ΦΤΗΝΑ ΤΗΝ ΓΛΙΤΩΣΑΜΕ…ΚΟΜΗΤΗΣ ΕΞΙΣΕ ΤΗΝ ΓΗ

Όπως γράφει η εφημερίδα Daily Mail, ένας αστεροειδής πλάτους 50 περίπου μέτρων, έξυσε χθες κυριολεκτικά τον πλανήτη μας, περνώντας σε απόσταση 200.000 χιλιομέτρων, απόσταση που αποτελεί το μισό της συνολικής απόστασης μεταξύ γης και σελήνης.
Η  NASA γνώριζε για αυτή τη παραλίγο σύγκρουση εδώ και δυο εβδομάδες, αλλά όπως αναφέρεται δεν ανησυχούσε.
Εξ αρχής ήταν γνωστό ότι η πορεία του αστεροειδή δεν θα καταλήξει σε σύγκρουση με την γη, κάτι που αν τυχόν είχε γίνει, οι επιπτώσεις θα ήταν ανάλογες με αυτές μιας πυρηνικής έκρηξης.
Η παρά λίγο πρόσκρουση έγινε μια μόλις εβδομάδα αφού δυο μικρότεροι αστεροειδείς πέρασαν ακόμη πιο κοντά από τη γη.
Την περασμένη εβδομάδα, ένας μικρός αστεροειδής, μεγέθους λεωφορείου, πέρασε σε απόσταση 140.000 χιλιομέτρων από εμάς, ενώ ένας άλλος, ακόμη πιο μικρός, σε μέγεθος αυτοκινήτου, πέρασε σε απόσταση 60.000 χιλιομέτρων.
Σύμφωνα με τους ειδικούς, οι αστεροειδείς αυτοί ήταν τόσο μικροί, που αν έμπαιναν στην ατμόσφαιρά της γης θα είχαν καεί πριν φτάσουν στην επιφάνεια της.

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *