Φοβούνται αποκλεισμό βουλευτών και αλλάζουν μέρα και μέρος για Υπουργικό για ΚΤΕ Οικονομικών! Εντολές στην αστυνομία να μην πλησιάσει κανείς στη Βουλή

Σοκ και δέος έχει προκαλέσει στην κυβέρνηση το κύμα των “Αγανακτισμένων” που έχει αποφασίσει να περικυκλώσει τη Βουλή.
Μετά την προσπάθεια για εισβολή ορισμένων στο ξενοδοχείο Μ. Βρετανία όπου φημολογούνταν ότι μέσα βρίσκονταν τρεις βουλευτές έρχεται αναγκαστικά και αλλαγή προγράμματος.

Εκτός του γεγονότος ότι ο πρωθυπουργός μεταβαίνει εκτάκτως στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, το κύμα των πολιτών ανάγκασε να αλλάξει η έδρα που θα πραγματοποιηθεί ο ΚΤΕ Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ που είχε προγραμματιστεί να γίνει στη Βουλή και μετακομίζει στην Ιπποκράτους!


Επίσης, αλλάζει μέρα και το Υπουργικό συμβούλιο που μετατίθεται για Πέμπτη υπό τον φόβο αποκλεισμού βουλευτών μέσα στη Βουλή!


Γι’ αυτό ακριβώς το λόγο έχουν σωθεί σαφείς εντολές στην αστυνομία να μην επιτρέψουν σε κανέναν να πλησιάσει το Κοινοβούλιο επιστρατεύοντας ακόμα και μάνικες νερού για να απωθήσουν οποιαδήποτε “απειλή”!
Πηγή Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *