06:11 - 18/01/2013

ΦΩΝΗ ΒΟΟΝΤΟΣ…

Η προηγούμενη ανάρτηση είχε ως κεντρικό θέμα τον τρόπο, με τον οποίον η αλλοτρίωση τού ερπετικού εγκεφάλου τον εργαλιοποιεί και τον εκμοχλεύει, ώστε να τον καταστήσει κρανιακό δικτάτορα εις βάρος των νοητικών κέντων εκλογικεύσεως και υπερβατικής λειτουργείας.
Τα σχόλια που κατατέθησαν σε αυτήν, θεωρώ ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικά και ενδιαφέροντα, κατευθύνοντας ένα έντονα ζωντανό διάλογο στην προβληματική τής σύγκρουσης, η οποία απειλεί να ανοίξει τούς ασκούς Αιόλου στα πλαίσια τής κλιμάκωσης μιας διογκούμενης πολώσεως, και η οποία μπορεί να οδηγήσει προσεχώς σε χαοτικά δρώμενα.

Το κεντρικό σύνθημα τής “νέας τάξης” “ΤΑΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΟΣ” δηλώνει χωρίς περιστροφές, ότι η δημιουργία πλήρως ελεγχόμενου χάους αποτελεί την στρατηγική των επικυριάρχων στην τρέχουσα φάση. Η βάση αυτής τής στρατηγικής συνίσταται στο τέχνασμα “Δημιούργησε μια αξεπέραστη κρίση και μετά πείσε τους, ότι η λύση για το ξεπέρασμά της βρίσκεται στα χέρια σου”.

Επανειλημμένα έχει καταγγελθεί, ότι στην Ελλάδα έχουν επιβάλει τον ρόλο πειραματόζωου στα πλαίσια τής παγκόσμιας επιβολής ελεγχόμενου χάους. Η Ελλαδική κοινωνία οδηγείται με γεωμετρική ταχύτητα έντεχνα ολοένα και εντονότερα εκτός των ορίων αντοχής της. Αυτοί που ελέγχουν τα εξουσιαστικά θεσμικά δεδομένα μέσω ενός πλέγματος εντολοδόχων και μηχανισμών επιρρεασμού, αφ’ ενός μεν αποδομούν πάσα δομή σταθερότητος, αφ’ ετέρου επιχειρούν με την καλλιέργεια συνδρόμων να μετατρέψουν τούς ανθρώπους σε οργισμένη μάζα, όπου ο ένας στρέφεται μανιωδώς εναντίον τού άλλου.

Το λεγόμενο “δόγμα τού σοκ” προσβλέπει στην επιβολή ακάθεκτης κοινωνικής αγκυλώσεως των μηχανισμών ψυχικής αυτοάμυνας με την διαδικασία ακαριαίου εισοδηματικής πτωχεύσεως όλων των κοινωνικών στρωμάτων, εξαιρουμένων των εκάστοτε ενεργούμενων διπόδων. Η ηθελημένη κλιμακούμενη καταρράκωση των όποιων κοινωνικών θεσμών και των όποιων αξιών ίσχυσαν στο παρελθόν, έρχεται να σκάψει μια ψυχολογική άβυσσο, την οποία καλούνται να επικαλύψουν τρία κυρίως σύνδρομα:

– Η αίσθηση πλήρους αδυναμίας, η οποία οδηγεί σε αδράνεια, βαθειά απογοήτευση και τάσεις αυτοκαταστροφής.
– Ο μηδενισμός, με στόχο την έκρηξη ακατάσχετης βίας, πέρα από κάθε λογική και προγραμματική σκοπιμότητα, ενάντια σε οτιδήποτε θεωρείται τύποις συστημικό, ασχέτως εάν αυτό εξυπηρετεί έστω σε ένα βαθμό γενικότερα κοινωνικά συμφέροντα ή όχι..
– Η ξέφρενη κοινωνική μισαλλοδοξία, η οποία οδηγεί στην πρακτική τής αμοιβαίας αλληλοεξοντώσεως έντεχνα φανατισμένων κοινωνικών ομάδων μέσω οργανωμένων πογκρόμ και ακόλουθης αντίποινας.

Η εφαρμογή τής κοινωνικής μηχανικής είναι παλιά και έντονα δοκιμασμένη από τούς επικυριάρχους πρακτική. Τις συνέπειες τού άγεσθαι και φέρεσθαι καθ’ όλην την διάρκεια τής ιστορίας, εξακολουθεί να πληρώνει η ανθρωπότητα, με τις εκατόμβες αίματος των πολέμων και τον κοινωνικό εξανδραποδισμό, έστω κι αν αυτός συχνότατα κατέστη εύπεπτος και κοινωνικά αποδεκτότατος, μέσω προωθούμενων εγκεφαλοαλλοιωτικών μυθευμάτων από τεράστιους μηχανισμούς προπαγάνδας, καθώς και ταυτοχρόνων σαδομαζοχιστικών προσμίξεων γευστικών συστατικών, καθώς και των κάθε είδους ναρκωτικών και των διακόσμων ψευδούς ευπρεπείας.
Η αδυναμία των κοινωνιών επαρκούς και δημιουργικής μελέτης τής ιστορίας, καθώς και η άντληση συμπερασμάτων από αυτήν, τα οποία θα διαμόρφωναν την υπεύθυνο λήψη συνεπειών, ανακυκλώνουν υπό διαφορετική εκάστοτε μορφή το δράμα τους, ενώ η βάση παραμένει αναλλοίωτη:

Ο θρίαμβος τού πληρωμένου προπαγανδιστού, η κατάληξη στον γκρεμό υπό τις οδηγίες τού στημένου προβοκάτορα, η μονοκρατορία τού λαϊκιστή, η αποδοχή τού δολώματος προς πέψη και δηλητηρίαση από τον κάθε απατεώνα, το προσκύνημα τής μπότας τού ισχυρού, η κατανάλωση τού προσχηματικού παυσίπονου από τον δήθεν “πνευματικό” ταγό, η καθωσπρεπική προσαρμογή στα κελεύσματα τού γραβατωμένου αλανιάρη.

Μέσα στον κυκεώνα τής κοινωνικής και πολιτικής ύπνωσης εκτοξεύονται σαν φωτοβολίδες μέσα στην νύκτα οι φωνές βοόντων εν τη ερήμω, όπως αυτή, που διαμορφώνει σε δύο σχόλια στην προηγούμενη ανάρτηση ο φίλος μου Θεοφάνης Ράπτης.

Δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία, ότι η διάλυση των κοινωνιών κλιμακώνεται από τούς επικυριάρχους και με την εθνοτική αλλοίωση των κοινωνιών μέσω τής οργανωμένης ακατάσχετης μαζικής μετακίνησης πληθυσμών, την ύπουλη επιβολή τής υποτιθέμενης “πολυπολιτισμικότητος”, η οποία συνίσταται κυρίως στην προώθηση υποθαλπτικών πυρήνων τής σαρία και τού αντίστοιχου ισλαμοφασιστικού περίγυρου, στην προώθηση πυρήνων τής διεθνούς μαφίας και κυκλωμάτων τού εγκλήματος κυρίως από “φίλιες” μυστικές υπηρεσίες, καθώς και στην προώθηση τής απολιτισμικότητος τού παγκοσμιοποιημένου χυλού.

Όμως, κατά πόσο η αντιμετώπιση αυτών των επιθέσεων αρμόζει να γίνει στην βάση κριτηρίων φυλετισμού, επειδή δήθεν παρεμβάλλονται απροσπέλαστα πολιτισμικά δεδομένα, όπως με έμφαση τέθηκε στα σχόλια τής προηγούμενης ανάρτησης από φίλο σχολιαστή, είναι μια τελείως άλλη ιστορία. Αυτή δεν είναι δυνατόν – δεδομένου ότι αυτή μονίμως προβάλλεται με αξιωματικό – αφοριστικό τρόπο – να τύχει αξιολόγησης, εάν προηγουμένως δεν τεθεί με διεξοδικό τρόπο το γενικότερο ζήτημα τού πολιτισμού, ειδικά αυτού που θεωρείται “δυτικός” πολιτισμός.

Κατά πόσο το ενεργούμενο από την “νέα τάξη” πληθυσμιακό ανακάτεμα, που στηρίζεται σε άνομες και ύπουλες πρακτικές και σκοπιμότητες, αρμόζει να οδηγήσει στην διαμόρφωση κλίματος κοινωνικού ρατσισμού και εκδικητικής ξενοφοβίας, θεωρώ ότι εντάσσεται εξ ίσου και σε συνδυασμό με το σκόπιμο πληθυσμιακό ανακάτεμα στην στρατηγική των επικυριάρχων.

Υποσχέθηκα ήδη στο άμεσο μέλλον την ανάρτηση κειμένου με αυτό το θέμα. Τώρα διαπιστώνω, ότι επί τού εν λόγω θέματος είναι αναγκαία η κατάθεση συγκροτημένης πραγματείας, αποτελούμενης από σειρά αναρτήσεων. Και υπόσχομαι να μην σταθώ φειδωλός στην ικανοποίηση αυτής τής αναγκαιότητος. Ευχαρίστως προτίθεμαι να αναρτήσω και ολοκληρωμένες απόψεις οιουδήποτε το επιθυμεί, εφόσον αυτές αποστελούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ή στην περίπτωση που δεν υπάρχει διάθεση επικοινωνίας μέσω μέιλ, εφόσον αυτές κατατεθούν στα σχόλια με ταυτόχρονο μνεία στην επιθυμία αυτές να αναρτηθούν.

Όμως θεωρώ ζωτικά σημαντικό τον εντοπισμό τού Θεοφάνη στα σχόλια, ότι το πληθυσμιακό ανακάτεμα αποσκοπεί ταυτοχρόνως – πέρα από την διαβρωτική του έναντι των εθνοτικών δεδομένων επιρροή – στην δημιουργία κοινωνικής πολώσεως, στην σκόπιμη επιβολή εμφυλιακού σκηνικού και στην προώθηση εκατέρωθεν χαοτικών πογκρόμ.

Ειδικά η συγκεκριμένη αναφορά τού Θεοφάνη στον παρελθόντα εμφύλιο πόλεμο τής γείτονος Γιουγκοσλαβίας, χαράχθηκε με καλέμι στην συνείδησή μου και θεωρώ, ότι θα απόβαινε σωτήρεια, εάν απασχολούσε τα φρένα κάθε καλοθελητού.
Αρκετές φορές διαπίστωσα, οτι η αντίληψη, η οποία κυριαρχούσε στην Ελλάδα κατά την διάρκεια τού εμφυλίου πολέμου στην Γιουγκοσλαβία, ήταν ότι αυτός δεν συνέβαινε σε γειτονική χώρα, αλλά σε άλλο πλανήτη.

Σχολιάζει ο Θεοφάνης Ράπτης:

… Για την ώρα είστε έτοιμοι απλώς να βγάλετε ό ένας οτ μα΄τι του άλλου όπως ακριβώς θα συμβεί κ στη συνέχεια της “Ελληνικής” μας πραγματικότητας με βάση την περιβόητη “Θεωρία των άκρων” κατά πως ακριβώς το επέλεξε οτ εξυπνότερο πρακτοριλίκι κάποιων άλλων που φαίνεται ότι είχαν όλον τον καιρό να μας ψυχολογήσουν πάρα πολύ καλά από τον τελευταίο εμφύλιο -ίδιον των Ελλήνων!- κ δώθε! …

…Εγώ πάντως ένα έχω να σας πω:
Καθώς σήμερα το μεσημέρι περνούσα από την Πλ. Αμερικής, έπεσα πάνω στην εκκένωση κατειλλημένου κτιρίου. Ήξερα βέβαια ότι η εντολή εκκαθάρισης έχει ήδη δοθεί από τα ΕΠΕΝικά αποβράσματα που κατέλαβαν το Υπ. ΠΡΟ-ΠΟ τα οποία και μέσω της πρακτορευόμενης Χρυσής Αυγής, διείσδυσαν στα σώματα ασφαλείας. Αυτό που με κέντρισε όμως ήταν η ταχύτητα εξέλιξης ενός σχεδίου του οποίου οι πραγματικοί σκοποί ουδόλως έχουν να κάνουν με την διδόμενη αφορμή, όπως ακριβώς και στην ιστορία των πολέμων, άλλον τι τα αίτια και εντελώς άλλο οι αφορμές!

Οπότε λοιπόν, έχουμε και λέμε:
α) Στο σημείο που πάνε την κατάσταση πραγματοποιούν ακριβώς τις συνθήκες για τις οποίες οι Αναρχικοί απλώς υπερηφανεύονται ότι το γράφουν στα συνθήματα τους, δηλ. Το Σημείο Χωρίς Επιστροφή. Κ αυτό θα είναι το σημείο έναρξης του πραγματικού Εμφυλίου Πολέμου.

β) Σε αντίθεση με το παρελθόν, αυτά τα παιδιά της νεώτερης γενιάς πολύ απέχουν από το να ευαγγελίζονται τον παράδεισο όπως οι προ χούντας, αριστεροί που προσπαθούσαν και να προβλέψουν την έλευση του με …Μαρξιστικά μαθηματικά! Αυτά τα παιδιά πλέον απλώς ΑΜΥΝΟΝΤΑΙ! Διότι δεν ξέρουν που να στρίψουν και που την κεφαλήν κλίναι! Και οι διάφοροι βλάκες ολόγυρα οι οποίοι απλώς επιμένουν να ανεβάζουν την πίεση θα δουν απλώς το καπάκι της κατσαρόλας να τους έρχεται στο κεφάλι.

γ) Όλοι αυτοί οι απερίγραπτοι βλάκες ξεχνούνότι μια άλλη μεγάλη “πατρίδα”, η Γιουγκοσλαβία, έγινε κομματάκια το 90 παρ’ όλον ότι είχαν περάσει δεκαετίες από την τελευταία φορά που οι κάτοικοί της είχαν πολεμήσει ο ένας τον άλλον. Πλην όμως, η ίδια αυτών απληστία και βλακεία τους έκανε να θυμηθούν τόσο παλαιά μίση και να αυτο-διαλυθούν!
Ένα απομένει να πω λοιπόν. Τα συγχαρητήρια μου. Εμένα πάντως, όπως και τον αγαπητό και φιλότιμο Hellcombatant θα μας βρούν στη γωνία όλοι να τους περιμένουμε με μια ξιφολόγχη για την τελική τους Δίκη.

Επειδή ο κόσμος είναι πρακτικός και ο καιρός λίγος. Εξαιρετικά αφιερωμένο στους τσομπάνηδες προπάππους που όταν τολμούσε κάποιος να τους φλομώσει με αμπελοφιλοσοφίες του έστελναν την γκλίτσα κατευθείαν στο κεφάλι.

Και τώρα πηγαίνετε να πληρώσετε τους επόμενους λογαριασμούς της ΔΕΗ σε …χρυσό!

Και ένα τελευταίο ωραίο του παππού μου: “Ότι δεν μπαίνει από τα ώτα, μπαίνει από τα πρύμνα!”

ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:

Οι κάτωθι παρατηρήσεις αφορούν θέματα που τέθηκαν στα σχόλια:

Η άποψη που παρουσιάζεται στο πρώτο σχόλιο, ότι ισχυρίζομαι στην παρούσα ανάρτηση πως πρόκειται η Ελλάδα προσεχώς να μετραπεί σε Βοσνία ένεκα τού πολωτικού κλίματος το οποίον καλλιεργείται από πράκτορες των επιλεγόμενων “πεφωτισμένων”, από την μια μεριά την δοτή δήθεν “αριστερά” τής λεγόμενης “πολιτισμικής” θολοκουλτούρας εν είδη “Κ”Κ”Ε”, “ΣΥΡΙΖΑ” και το κάθε είδους κακό συναπάντημα τής “αριστερο” μαϊμούς, και από την άλλη από τούς ρατσιστές, φυλετιστές, ψευτοεθνικιστές, φασίστες πολλαπλών χαμαιλεονικών αποχρώσεων ενεργούμενων από μυστικές υπηρεσίες και εωσφορικά κυκλώματα, πίσω από την μάσκα των δήθεν θρησκολήπτων, ΔΕΝ ΣΥΝΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.

Τουναντίον το πολωτικό κλίμα και η αλλιέργεια τής μισαλοδοξίας, η αξίωση πάκτωσης των πατριωτικών ευσήμων από μια παράταξη, η οποία διεκπεραίωσε αποδειγμένα κατ’ επανάληψη εθνοπροδοτικό ρόλο κατ’ εντολήν ξένων δυναστών τού προτεκτοράτου και ο πάγιος χαρακτηρισμός όλων των φορέων διαφορετικών απόψεων από τις δικές τους ως μη “εθνικοφρόνων”, “ανθελλήνων”, “απάτριδων” και τα τοιαύτα εντάσσεται αναφανδόν στην νεοταξική στρατηγική τής επιβολής χάους κατά τα “ORDO EX CHAO” και “ORDO NOVO SECLORUM”, ενώ αυτοί φορούν παραπλανητικά τύποις αντινεοταξικό προσωπείο.

Με καθυβρίζουν “αφελή”, μού αποδίδουν πλήρη άγνοια τής ιστορίας, χαρακτηρίζουν τον συναγωνιστή Θεοφάνη Ράπτη “πολιτικά επικίνδυνο”, εμμένοντας σε υποτιθέμενη πλήρη ταύτιση των απόψεων μου με τις δικές του, καθυβρίζουν κοινωνικές ομάδες, κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια.

Αποδεικνύονται επίδοξοι μελλοντικοί στρατοδίκες. Αλλά εάν φρονούν αυτοί και η παρέα τους, ότι οι έμμεσες απειλές με πτοούν, πλανώνται.

Ας γνωρίζουν, ότι αυτό που διακήρυξε ο Οδυσσέας Ελύτης, στο “Προφητικόν” τού “Άξιον Εστί”, ότι “ο στρατοδίκης και ο δωσίλογος θα καούν σαν λαμπάδες στην Τράπεζα τής Αναστάσεως”, έχει ήδη λάβει χώρα, ΔΙΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΠΛΕΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΘΥΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΤΩΝ ΚΑΘ΄ ΕΔΡΑΣ ΤΕΚΤΟΝΩΝ, ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΞΑΣΠΡΟΥΛΙΑΡΗ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΗ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΗ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΡΑΔΑΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΝΟΥΤΟ ΕΝΑΝΤΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ “ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ” ΕΝΕΚΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΦΥΛΕΤΙΚΗΣ ΥΠΕΡΟΧΗΣ.
Ακόμη και για τον πλέον πολιτικά αδαή η συμπαιγνεία δυτικών “πολιτικών” της “λευκης φυλής” και ισλαμοφασιστών, με στόχο την επιβολή τού νεοταξικού μπάχαλου, έπρεπε να έχει καταστεί πλέον προφανής.
Προσποιούνται τον κουτό. Παραβλέπουν, ότι με αυτόν τον τρόπο μετατρέπουν βαθμηδόν τον εγκέφαλό τους σε νεροζούμι.

Αντιμάχομαι τον κλιμακούμενο από τούς “πεφωτισμένους” εποικισμό και την διάλυση τής εθνικής υποστάσεως των κοινωνιών. Αντιμάχομαι τον “πολυπολιτισμικό” χυλό και την καταστρατήγηση τής εθνικής υποστάσεως των κοινωνιών. ΔΕΝ ΠΑΡΑΒΛΕΠΩ ΟΜΩΣ, ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ. ΤΟ “ΑΝΗΚΟΜΕΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΣΙΝ”, ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ Η ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΑ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΑ ΦΡΟΚΑΛΑ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ, ΠΑΡΙΣΙΩΝ ΚΑΙ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΣΤΑΘΗΚΕ Η ΣΥΦΙΛΙΔΑ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΕΣΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΞΕΜΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ, ΠΡΙΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ”, ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ.

ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝ. ΑΝΗΚΩ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ ΜΟΥ ΑΝΗΚΕΙ. Ο ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΒΙΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ. Δεν θεωρώ κέντρο τού κόσμου, ούτε τον αφαλό μου, ούτε την πλατεία τού χωριού μου. Τιμώ τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ μέσα στο στόμα τού θηρίου, αγωνιζόμενος να καταδείξω στον κάθε βέρβαρο ξασπρουλιάρη απόγονο των ναζί, εις τι συνόσταται Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ.

Όσοι φρονούν, ότι δημιούργησα αυτόν τον ιστοχώρο, για να αποκτήσω πατριωτικά εύσημα, ή για να δημιουργήσω κοινωνικό προφίλ, ή για να αποκτήσω οπαδούς, πλανώνται.
Ουδέποτε παραθέτω προσωπικά στοιχεία, έχοντας διδαχθεί από τούς χώρους στους οποίους καθ’ οιονδήποτε τρόπο συμμετείχα, ότι οι αγωνισταί δεν αναφέρονται ποτέ στην δράση τους, καθώς και ότι η ταπεινότης συνιστά την βάση επί τής οποίας καλείται να οικοδομηθεί πάσα αρετή, πάσα ικανότης και πάσα αξία.
Με αργό, αλλά συστηματικό τρόπο, παρεμβαίνω στον χώρο τής διαμορφώσεως ιδεών, με σκοπό να αντιπαρέλθω στην μορφοπλασία των μολοχιστών.

Δεν με ενδιαφέρει πώς θα με χαρακτηρίσει ο ένας κι ο άλλος. Δεν με ενδιαφέρει κατά πόσο για τον κάθε συμπέθερο είμαι πραγματικός ή μη πατριώτης. Αυτά ας τα πούνε στο νηπιαγωγείο. Γνωρίζω κάλλιστα, ότι εάν βγεί κάποιος από το καβούκι του με βάσει αυτά που επιτάσσει Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ (και όχι αυτά που που θέλει να υιοθετήσουμε σώνει και καλά ο κάθε ισχυρογνώμων, που αυτονάγεται σε “παντογνώστη” και πουλάει εδώ μούρη καταχρώμενος την ευγένειά μου) θα αποκτήσει ένα φίλο και δέκα εχθρούς.

Αυτό είναι ψωμί που το έχω φάει με την σέσουλα πολύ πριν παρέμβω στο διαδίκτυο. Και από τέτοιες αυταπάτες έχω ξεκόψει. ΑΝΑΜΕΝΩ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ. ΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΠΕΝΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΟΣ.
Ουδέποτε προσέβαλα εδώ σχολιαστή ή σχολιάστρια. Με μια και μόνη εξαίρεση. Και αυτό μόνο και μόνο από βαθύτατο σεβασμό προς το συγκεκριμένο πρόσωπο, το οποίο εγνώριζα στο διδίκτυο πολλά χρόνια, υφίστατο έντονη αμοιβαία συμπαθεια και είχα επανειλημμένα εφιστήσει την προσοχή του, ότι κατά την κρίση μου βρίσκεται σε απαράδεκτο δρόμο. Χαρακτήρισα την μόνιμη ψύχωση, την οποία καλλιεργούσε σε βάρος αλλοδαπών, χωρίς να είναι σε θέση να προβεί σε ανάλυση των αντίστοιχων πολιτικών αιτιάσεων, ως κακοήθεια. Η εν λόγω φίλη έκρινε σκόπιμο να προβεί στην συνέχεια σε δυο αναρτήσεις εις βάρος μου στην διαδικτυακή της σελίδα, όπου και με χαρακτήριζε “ψευτοπατριώτη” και “προδότη”.

Εμένα με ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΕΝΑΣ Ή Η ΜΙΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.

Με τον Θεοφάνη Ράπτη έχω διαφωνήσει συχνά εδώ, χαρακτηρίζοντας κάποιες από τις απόψεις του ως τελείως ανεδαφικές.
Γνωρίζω όμως πολύ καλά, ότι ο Θεοφάνης είναι αίμα από το αίμα μου και ότι στο δικό του όπλο θα στηρίζομαι, όταν έλθει η ώρα να στήσω τον όλμο στο απέναντι πεζοδρόμιο, την στιγμή που κάποιοι δήθεν “ελληναράδες” θα έχουν χωθεί στα σεντούκια.
Δεν με ενδιφέρει, κατά πόσο ο Ιορδάνης είναι κουμουνιστής, φασίστας, κεντρώος, αναρχικός, πλασιέ ειδών μαγειρικής, εξωτικό πτηνό, εάν γνωρίζει μαθηματικά, γραμματική, συντακτικό, ή το λουρί τής μάνας.
Μού αρκεί ότι αυτός είναι τίμιος και παλικάρι.

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΟΒΑΜΑΙ. ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΟΥ.
ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ, ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΩΝΙΑ. ΑΣΧΕΤΑ ΣΕ ΠΟΙΑ ΦΥΛΗ ΑΥΤΟ ΑΝΗΚΕΙ.
ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΤΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΕΑΝ ΑΥΤΟΣ ΑΝΗΚΕΙ Η ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΟΓΜΑ, Η ΕΜΦΟΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ Ή ΙΔΕΟΛΗΨΙΑ.

Γράφει στα σχόλια ο επίδοξος “υβριστής” σε βάρος τού υποφαινομένου:
“Ο Λενινισμός-Μαρξισμός απευθύνθηκε στον υπόκοσμο, σε ευκολόπιστους και σε περιπλανώμενους αλήτες, όσο το τόξο ήταν καθοδικό ως ατραπός του βυθίσματος”.

Γιά τα καθίκια τούς δωσίλογους τής βέρμαχτ, τούς κατοχικούς κουκουλοφόρους καταδότες, τούς διπλούς πράκτορες των χιτλερικών και “πολιτισμένων τής λευκής φυλής” τής CIA χίτες, για τα “ταγματα ασφαλείας” και τούς γερμανοτσολιάδες, για τα καθίκια που έβγαζαν τα νύχια τού κοσμάκη με τανάλια στην Μακρόνησο και τον Άγιο Ευστράτιο, ούτε κουβέντα.
Αλλά μάλλον ξέχασα:

Αυτοί προάσπιζαν τα “ιδανικά τής δημοκρατίας”, τα “ιδανικά ελευθερίας ενάντια στον κόκκινο φασισμό”, τα “ιδανικά τής λευκής φυλής” ενάντια στην “σλαβική αρκούδα”.

Και το πολιτικό μίασμα Παναγιώτης Κανελόπουλος “είχε δίκιο”, όταν χαρακτήριζε τα κολαστήρια τής Μακρονήσου “νέους παρθενώνες”.

Καθάρματα.
Και μετά μιλάτε για “Ιησού Χριστό” και “Δίες”.

“Στρατηγέ μου ιδού ο στρατός σας”, στον μασόνο Πιουριφόυ.
Και μετά τολμάτε να μιλάτε και για “σιωνισμό”.

Όταν εγώ έκανα πριν τριάντα χρόνια αντισιωνιστική διαφώτηση, εσείς τρώγατε την σοκολατίτσα που σας κουβαλάγανε με τις αποταμεύσεις τού μισθού από το κτύπημα τής φάλαγγας στην Μπουμπουλίνας.

Γράφει στα σχόλια ο επίδοξος “υβριστής” μου:

“Δεν μπορείς να είσαι μια ζωή στο ένα άκρο του διπόλου που έχουν φτιάξει δήθεν ιδεολογικά-επαναστατικά(κομμουνισμός- πολιτιστικός μαρξισμός) και να θεωρείς το άλλο άκρο εθνικοσοσιαλισμός-ναζισμός ώς κόκκινο πανί και κάθε πηγή κακού(είναι τουλάχιστον αστείο). Θα υπήρχε Στάλιν δίχως Χίτλερ ή τούμπαλιν Χίτλερ δίχως Στάλιν…. διότι όσοι έχουν μελετήσει τον β’ παγκόσμιο θα έχουν εννοήσει ότι ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ήταν το Γερμανία-Ρωσία τα υπόλοιπα ήταν ‘αψιμαχίες’ για να στείλουν οι Αντλάντιοι κατόπιν την ‘ειρηνευτική’ δύναμη στην Νορμανδία για να χωρίσουν το οικόπεδο Ευρώπη κατά το δοκούν και να βάλουν τους πρόθυμους προδότες κομμουνιστές στην Ελλαδίτσα να στήσουν τον δήθεν ‘εμφύλιο’ όσο τα χαζάρικα ερπετά θα κλέβουν την Γη των Φιλισταίων και θα ιδρύουν το κρατίδιο τους το 1949”.

Τουτέστιν ο Χίτλερ, το “τάγμα τής αγίος θούλης”, η “άνενέρμπε”, τα ες ες και η παρέα που τελετουργούσε στο βέβελσμπουργκ γύρω από τον “μαύρο ήλιο” δεν ήταν Ατλάντιοι. Ατλάντιοι ήταν μόνον “αυτοί, που έστηλαν κατόπιν την “ειρηνευτική” δύναμη στην Νορμανδία”.
Μάστορα, μάς έχεις πιάσει ψιλό γαζί και νομίζεις ότι μας δουλεύεις και δεν συμαζώνεται.
Ώστε ο Χίτλερ ήταν απλά…΄”άκρο”, αλλά ήταν “πατριώτης” και “εθνικιστής”.

Που τα πουλάς αυτά ρε όρνιο, προσποιούμενος τον “γνώστη τής ιστορίας”, αποδίδοντάς μου πλήρη ιστορική άγνοια;
Ποιος νομίζεις ότι είμαι; Νομίζεις ότι είμαστε όλοι τόσο “μορφωμένοι”, όσο αυτοί που συχνάζουν στο “Θεόδοτος”;

Δεν ήταν τελικά η Γουώλ Στρητ, αυτοί που χρηματοδότησαν τους ναζί, δεν ήταν το αγγλασαξωνικό κατεστημένο αυτός που ανέβασε τον Χίτλερ στην εξουσία, δεν ήταν ο Πρέσκοτ Μπους – όχι ο σιωνιστής, αλλά ο “λευκός” προτεστάντης, ο παπούς και πατέρας των λευκών καθαρμάτων της scull and bones, αυτός που διηύθυνε την ροή των δολλαρίων και τον εξοπλισμό της General Motors στα ναζιστικά εκτρώματα, δεν ήταν ο μεγαλομασόνος Hjlmar von Schacht, αυτός που κανόνιζε το δούναι και λαβείν με τις τράπεζες των ΗΠΑ για την Reichsbank, ως και το ξεπλήρωμα των γραμματίων με την αναμένη πολεμική λεία.
Ή μήπως δεν κατέθεσαν οι ναζί τον χρυσό των κατεστημένων κρατών στα υποκαταστήματα τραπεζών των ΗΠΑ στην Ελβετία.

Πήγαινε λοιπόν και διάβασε κανένα βιβλίο, πριν ξεκινήσεις τις παραδόσεις σαχλαμάρας, “επαΐοντα” της ευτελούς προπαγάνδας.
Είναι γεμάτο το διαδίκτυο με τα έργα τού Antony Sutton, με τα βιβλία τού Charles Higham, όπως το “Trading With the Enemy” και μετά προσποιείσαι και τον “αντισυνωμοσιολόγο”. Αλλά αυτά προσποιούνται οι “φωστήρες” τού “Θεέτητος” ότι δεν υπάρχουν.

Μια ζωή νοητικοί “κασιδιάρηδες”. Κολλημένοι στην προπαγάνδα και αλλεργικοί προς την ουσιαστική ενημέρωση.
Και επειδή το παίζεις βαρύγδουπος “χριστιανός”, διάβασε και το “Satan and Swastika” τού Francis King, για να καταλάβεις για ποιον λόγο ο Μιχαλολιάκος έγραφε ποιήματα στον εωσφόρο, πριν βάλει μπρος να υποδύεται τον “ευσεβή χριστιανό”. Ελλαδέμπορες.

Δεν τυγχάνω χριστιανός, καθότι δεν ανήκω σε κανένα δόγμα, αλλά αυτό ωφείλω να στο τονίσω:
Συμφώνως προς τα Ευαγγέλια όλες οι αμαρτίες στούς ανθρώπους συγχωρούνται πλην ΜΙΑΣ. ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.
Και αυτό δεν γράφτηκε από τούς συγγράψαντες τα Ευαγγέλια για πλάκα, ούτε αποτελεί κενή απειλή.

Χύσε όσο δηλητήριο αρέσκεσαι στα σχόλια. Έτσι κι αλλιώς ανοικτά είναι για να βλέπει ο καθείς την “ποιότητα” τού πολιτικού αμοραλισμού, την εμφυλιακή εμπάθεια, η οποία μεδίδεται από γενεά σε γενεά κατ’ εντολή της “λευκής φυλής” της μπνάι μπριθ και τής “βασιλικής εταιρείας” τού λονδίνου, το γιατί η χθόνια – κρόνεια λατρεία, οι στοές, ο κοτζαμπασισμός, ο τουρκοσπορισμός, η ξενοδουλεία, ο “πατριωτισμός” με αντιμισθία και οι πολυθρόνες στους “νέους παρθενώνες”.
Μετατρέποντάς τα σχόλια σε πτυεολοδοχείο εκφράζεις αυτό που έχεις μέσα σου.

Εάν είχες ψάξει αυτήν την σελίδα – που γιατί να μπεις στον κόπο να το κάνεις αφού τα ξέρεις όλα και εγώ είμαι αφελής – θα δείς ότι τον Μαρξισμό – Λενινισμό έχω ανατρέψει με συγκεκριμένο τρόπο, ανατρέποντας πρώτα και κύρια το θεωρητικό και αναλυτικό του όργανο, χωρίς να παρουσιαστεί ΚΑΝΕΙΣ εδώ να αρθρώσει αντίλογο.

Εσείς ενάντια στον Μαρξισμό δεν έχετε να αντιτάξετε παρά αφορισμούς. ΔΙΟΤΙ ΤΟΝ ΜΑΡΞΙΣΜΟ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ. ΑΥΤΟΣ ΣΑΣ ΖΩΟΓΟΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΩΣ ΔΥΑΡΧΙΣΤΑΙ.
Και αυτήν την θεωρητική ανατροπή, δεν την έκανα για το παίξω νομιμόφρων, κύριε στρατοδίκη, ή διότι σάς φοβάμαι.
Το έπραξα, διότι κατ’ αρχήν μπορούσα να το κάνω. Επειδή ακριβώς πέρασα από μέσα και όχι μόνο γνωρίζω, αλλά έζησα το εν λόγω σύστημα εκ των έσω και όχι από προπαγάνδα και πλύση εγκεφάλου. Διότι ρύθμιζα κύριε στρατοδίκη. Εγώ έπλαινα και ΓΙ ΑΥΤΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΜΑΙ ΝΑ ΞΕΠΛΥΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΩ.

Αλλά πρέπει να γνωρίζεις ένα:

Όσο κι εάν σφάλαμε ή παρασυρθήκαμε, σε μάς λειτουργούσε τότε το “εμείς”, η ανιδιοτέλεια και το σύνθημα τής Εθνικής Ανεξαρτησίας.
Και δεν είμαστε τότε καθόλου αλήτες, όπως ισχυρίζεσαι, αλλά πρόσωπα με όλες τις προϋποθέσεις οικονομικής, κοινωνικής ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ανόδου.

Και περί αυτού πήγαινε ρώτα τους δικούς σου, που μάς φακελώνανε και εξακολουθούν να μας φακελώνουν.
Τουναντίον μόλις τα κοινωνικά υποστρώματα διαπίστωσαν, ότι κάποιοι μικροαστοί και μεσοαστοί ασπάζονταν μια ιδεολογία, η οποία ευαγγελιζόταν – αναμφιβόλως με λανθασμένο τρόπο – κάποια “κοινωνική δικαιοσύνη”, έσπευσαν να το παίξουν “εθνικόφρονες”, για να τούς εξοντώσουν και να τούς πάρουν τις περιουσίες. Η ακροδεξιά ξεβράκωτη πλέμπα είναι αυτοί που πέρνουν τα σπίτια. Γνωρίζω εκατοντάδες αριστερούς στην Ελλάδα με μόρφωση, που είχαν περιουσία και έχασαν τα πάντα ένεκα τής ιδεολογίας τους.

Δεν αμφιβάλω επίσης, ότι στο ΚΚΕ και το ΕΑΜ είχαν εισχωρήσει πλείστοι όσοι πράκτορες των Άγγλων και των ΗΠΑ, οι οποίοι ασχημόνησαν σε βάρος ανθρώπων καθώς και ότι κάποιοι αριστεροί με αφετηρία φιλαυτίας αδίκησαν συνανθρώπους τους, ή κατέστησαν θύματα στημένων εκτρόπων που προηγήθησαν και ανταποκρίθηκαν με βαναυσότατο τρόπο στα έκτροπα.

Αυτά όμως είναι ακριβώς, που πάμε να προλάβουμε με τέτοιου είδους αναρτήσεις. Διότι η εμφυλιακή αναμόχλευση και πόρωση στηρίζεται σε συγκεκριμένη και πολλαπλά δοκιμασμένη κοινωνική μηχανική, την οποίαν κλιμακώνουν με την συνενοχή βεβαίως σωρείας εμμίσθων ημεδαπών ευρισκόμενα έξωθεν τής χώρας κυκλώματα.

Για το ότι συγκρίνεις εμένα και τον Θεοφάνη με τον Γκαίμπελς, να γελάσω ή να κάνω εμετό;
Αδυνατώ να βρω χαρακτηρισμό για το χαμερπές τού χαρακτήρα σου.
Αναφέρεσαι και σε “ερπετά”, φυσιοδίφη των Ντερτιλή και Ιωαννίδη.

Και μια λεπτομέρεια ακόμη.
Πρόσεξε μήπως αυτοί που αποκαλείς αφελείς αποδεχθούν εφυέστεροι τής παρέας σου.
Διότι ο λαός έχει φάει πολύ ξύλο, ώστε να εξακολουθεί να κοιμάται αιωνίως.

Και μην νομίζεις ότι σάς φοβάμαι.
Διότι είμαι ήδη νεκρός.
Τα πραγματικά Τάγματα Θανάτου δεν τα γνωρίσατε ακόμη.
Και δυστυχώς για σένα δεν είμαστε πράκτορες, όπως οι μπηχτές σου επιχειρούν ματαίως να μάς συκοφαντήσουν.

ΘΑΝΑΤΩ ΘΑΝΑΤΟΝ ΠΑΤΗΣΑΣ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΜΑΣ

Διονύσιος Κλαδάς τού Γεωργίου,
πολιτικός μηχανικός, συντονιστής κινημάτων
Βερολίνο

Πέραν αυτών, η απόδωσις τής εμφυλιακής μοχλεύσεως από τον “1 – 2 από 2” (που διατυπώνεται στο πρώτο και σε ακόλουθα σχόλια) αποκλειστικά σε σιονιστικό δάκτυλο, αποτελεί μη αποδεκτή υπεραπλούστευση.
Οι ιστορικές ζυμώσεις, πού έλαβαν χώρα κατά την δεκαετία τού ’40, είναι περισσότερο πολύπλοκες, ώστε να μπορούν να χωρέσουν σε αφορισμούς και σλόγκαν αποτελούμενα από δύο λέξεις.

Και ζητώ συγγνώμη, για το οτι αδυνατώ να επανασυγγράψω όλη την ιστορία τού εμφυλίου στα πλαίσια αυτής της αναρτήσεως. Για όσους ενδιαφέρονται να ερευνήσουν και να ενημερωθούν πραγματικά, υπάρχει πλουσιότατη βιβλιογραφία.
Πάσα άλλη τηλεγραφικού τύπου ιστορική στενογραφία υποβιβάζει την συζήτηση.
Τώρα, εάν ο εν λόγω φίλος αισθάνεται προσβεβλημένος και ισχυρίζεται ότι βρίζω, ας έχει υπ’ όψει του ότι αυτός με εξύβρισε (και ας ξαναδιαβάσει εφόσον αμφιβάλλει περί αυτού τα σχόλιά του), επειδή απλά δεν συμφώνησα με αυτόν.
Και ας λάβει υπ’ όψει του, ότι το παρόν ιστολόγιο, δεν είναι θέρετρο θωπείας, διότι απλά δεν το χρειάζομαι. Σε διαφορετική περίπτωση θα είχα σήμερα και καρέκλα.

Άμα λάχει το κλείνω και πάω ξανά στον δρόμο να μοιράσω φυλλάδια, όπως έκανα παλαιότερα.
Δεν πάσχω από αναγνώριση, επισκεψιμότητα, ή προσωπική διαδικτυακή επιβίωση και παρουσία.
Όσο αφορά την προτροπή του να απέχω, εάν έχει να καταθέσει κάτι σοβαρό, ας το κάνει. Κατά τα άλλα ας μην κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια.
Δεν θα ρωτήσω ούτε αυτόν, ούτε τον κάθε καλοθελητή, να συνεχίσω ή να απέχω. Στην περίπτωση που δεν τού κάνω, δεν χρειάζεται να ταλεπωρείται άνευ λόγου. Εάν δω την επισκεψιμότητα αυτής τής σελίδας να πεφτει καθέτως, τότε υπόσχομαι να την κλείσω.
Μέχρι τότε αρέσκομαι να λειτουργώ για τούς “ψευτοπατριώτες”, “αφελείς”, “μαρξιστές – λενινιστές”, “θύματα τής γκαιμπελικής μου προπαγάνδας” και “ταλιμπάν μανάβηδες”, οι οποίοι “βαυκαλίζονται” με το να παρακολουθούν αυτήν την σελίδα.

Γράφει ο εν λόγω “πολυπράγμων” τζιτζιφιόγγος στο δεύτερο σχόλιό του με στόχο να με καταδικάσει και πνευματικά:
“… Οι διαφορές μας είναι σε θέματα πίστης φίλτατε και σε αυτήν δεν δύναμαι να χρησιμοποιήσω λογικά επιχειρήματα. Εγώ πιστεύω στις συνομωσίες και πιστεύω ότι έχω εχθρό υπαρκτό προαιώνιο που πολεμάει το πνεύμα μου και όχι μόνο με ιδεολογίες-μπουρδολογίες. Κρίμα γιατί πίστευα ότι ήσουν αληθινός πατριώτης. Ο αληθινός πατριώτης ή προσπαθεί να καταστείλει τα πάθη ή αν δεν μπορεί απέχει.”
Από πότε γνωρίζει ο εν λόγω κύριος την πίστη μου;
Πότε τού εξομολογήθηκα χωρίς να το γνωρίζω;

Από πού αντλεί την βεβαιότητα, ότι δεν προσπαθώ να καταστείλω τα πάθη, ενώ αυτός τα έχει δήθεν “κατατροπώσει”;
Από πότε αποτελεί η πίστις ενός ανθρώπου μέτρο συγκρίσεως με την πίστη ενός άλλου, ώστε ο δεύτερος να καθίσταται αποδεκτός ή απορριπταίος ως προσωπικότης;
Η πίστις είναι κάτι πολύ προσωπικό. Από την στιγμή που αυτή αναχθεί σε υποδεκάμετρο δόγματος για να κρίνουμε τελεσίδικα τους άλλους, παύει αυτή να έχει την παραμικρή σχέση με υπερβατική βεβαιότητα, με υπαρκτική αναζήτηση, με κατάνυξη έμπροσθεν τού Θείου, με πρακτική πνευματικής ανυψώσεως, με ανιδιοτελή αυτοπροσφορά για την σωτηρία τού σύμπαντος κόσμου.
Τέτοιες αντιλήψεις συνιστούν παθολογική νεύρωση και ευτελίζουν τα ιερά και τα όσια.

Κόψτε το κυνήγι μαγισών με βάση την απόδοση ταμπέλας τού “απίστου”, διότι αυτό συνιστά πνευματικό φασισμό.

Φιλαράκι, συνεχίζεις να γέρνεις έντονα όλο και περισσότερο προς την μεριά τού στόκου. Σύνελθε, διότι βλέπω σε λίγο να σού πετάνε ντομάτες στα πανιγύρια.

Και πριν μού αποδώσεις “μπουρδολογίες”, κατανόησε, ότι είσαι πολύ μπούρδας ο ίδιος.
Διότι δεν με γνωρίζεις, δεν γνωρίζεις το παρελθόν μου και άρα δεν είσαι σε θέση να κρίνεις κατά πόσο αγωνίζομαι ενάντια σε προαιώνιους εχθρούς, που πολεμάνε το πνεύμα, κοκοβιέ, που μετατρέπεις την πίστη σε ιδιοκτησιακό μπρελόκ και νευρωτικό ρόπαλο, για να κατισχύσεις εναντίον ανεμόμυλων.

Στα σχόλια ούτε σε προκάλεσα, ούτε σε προσέβαλα. Άρα πού αποσκοπείς;

ΠΗΓΗ

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh