Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

07:06 - 16/06/2012

Φτωχοί, φοβισμένοι, φρόνιμοι.

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Με όλα αυτά που ακούω έχω φοβηθεί! Έχω πειστεί ότι πρέπει να παραμείνω πιστός στα κόμματα που έχουν την εμπειρία να κυβερνούν τη χώρα, αφού αυτό κάνουν εδώ και σαράντα χρόνια. Πρέπει να επιλέξω αυτούς που η ιστορία τους είναι εγγύηση σοβαρότητας, τιμιότητας, πατριωτισμού και προπαντός ανιδιοτέλειας.

Πρέπει να επιλέξω αυτούς που βρίσκονται στη πολιτική για να υπηρετήσουν το εθνικό συμφέρον …που έχουν αφήσει τις δουλειές τους …που έχουν αφήσει την άνεσή τους …που αγωνίζονται καθημερινά για την αγωνία του τόπου. Πρέπει να δεχθώ τα λόγια τους και τις
καλές προθέσεις τους. Δεν πρέπει να τους εκνευρίζω, λέγοντας την γνώμη μου. Προπαντός δεν πρέπει να είμαι φαντασιόπληκτος, εκφράζοντας ανυπόστατες υποψίες, ότι οι διαφθορείς του πολιτικού προσωπικού της χώρας είναι πιθανόν να κρατάνε στο χέρι τους διεφθαρμένους.
Πρέπει να είμαι υπάκουος και να κάνω ότι μου λένε οι ξένοι φίλοι και σωτήρες μου, που θέλουν να με σώσουν, έστω και αν δεν έχω καταλάβει από ποιους ή από τι με σώνουν. Πρέπει για άλλη μια φορά να εμπιστευτώ αυτούς που γνωρίζω τόσα πολλά χρόνια, γιατί αλλιώς μπορεί να με βρει καμιά μεγάλη συμφορά.


Άλλωστε μου το είπαν όλοι, σε όλους τους τόνους. Πρέπει να κάτσω φρόνιμος. Με ενθάρρυναν στις δύσκολες αποφάσεις που πρέπει να πάρω, όλοι οι φίλοι μας Ευρωπαίοι πολιτικοί. Με ενημέρωσαν όλοι οι έντιμοι και έγκριτοι Έλληνες δημοσιογράφοι. Μου εξήγησαν την κατάσταση όλοι οι διεθνείς οικονομικοί αναλυτές. Με διαβεβαίωσαν όλοι οι τραπεζίτες της Ευρώπης και του κόσμου. Μου μίλησαν μέχρι και οι Έλληνες πολιτικοί, που έχουν πλέον αποσυρθεί. Οι δημοσιογράφοι που γνωρίζουν, δίνουν στη γνώμη τους τη βαρύτητα του Νέστωρα. Αν και κάποιοι κακόπιστοι είπαν ότι η ευελιξία των συγκεκριμένων πολιτικών θυμίζει μάλλον τον Νεστορίδη, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία.
Άλλωστε έχω κατανοήσει ότι για όσα περνάω σήμερα, εγώ είμαι ο υπεύθυνος. Εγώ εμπόδιζα τους χαρισματικούς πολιτικούς που διαθέτει η χώρα να μας οδηγήσουν στο δρόμο της προόδου. Εγώ έφαγα τα λεφτά των τίμιων δανειστών μας. Εγώ έφαγα τα λεφτά και των ασφαλιστικών ταμείων. Εγώ εμπόδισα την ανάπτυξη του τόπου. Εγώ είμαι υπεύθυνος για την αποβιομηχάνιση της χώρας. Εγώ φταίω που είχα την παράλογη απαίτηση να έχω εργασιακά δικαιώματα. Εγώ φταίω που είχα το θράσος να θέλω να έχω μια δουλεία, που να πληρώνομαι για να μπορώ να ζήσω. Εγώ, με όλα αυτά τα καμώματα, κατάντησα τη χώρα κουφάρι και παγκόσμιο ρεντίκολο
Έτσι λοιπόν αποφάσισα τι θα κάνω, αλλά τρομάζω με την ιδέα ότι ίσως κάποιοι παρορμητικοί συμπολίτες μου δεν θα φερθούν λογικά. Φοβάμαι μήπως κάποιοι ανεύθυνοι δεν ακολουθήσουν το σίγουρο δρόμο. Τότε πραγματικά θα έχω να φοβηθώ για πολλά.
Γιατί μπορεί τα ντουλάπια του σπιτιού μου να είναι άδεια, αλλά αυτό που φοβάμαι είναι μήπως αδειάσουν τα ράφια των Super Markets.
Στο πορτοφόλι μου δεν έχω μία, αλλά αυτό που με νοιάζει είναι μήπως αδειάσουν οι τράπεζες.
Στο σπίτι μου έχουν μπουκάρει ακόμα και μέρα μεσημέρι, αλλά αυτό που με τρομάζει είναι μήπως βγουν οι συμμορίες στους δρόμους.
Το ασφαλιστικό μου ταμείο είναι ένα ερείπιο που δεν έχει τη δυνατότητα ούτε φάρμακα να μου δώσει. Ούτε εγώ έχω τη δυνατότητα να τα αγοράσω, αλλά αυτό που φοβάμαι είναι μήπως δεν υπάρχουν φάρμακα στα φαρμακεία.
Δεν μπορώ να βάλω βενζίνη στο αυτοκίνητό μου ούτε να αγοράσω πετρέλαιο για να ζεσταθώ, αλλά αυτό που με τρομάζει είναι μήπως δεν μπορούμε να εισάγουμε καύσιμα.
Το παιδί μου δεν έχω τίποτα να το ταΐσω και λιποθυμάει στο σχολείο, αλλά αυτό που με φοβίζει είναι μήπως δεν μπορούμε να εισάγουμε τρόφιμα.
Καταλαβαίνω ότι σύντομα θα μου πάρουν το σπίτι, δεν ξέρω αν θα είναι ή τράπεζα ή η εφορία, αλλά αυτό που φοβάμαι είναι μήπως πτωχεύσει το κράτος. Άλλωστε αυτό μου το έχουν διευκρινίσει: «Το ότι πτωχεύουν οι Έλληνες, δεν είναι ταυτόσημο ότι πτωχεύει η Ελλάδα».
Φοβάμαι ακόμα μήπως οι αγελάδες σταματήσουν να κατεβάζουν γάλα. Μήπως τα χωράφια δεν φυτρώνουν. Μήπως τα δένδρα δεν καρπίζουν. Μήπως σταματήσει να βρέχει και δεν έχουμε νερό. Μήπως ο λιγνίτης εξαφανιστεί και δεν έχουμε ρεύμα.
Μερικοί φίλοι μου με λένε ηλίθιο και δειλό, αλλά αυτό που φοβάμαι είναι μήπως είμαι πραγματικά.
 
Δ. Βουλγαρίδης

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*