Φωτογραφίες Ντέβα και Στοιχειακών

Για όσους έχουν “ευαίσθητα” μάτια και την αντίστοιχη μετά-φυσική παιδεία !
Παραθέτω μερικές φωτογραφίες Ντέβα και Στοιχειακών που τράβηξα σε μια επίσκεψη στον φίλο μου CbsWork.
Στην πρώτη φαίνεται το πρόσωπο ενός Ντέβα των δένδρων που με κοιτάει πίσω από τον τούβλινο τοίχο
Στην δεύτερη Φώτο έχω σημειώσει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του. Τώρα ξανακοιτάξτε την πρώτη Φώτο και προσπαθήστε να τα δείτε.

Στην τρίτη Φώτο είναι το πρόσωπο ενός στοιχειακού του φοίνικα.
Στην τέταρτη Φώτο έχω σημειώσει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του. Δείτε πόσο καθαρό είναι το πρόσωπο του. Όταν ανοίγετε την καρδιά σας και στέλνετε αγάπη στα Ντέβας και τα Στοιχειακά και κατόπιν ζητήσετε να δείτε τα πρόσωπα τους θα εκπλαγείτε από το πόσο ανθρώπινα μοιάζουν. Προσπάθησα αρκετές φορές ώσπου να τα φωτογραφίσω. Πάντοτε στέλνετε αγάπη πρώτα και κατόπιν αρχίστε να επικοινωνείτε μαζί τους. Αυτός είναι ο τρόπος.
Τώρα όταν βλέπω τα πρόσωπα τους, μερικοί ξαφνιάζονται που ένας άνθρωπος μπορεί να τους δει. Αυτό με κάνει και γελάω μέσα μου.
© Ryan McGinty
Ντέβα, Όντα του αιθερικού που μπορείς να τα δεις μόνο ενεργοποιώντας το τσάκρα της καρδιάς. Γι αυτό και οι άψυχοι δεν μπορούν τα τα δουν, ουτε και να κατανοήσουν θέματα που σχετίζονται με την καρδιά, γιατί δεν έχουν το τσάκρα της καρδιάς, ούτε και τα τρία ανώτερα.

πηγη

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *