Φτιάχνουν το πρώτο ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ–ΦΥΛΑΚΗ για “οικονομικούς εγκληματίες ”Δηλαδή εσένα κι εμένα

Βρήκαν το χώρο που θα υποδεχθεί τους πρώτους “οικονομικούς εγκληματίες”
Το κράτος δουλεύει και φροντίζει πάνω από όλα τον πολίτη!!! Εδώ και μέρες, βοά η κοινωνία της Κορίνθου, πως ο εργολάβος έχει ήδη μπει στο στρατόπεδο της Κορίνθου και ετοιμάζει τον χώρο για να υποδεχθεί τους πρώτους “οικονομικούς εγκληματίες”. Δηλαδή, την γιαγιά που απεβίωσε ο άντρας της και της άφησε χρέος στο ΦΠΑ, εσένα κι εμένα που χρωστάμε μια δυο δόσεις από τον φόρο εισοδήματος προηγουμένων ετών, είτε γιατί στην πορεία μας απέλυσαν ελέω success story, είτε γιατί η μείωση του 40% του μισθού μας, πάντα λόγω sucess story, δεν μας δίνει περιθώρια να ανταπεξέλθουμε.

Το σχέδιο το είχε αποκαλύψει τότε ο πρώην υπουργός δικαιοσύνης Ρουπακιώτης, που έλεγε το 2013 πως αναζητείται χώρος και συγκεκριμένα στρατόπεδο στην Αττική για κράτηση κρατουμένων για οικονομικά αδικήματα. Ο άνθρωπος τότε έδινε και μνμ γιατί τόνιζε πως “αυτό είναι κάτι που θα γίνει άμεσα, δεν είναι κάτι που το λέμε για να το πούμε”.

Το έχει επιβεβαιώσει και ο νυν υφυπουργός Καραγκούνης, αλλά τα παπαγαλάκια δεν άφησαν να ακουστεί τίποτα μην τυχόν και υπάρξουν αντιδράσεις. Ενώ από τότε μεσολάβησαν πολλά φαιδρά! Ήρθε η “ανάπτυξη”, ήρθε η έξοδος στις αγορές…

ΠΗΓΗΘεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειες

ΤΙΜΗ 29,00

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 Powered by WebCash


4 thoughts on “Φτιάχνουν το πρώτο ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ–ΦΥΛΑΚΗ για “οικονομικούς εγκληματίες ”Δηλαδή εσένα κι εμένα

  1. Ανώνυμος says:

    το δημοσίευμα ή είναι μούφα ή κάποιος δημοσιογράφος απο κωλο ΙΕΚ δεν κατάλαβε τι διάβαζε ….. τελικά όλο βλακείες διαβάζουμε δω μέσα…. νέες φυλακές ίσως να φτιάχνει η χούντα ….οχι μόνο για οικ. εγκληματίες …δεν συμφέρει …. όλοι μαζί να σπάσει ο τσαμπουκάς ….ναι ….Κατοχικά ….ακόμα περιμένω σύγκρουση με τον ison …. και μετά το σεισμό με το τσουνάμι στο Αιγαίο και μετά τον πόλεμο …. θα περιμένω πολύ ?

    • Ανώνυμος says:

      Mη λες μεγάλα λόγια και προ πάντων μη χλευάζεις. Η πρώτη εξαγγελία για στρατόπεδα – φυλακές αυτού του είδους έγινε πριν από δύο χρόνια και την δημοσίευσαν εφημερίδες του συστήματος όπως το Βήμα και τα Νέα. Κρατήστε το αυτό στα υπ' 'οψιν όπως και το γεγονός ότι στις ΗΠΑ λειτουργούν ήδη "debtor's prisons".

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *