ψήφο να «διαπραγματευτούν» την επιμήκυνσή του μέχρι το 2017!!

Συνυπέγραψαν τη μείωση του κατώτατου μισθού και την ουσιαστική κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων και τώρα… ζητούν ψήφο να «διαπραγματευτούν»… κι αυτοί δεν ξέρουν τι ακριβώς!!

Συνυπέγραψαν τη μείωση του επιδόματος ανεργίας και τώρα…ζητούν ψήφο να «διαπραγματευτούν» τη χρονική επέκτασή του κατά ένα χρόνο!!

Συνυπέγραψαν τη «μείωση» των δημοσίων υπαλλήλων κατά 15.000 κεφάλια το 2012 (150.000 μέχρι το 2015) και τώρα… ζητούν ψήφο να «διαπραγματευτούν» τον… μη αποκεφαλισμό τους!!

Ψήφο… γιοκ!!
Φόλα… ΝΑΙ!!

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *