ΦΡΙΚΗ. Η ΑΤΖΕΝΤΑ 21 ΠΡΟΧΩΡΑ. ΕΝΩ ΜΕΙΩΘΗΚΕ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΤΑ 10%, ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΣΕ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Ανατριχιαστικά είναι τα αποτελέσματα της απογραφής πληθυσμού που δόθηκαν στην δημοσιότητα και δείχνουν μία Ελλάδα που όχι απλώς γερνάει, αλλά μία Ελλάδα που έχασε μέσα σε μόλις δέκα χρόνια περισσότερους από ένα εκατομμύριο Έλληνες (!), στην – δημογραφικά – χειρότερη περίοδο από την δεκαετία του 1940! Ακόμα και στα χρόνια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου για την ακρίβεια, δεν είχε υπάρξει τόσο μεγάλη αναλογικά πληθυσμιακή απώλεια καθώς …..
ούτε οι περίπου 350.000 νεκροί από τον πόλεμο και την πείνα, ούτε οι 100.000 νεκροί του Εμφυλίου, ούτε η φυγή των χιλιάδων στις χώρες του ανατολικού μπλοκ επέφεραν πληθυσμιακή απώλεια ενός εκατομμυρίου Ελλήνων μέσα σε δέκα χρόνια.
Και τώρα, από την μία πλευρά, η κρίση και, από την άλλη, η άρνηση – ή μήπως η αδυναμία (;) – των Ελλήνων να κάνουν παιδιά μας έφεραν σε πληθυσμιακά επίπεδα προς εικοσαετίας! Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Νέος Κόσμος» στο σύνολο της χώρας απεγράφησαν 10.787.690 μόνιμοι κάτοικοι, εκ των οποίων 5.303.690 άρρενες (ποσοστό 49,2% του γενικού πληθυσμού) και 5.484.000 θήλυς (ποσοστό 50,8%) όπως αναφέρουν τα πρώτα προσωρινά στοιχεία της επίσημης απογραφής που ανακοίνωσε η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ). Στη γενική απογραφή του 2001 ο πληθυσμός της χώρας είχε καταμετρηθεί σε 10.964.020 άτομα, ενώ το 2009, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, υπολογίσθηκε ότι ξεπέρασε τα 11.282.571 άτομα.
Μπορεί να φαίνεται μείωση πληθυσμού σε σχέση με το 2001 μόνο 190.000 άτομα μόνο, αλλά να υπολογίσουμε περισσότερο από ένα εκατομμύριο ξένους οι οποίοι δεν υπήρχαν το 2001, καθώς τότε υπολογίζονταν σε 300.000 περίπου και τώρα ξεπερνούν το 1.300.000! Η κρίση φαίνεται μέσα στην διετία που ο πληθυσμός από τους Έλληνες που φεύγουν για να αναζητήσουν την τύχη τους στο εξωτερικό τους αυξημένους θανάτους και τις μειωμένες γεννήσεις ο πληθυσμός μειώθηκε κατά 500.000 των ξένων συμπεριλαμβανομένων!

Από τα προσωρινά αποτελέσματα προκύπτει ότι οι πέντε Δήμοι με τη μεγαλύτερη πληθυσμιακή πυκνότητα (μόνιμοι κάτοικοι ανά τετραγωνικό χιλιόμετρο) είναι οι Δήμοι Καλλιθέας (21.067,6), Ν. Σμύρνης (20.740,6), Αθηναίων (16.830,4), Θεσσαλονίκης (16.703,3) και Νέας Ιωνίας (15.109,7). Ακόμη, οι πέντε Δήμοι με τη μικρότερη πληθυσμιακή πυκνότητα είναι οι Δήμοι Πρεσπών (3,05), Ζαγορίου (3,78), Παρανεστίου (3,85), Σφακίων (4,11) και Νεστορίου (4,27). Με τον υπάρχοντα ρυθμό μείωσης του πληθυσμού που έχει ενταθεί κατακόρυφα την τελευταία διετία, υπολογίζεται ότι στα τέλη της δεκαετίας θα έχουμε φτάσει στα επίπεδα του 1970 με την Ελλάδα των 8 εκατομμυρίων ψυχών!(protothema)
Σχόλιο liako.gr
Όταν σας έλεγα ότι θα φορολογήσουν τα παιδιά όπως επιβάλει η Ατζέντα 21, λέγανε πάλι κάποιοι ότι ο Λιακόπουλος είναι γραφικός και κινδυνολόγος. Υπάρχουν όμως και τα ανθρωποειδή καθάρματα, που θέλουν να μειώσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό, όπως σας έχω εξηγήσει μέσα στα βιβλία μου, με αρχηγούς τους Ραν των μεγάλων βασιλικών οικογενειών ή τον Κίσσινγκερ που είχε παραδόσει και ειδικό σχέδιο μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού με στειρώσεις καθώς και «ειδικούς εμβολιασμούς», τους οποίους μάλιστα χρηματοδότησαν πλούσιοι όπως ο Μπιλ Γκέητς, «χαρίζοντας» την περιουσία τους για τον σκοπό αυτό.
Εμάς βέβαια τους Έλληνες που τους έχουμε μπει στο μάτι, μας κάνουν ειδική περιποίηση και μειώθηκε ο ελληνικός πληθυσμός της Ελλάδος κατά 10% και πρόκειται στα επόμενα πέντε μόλις χρόνια να μειωθεί και ακόμη περιοσσότερο, αφού ο Παπανδρέου φρόντισε να «φορολογούνται τα παιδιά, που αποτελούν τεκμήριο και πράξη προς ….αποφυγήν.
Την ίδια στιγμή οι λαθρομετανάστερς ξεπέρασαν τα δύο εκατομμύρια στην Ελλάδα και κανείς δεν φαίνεται ικανός να προτείνει οτιδήποτε για να λύσει το πρόβλημα, αφού ο πληθυσμός των λαθρομεταναστών αποτελείται κυρίως από άνδρες νεαρής ηλικόιας, με τα παιδιά και τις γυναίκες να σπανίζουν. Έχουμε αφήσει δηλαδή να μπουν στη χώρα μας εκατομμύρια αγνώστου ταυτότητος αλλοδαπών, που αν κάποιος κατορθώσει να τους οργανώσει και να τους ελέγξει θα έχουμε σοβαρό πρόβλημα καταστολής μιάς «προγραμματισμένης εξέγερσης».
Σαν να μην φτάνουν όλα αυτά, σήμερα το πρωί άκουσα με φρίκη  στην εκπομπή του Αυτιά, τρίτεκνη μητέρα να καλεί με απόγνωση τις εγγύους να μην κάνουν έκτρωση λόγω της φορολογίας των παιδιών.
Αν αυτές δεν είναι μέρες αντιχρίστου, ή τουλάχιστον η αρχή τους, τότε ποιές είναι;
Καλούμε τον Αντώνη Σαμαρά να σταματήσει την πρόστυχη αυτή φορολογία των παιδιών, που θα οδηγήσει σε δεκάδες χιλιάδες εκτρώσεις βρεφών, το αίμα των οποίων από τα χέρια του Παπανδρέου, θα πάει στα δικά του.
Αντώνη πρόσεχε ! Τα λαμόγια που σε πιέζουν σε αυτό τον κόσμο για να εφαρμόσεις τις βρωμερές πολιτικές τους, δεν είναι τίποτε, σε σχέση με αυτόν που μας περιμένει στον κόσμο που ακολουθεί.

http://www.liako.gr/news/home/38221–21-10-.html

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *