ΦΩΤΟ-Αεροπλάνο έπεσε σε πάρκινγκ εμπορικού κέντρου

ΦΩΤΟ-Αεροπλάνο έπεσε σε πάρκινγκ εμπορικού κέντρου

Ένα μικρό αεροπλάνο έπεσε σε πάρκινγκ εμπορικού κέντρου στο Σαν Ντιέγκο των ΗΠΑ. Στο αεροπλάνο επέβαιναν δύο γυναίκες, μία εκ των οποίων πέθανε την ώρα της πτώσης, ενώ η άλλη μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Το αεροπλάνο έπεσε στο πάρκινγκ, το οποίο απέχει αρκετά μέτρα από την είσοδο του εμπορικού κέντρου, ειδάλλως το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι καταστροφικό.

Όπως είπαν αυτόπτες μάρτυρες το αεροπλάνο έχασε ύψος ξαφνικά και έπεσε στο σημείο. Όσον αφορά στα αίτια της πτώσης σύμφωνα με τα δημοσιεύματα οφείλεται σε μηχανική βλάβη…

Δείτε τις φωτογραφίες

Πηγή: nbcsandiego.com

Πηγή ΦΩΤΟ: NBC 7 San Diego

ΠΗΓΗ


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

*Ειδική επεξεργασία ΔΙΠΛΗΣ ΝΑΝΟΕΠΙΚΑΛΥΨΗΣ στα σφαιρίδια καθαρώς χημικού χαλκού, στην οποία οφείλει το ιδιαίτερο χρώμα του το Black Knight

*Εμπεριέχει αρχαίο κρύσταλλο της Ελληνικής γης [εξαιρετικά δυσεύρετος στο εμπόριο]

**ΝΕΑ κεραία Lakhovsky στο εμπρός μέρος με επικάλυψη χρυσού 24 καρατίων

*Η επικάλυψη καθαρού χρυσού 24 καρατίων στην εμπρός κεραία, αλλάζει την πόλωση της οργονοενέργειας ώστε να γίνεται ιδιαίτερα δυσάρεστη στα αλλότρια DNA τα οποία κυκλοφορούν ανάμεσα μας καθώς και στα ανόργανα όντα.

*Στην βάση του υπάρχει ακόμη μια κεραία MWO Πολύ-Κυματικού Ταλαντωτή Lakhovsky, όπως σε όλα τα προϊόντα οργονιτών του orgonodrome, κατ’ αποκλειστικότητα.

ΤΙΜΗ 115.00€ + 0 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 0 μεταφορικά- Για Επαρχία 0€

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2 thoughts on “ΦΩΤΟ-Αεροπλάνο έπεσε σε πάρκινγκ εμπορικού κέντρου

  1. odis says:

    <<..ο κατέχων άρτι έως εκ μέσου γένηται…>> παραμερίστηκε το κατέχον και τα κακοποιά πνεύματα του αέρος δρουν πλέων ανεξέλεγκτα, ας περιορίσουμε τα ταξίδια μας με αεροπλάνο στο ελάχιστο και μόνο αν υπάρχει μεγάλη ανάγκη, και μετά από εξομολόγηση και θεια κοινωνία, ζούμε στους έσχατους καιρούς και δεν ξέρουμε πότε και πως θα φύγουμε, μετάνοια για να είμαστε ελεύθεροι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *