Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

16:44 - 20/10/2011

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ “ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ” ΠΡΟΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΩΝ “ΕΡΓΑΤΩΝ” ΤΟΥ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΚΚΕ!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Αδιάφορο για τους ημεδαπούς “προλετάριους” αν οι αλλοδαποί “σύντροφοι” πρόσφατα έγιναν ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΕΣ, μαζεύοντας σκουπίδια για “ιδιωτικές εταιρείες”:
Το σημαντικό για τους ανθέλληνες μαρξιστές, είναι να στρατολογούν κόσμο που θα προωθεί τα συμφέροντά τους: Δεν νοιάζονται αν είναι λαθρομετανάστες ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, απασχολούμενοι εν πολλοίς στις επιχειρήσεις των “ιδιωτών”-μεγαλοεργολάβων, ακόμα και της…Αριστεράς.
Όσον αφορά τη διαδήλωση και τα επεισόδια, αφήνουμε συνεργάτη του ιστολογίου να τα περιγράψει:

Για άλλη μια φορά επαναλήφθηκε το γνωστό μοτίβο.


Όταν το σύστημα βλέπει ότι κατεβαίνουν χιλιάδες λαού ακομμάτιστα, οι μηχανισμοί του αναλαμβάνουν δράση.


Πρώτα απ’όλους το ΠΑΜΕ.


Οι ροπαλοφόροι του ΚΚΕ έρχονται συντεταγμένα, περιφρουρούν τη Βουλή μέχρι να βεβαιωθούν ότι οι βουλευτές είναι …ασφαλείς, και μετά συνεχίζουν την κομματική τους παρέλαση, αδιαφορώντας για τον υπόλοιπο κόσμο.

Αμέσως μετά ( κοίτα κάτι συμπτώσεις βρε παιδί μου ), εμφανίζονται από το πουθενά τα 100 – 200 αναρχοπρεζόνια ( εκ των οποίων πολλοί αλλοδαποί ) και αρχίζουν το έργο τους !


Η συνέχεια γνωστή : χάος, και κατεστραμμένες περιουσίες Ελλήνων βιοπαλαιστών.


Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου, εδώ και 30 χρόνια, και το σύστημα καλά κρατεί !


Με τέτοιες αξιοθρήνητες και ανοργάνωτες “κινητοποιήσεις”, ποτέ δεν πρόκειται να απειληθεί ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ το σύστημα.


Όχι 150.000, και 500.000 να κατέβουν στους δρόμους, δεν θα καταφέρουν ποτέ τίποτα, διότι πολύ απλά όλος αυτός ο κόσμος δεν έχει κοινή προέλευση, ιδεολογία, οργάνωση και σκοπούς.


Άλλοι είναι αγνοί πατριώτες που κρατάνε μια Ελληνική Σημαία, άλλοι είναι αριστεριστές, άλλοι είναι μπαχαλάκηδες που πάνε απλώς για να τα σπάσουν, αλλοδαποί που πάνε για πλιάτσικο στα μαγαζιά, άνεργοι που έχασαν την δουλειά τους, μέχρι και…χουλιγκάνοι ομάδων που πλακώνονται μεταξύ τους, όπως έγινε σήμερα στο Σύνταγμα με Ολυμπιακούς – Παναθηνα’ι’κούς !


Ελλάς το μεγαλείο σου !


Αυτά τα ετερόκλητα πλήθη, δεν πρόκειται ποτέ να καταφέρουν τίποτα, και πάντα θα διαλύονται όταν θα πέφτουν οι πρώτες μολότωφ.


Σήμερα έκαναν όλοι αυτοί την επανάστασή τους, και το βράδυ θα κάτσουν να δουν τον Ολυμπιακό στην τηλεόραση.


Τα ίδια θα γίνουν και αύριο.


Μια λα’ι’κή εξέγερση, για να πετύχει, πρέπει να έχει ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ, ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ, ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ, ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΑ, ΣΥΝΟΧΗ ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ.


Προς το παρόν, μόνο το ΚΚΕ διαθέτει αυτά τα στοιχεία μέσω του ΠΑΜΕ.


Γι’αυτό το ΠΑΜΕ πάντα κάνει δικές του συγκεντρώσεις, αδιαφορεί πλήρως για τους υπολοίπους, και έχει στρατιωτική πειθαρχία και περιφρούρηση.


Είναι η παλιά και δοκιμασμένη τακτική του ΚΚΕ, για να εξασφαλίζει την ηγεμονία στον “αριστερό” χώρο, και να καθοδηγεί αυτό – και μόνο αυτό – το εργατικό κίνημα.


Όμως, ποιοι ανησυχούν το Σύστημα ;; Αυτοί που πιστεύουν στο ΕΘΝΟΣ και σε ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΙΔΑΝΙΚΑ, ή όλοι αυτοί που φωνάζουν τώρα επειδή απειλείται η δουλίτσα τους και ο μισθουλάκος τους, και θα προσκυνήσουν οποιονδήποτε τους τα εξασφαλίσει ;;
http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*