Φονικές πλημμύρες στη Ρουμανία

Φονικές πλημμύρες στη Ρουμανία
Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στις πλημμύρες που πλήττουν τις τελευταίες μέρες, κυρίως το νότιο και νοτιοδυτικό τμήμα της Ρουμανίας.

Λόγω των ισχυρών βροχοπτώσεων υπερχείλισαν ποταμοί και τα νερά τους κατέκλυσαν ολόκληρα χωριά, τα οποία εκκενώθηκαν.

“Έχουμε δύο θύματα από πνιγμό. Προτεραιότητά μας είναι οι ανθρώπινες ζωές” δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών της Ρουμανίας, Γκαμπριέλ Οπρέα ο οποίος, μαζί με το υπουργό Άμυνας Μιρτσέα Ντούσα, μετέβη χθες με ελικόπτερο στην επαρχία Βαλτσέα που επλήγη από έντονες βροχοπτώσεις και πλημμύρες και παρέδωσε είδη πρώτη ανάγκης για τους πληγέντες, τρόφιμα και πόσιμο νερό.

Ο Πρωθυπουργός της Ρουμανίας, Βίκτορ Πόντα και ο αναπληρωτής Πρωθυπουργός, Λιβίου Ντραγκνέα επισκέφθηκαν την επαρχία Γκόρι, όπου επίσης έχουν προκληθεί καταστροφές από τις πλημμύρες.

Στη νοτιοδυτική Ρουμανία κοντά στην πόλη Νόβατσι, απομακρύνθηκαν περίπου 500 κάτοικοι από τρία χωριά και 75 σπίτια αποκόπηκαν από τον υπόλοιπο κόσμο, καθώς η στάθμη του ποταμού Τζίλορτ έφθασε τα τρία μέτρα και από τα νερά του κατέρρευσαν τα αναχώματα.

Περισσότερα από 200 σπίτια πλημμύρισαν σε χωριά της επαρχίας Τελέορμαν στη νότια Ρουμανία. Περίπου 400 σπίτια πλημμύρισαν και 150 καταστράφηκαν από το πέρασμα πλημμυρικού κύματος στον ποταμό Λούντσαβατ, στο χωριό Αταρνάτι.

Πυροσβεστικές δυνάμεις επενέβησαν στο χωριό Κολονέστι της επαρχίας Ολτ για να απομακρύνουν τους κατοίκους. Τέσσερα άτομα εγκλωβίστηκαν σε νησί στον ποταμό Μούρες και χάρη στην επέμβαση διασωστών μεταφέρθηκαν σώοι στην πόλη Τέιους. Στη Σετέα Μίτσα και στην κοιλάδα Γκιλορτουλούι κάτοικοι σώθηκαν χάρη στη βοήθεια μελών της ορεινής ομάδας διάσωσης.

Στις πληγείσες περιοχές έχουν μεταβεί δυνάμεις της επιθεώρησης εκτάκτων καταστάσεων και των ειδικών δυνάμεων του υπουργείου Εσωτερικών, καθώς και μέλη των ενόπλων δυνάμεων, με τρία ελικόπτερα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
enikos


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

*Ειδική επεξεργασία ΔΙΠΛΗΣ ΝΑΝΟΕΠΙΚΑΛΥΨΗΣ στα σφαιρίδια καθαρώς χημικού χαλκού, στην οποία οφείλει το ιδιαίτερο χρώμα του το Black Knight

*Εμπεριέχει αρχαίο κρύσταλλο της Ελληνικής γης [εξαιρετικά δυσεύρετος στο εμπόριο]

**ΝΕΑ κεραία Lakhovsky στο εμπρός μέρος με επικάλυψη χρυσού 24 καρατίων

*Η επικάλυψη καθαρού χρυσού 24 καρατίων στην εμπρός κεραία, αλλάζει την πόλωση της οργονοενέργειας ώστε να γίνεται ιδιαίτερα δυσάρεστη στα αλλότρια DNA τα οποία κυκλοφορούν ανάμεσα μας καθώς και στα ανόργανα όντα.

*Στην βάση του υπάρχει ακόμη μια κεραία MWO Πολύ-Κυματικού Ταλαντωτή Lakhovsky, όπως σε όλα τα προϊόντα οργονιτών του orgonodrome, κατ’ αποκλειστικότητα.

ΤΙΜΗ 115.00€ + 0 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 0 μεταφορικά- Για Επαρχία 0€

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *