ΦΟΒΕΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!![ΒΙΝΤΕΟ]Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ!!!!

ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΚΩΔΙΚΩΠΟΙΕΙ TO ΤΑΛΜΟΥΔ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥΣ «ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ» ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΟΥ ΑΠΌΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ, ΟΥΤΕ ΑΞΙΟΙ ΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΔΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Ο πραγματικός λόγος που αφαιρέθηκε το θρήσκευμα από τις ελληνικές μας ταυτότητες ήταν για να μην ξεχωρίζουν οι Εβραίοι από τους άλλους Έλληνες !

Τόσα χρόνια προφητεύουν το μέλλον μας, μιας και αυτοί μας κυβερνούν. Γνώριζαν από τότε πολύ καλά ότι κάποια στιγμή οι Έλληνες θα αντιδρούσαν και αφαίρεσαν από τις ταυτότητες αυτό που τους προδίνει.

Ο,τιδήποτε γίνεται στο σήμερά μας το σχεδιάζουν δεκάδες χρόνια πριν. Ο σημερινός καιρός, της παγκοσμιοποίησης, παγκόσμιας θρησκείας, οικονομίας κλπ είναι το αποτέλεσμα των σχεδίων τους. Θεός τους είναι το χρήμα.

Πιστεύουν ότι όλοι μας υπάρχουμε για να τους υπηρετούμε.

Δυστυχώς στην Ελλάδα σήμερα υπάρχουν θέσεις μόνο για υπηρέτες.

Μελετώντας το ιερό βιβλίο των Εβραίων «Ταλμούδ», θα δούμε το πιο απίστευτο βάρβαρο σκεπτικό εναντίον όλων πλην Εβραίων….

Μια μικρή γεύση από το ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ιερό τους βιβλίο που επιτίθεται κατά της ανθρωπότητας και των Ελλήνων ειδικά και μετά σκεφτείτε το τώρα της Ελλάδος και αναρωτηθείτε γιατί φτάσαμε σε αυτό το χάλι:

Να σημειώσουμε εδώ ότι η Εκκλησία της Ελλάδος είναι ενήμερη για αυτά τα θέματα, αλλά δυστυχώς έχει σκύψει κεφάλι, καθότι ορκίζει να μας κυβερνούν μη Έλληνες ή/ και προσκυνημένοι.

Στο βιβλίο Τριαδική Δογματολογία του Αγίου όρους αναγράφονται τα «πιστεύω» των Εβραίων (βλέπε http://fwnitwnpaterwn.blogspot.gr/2013/11/blog-post_20.html).

– ABHODAH SARACH (78C) : Αι εθνικές των Ελλήνων εορταί είναι καταφρονημενέναι ημέραι μάταιαι και πονηραί.

– KETHUBOTH (3Β) : Το σπέρμα των Ελλήνων έχει την αυτήν αξίαν με το σπέρμα του κτήνους.

– ABHODAH ZARACH (26Β) : Οι καλύτεροι των Ελλήνων πρέπει να φονεύονται.

-SEPHER OR ISRAEL (177B) : Εάν Εβραίος φονεύση Έλλην , δεν διαπράττει έγκλημα.

-ΚERITHUTH (6B , σελ. 78) : Οι Εβραίοι ονομάζονται άνθρωποι . Οι έλληνες δεν ονομάζονται άνθρωποι.

– ABHODAH SARACH (22 Α ) : Ύποπτοι είναι οι Έλληνες της συνουσίας μετά ζώων.

-KIDDUSCHIM (68A) : Οι Έλληνες είναι ένας λαός γαιδάρων.

-MIDRASCH TALPIOTH (225) : Oι Έλληνες επλάσθησαν , δια να υπηρετούν τους Εβραίους πάντοτε.

-SANHEDRIN( 92,1) : Οι Έλληνες φυλή αγέλη κτηνών εστί εκ του Σατανά καταγομένη και μόνο το όνομα του χοίρου δικαιούται να φέρει.

– CHOSCHEN HAM (183 , 7) : Κράτησε εκείνο , το οποίον, ο Έλλην εκ λάθους σου πλήρωσε επιπλέον.

– CHOSCHEN HAM ( 226 , 1) : Ο Εβραίος δύναται να κρατήση απωλεσθέν υπό ‘Ελληνος και ανευρεθέν υπό Εβραίου

– CHOSCHEN HAM ( 183, 7) : Οι Εβραίοι πρέπει να διαμοιράζονται εκείνο, το οποίον εισέπραξαν επιπλέον από Έλληνες , οι οποίοι πιστεύουν εις το Ελληνικό δόγμα.

-IORE DEA (157,2H ) : Επιτρέπεται να εξαπατάς τους Έλληνες .

-ABHODAH ZARACH ( 54 Α) : Τοκογλυφία δύναται να εφαρμοστή επί Ελλήνων ή αποστατών.

BABHA BATHRA ( 113 A ) : Εβραίος δύναται να ψευσθή και να ψευδορκήση , ίνα, καταδικασθή Χριστιανός .

«Οι εβραίοι αποκαλούνται ανθρώπινα όντα, αλλά οι μη-εβραίοι δεν είναι άνθρωποι. ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΝΗ». TALMUD: Baba Mezia, 114b

«Ο Akum (μη-εβραίος) είναι σαν το σκυλί. Ναι, η γραφή λέει να τιμούμε το σκύλο περισσότερο από το μη-εβραίο» TALMUD: Ereget Raschi Erod, 22 30

«Αν και ο Θεός δημιούργησε τον μη-εβραίο, αυτός παραμένει ΖΩΟ με ανθρώπινη μορφή. Δεν είναι πρέπον για έναν εβραίο να υπηρετείται από ένα ζώο. Επομένως θα υπηρετείται από ζώα με ανθρώπινη μορφή» TALMUD: Midrasch Talpioth, σελ.225, Warsaw 1855

«Μια έγκυος εβραία δεν είναι καλύτερη από ένα έγκυο ΖΩΟ. » TALMUD: Coschen Hamischpat 405

«Αν και ο μη-εβραίος διαθέτει την ίδια σωματική δομή με τον εβραίο, συγκρίνεται με τον εβραίο όπως ο πίθηκος με τον άνθρωπο.» TALMUD: Schene luchoth haberuth, σελ.250b

«Οι ψυχές των μη-εβραίων προέρχονται από ακάθαρτα πνεύματα και αποκαλούνται ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ.» TALMUD: Jalkut Rubeni gadol 12b

«Αν φας μαζί με έναν μη-εβραίο είναι σαν να τρως με ένα σκύλο.» TALMUD: Tosapoth, Jebamoth 94b

«Αν ένας εβραίος έχει έναν μη-εβραίο υπηρέτη η καμαριέρα που πεθάνει, κανείς δε θα πρέπει να συλληπηθεί τον εβραίο. Θα πρέπει να πείτε στον εβραίο : ‘Ο Θεός θα αποκαταστήσει την ‘απώλειά’ σου’, σαν ακριβώς να είχε ψοφήσει ένα από τα ζώα του.» TALMUD: Jore Dea 377

«Η σεξουαλική επαφή μεταξύ των μη-εβραίων είναι όπως η συνουσία των ζώων.» TALMUD: Sanhedrin 74b

«ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΜΗ-ΕΒΡΑΙΟΥ.» TALMUD: Sepher Ikkarim III c 25

«Είναι ο νόμος να θανατώνεται οποιοσδήποτε αρνείται το Torah. Οι Χριστιανοί συγκαταλέγονται στους αρνητές του Τorah.» TALMUD: Coschen Hamischpat, Hagah 425

«‘Εναν αιρετικό μη-εβραίο μπορείτε να τον σκοτώσετε ευθέως με τα ίδια σας τα χέρια.» TALMUD: Abodah Zara, 4b

«Κάθε εβραίος που χύνει το αίμα των αθέων (μή εβραίων), κάνει το ίδιο με μια θυσία προς το Θεό.» TALMUD: Bammidber raba c 21 & jalkut 772

«Οποιοσδήποτε δείχνει ανυπακοή στους ραββίνους είναι άξιος θανάτου και θα τιμωρηθεί με το να βραστεί σε καυτά κόπρανα στην κόλαση.» Erubin 21b.

«Αν ένας εβραίος μπει στον πειρασμό να διαπράξει κακό, θα πρέπει να πάει σε μια πόλη όπου θα είναι άγνωστος και να κάνει το κακό εκεί.» Moed Kattan 17a .

Στο Kerithoth 6b κάτω από την υποκεφαλίδα «Oil of Anointing» (‘Ελαιο του Χρίσματος) και στο Berakoth 58a οι γυναίκες των απίστων εξισώνονται με ζώα («γαϊδούρες»).

Οι εβραίοι είναι Θεϊκοί : Sanhedrin 58b. «Αν ένας ειδωλολάτρης (μη-εβραίος) χτυπήσει έναν εβραίο, ο μη-εβραίος πρέπει να θανατωθεί. Το να χτυπήσει κανείς έναν εβραίο είναι το ίδιο με το να χτυπήσει το Θεό.»

«Οι μη-εβραίοι είναι εκτός της προστασίας του νόμου και ο Θεός έχει ‘εκθέσει τα χρήματά τους στο ισραήλ’.» Baba Kamma 37b.

Οι εβραίοι μπορούν να πουν ψέμματα σε μη-εβραίους : Baba Kamma 113a. «Οι εβραίοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν ψέμματα (τεχνάσματα) για να κατατροπώσουν έναν μη-εβραίο».

Τα παιδιά των μη-εβραίων είναι υπάνθρωποι : Yebamoth 98a. «Όλα τα παιδιά των απίστων είναι ζώα.»

«Τα κορίτσια των μη-εβραίων βρίσκονται σε κατάσταση niddah (ακαθαρσίας) από τη γέννα τους.» Abodah Zarah 36b.

ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ, ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ, ΠΕΙΝΑ, ΦΤΩΧΙΑ, ΑΔΙΚΙΑ και πάει λέγοντας ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ !!

ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΚΩΔΙΚΩΠΟΙΕΙ TO ΤΑΛΜΟΥΔ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥΣ «ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ» ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΟΥ ΑΠΌΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ, ΟΥΤΕ ΑΞΙΟΙ ΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΙΩΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΤΑΛΜΟΥΔ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΑΠΟ ΤΟ 55ο ΛΕΠΤΟ ΔΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΠΗΓΗ

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

63 thoughts on “ΦΟΒΕΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!![ΒΙΝΤΕΟ]Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ!!!!

 1. Ανώνυμος says:

  οι ελληνες που εδωσαν τα φωτα του πολιτισμου στην ανθρωποτητα δεν ηταν χριστιανοι ορθοδοξοι….
  1500 χρονια που ο νεοελληνες εγιναν χριστιανοι ορθοδοξοι τι εδωσαν στην ανθρωποτητα??? 1000 χρονια σκοταδισμου και 500 χρονια τουρκοκρατιας, τιμωρια του θεου, συμφωνα με τους ιερεις της ορθοδοξης θρησκειας….
  οι ελληνες ποτε δεν πιστευαν σε θρησκειες, και μη μου μιλησετε για δωδωκαθεο κτλ γιατι ολα αυτα ειναι ορολογιες των συγχρονων νεαντερνταλ

  • Ανώνυμος says:

   Καθε προφαση ειναι καλη για να μπαινετε εδω μεσα να βρισετε την εκκλησια… Δηλαδη για σενα ευθυνεται η θρησκεια για το οτι οι νεοελληνες βρισκονται στην κατασταση που ειναι…Για τον πολεμο που γινεται εναντιον τους σε ΟΛΟΥΣ τους τομεις εδω και δεκαδες χρονια απο τους σιωνιστες δεν λες τιποτα…Η εκκλησια μονο σε μαρανε.. Μηπως γιατι ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ, οτι οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ στο τελος θα τους χαλασουν τα σχεδια…? Ο χρονος θα σου δωσει την απαντηση που θες γιατι στο τελος η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ θα σωσει τον νεοελληνα. Ουτε η αθεια ουτε ο δωδεκαθεισμος ουτε η βλακεια του καθε ψευτοκουλτουριαρη συγχρονου νεαντερνταλ..

   • Ανώνυμος says:

    Οταν χτυπαει η καμπανα πας και εκκλησιαζεσαι;
    Σε φωναζει ο Πατερ κι εσυ τρέχεις;
    Μα τι προβατο εισαι.Μπεεεεέ!

    • Ανώνυμος says:

     ετσι, ειναι το ζωο(που αποκαλουν το προβατο οι βοσκοι εβραιοι) αυτος, ακολουθει σα γαιδαρος το καροτο που λεγετε ορθοδοξια και τριαδικος θεος.. και δε φανταζετε καν οτι δουλευει(και οχι εργαζετε) για αυτους! Εκει ειναι και το μεγα κολπο!

  • Ανώνυμος says:

   Οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί έδωσαν την μακροβιότερη αυτοκρατορία όλων των εποχών! τη Βυζαντινή Αυτοκρατορία!

   • Ανώνυμος says:

    το ειπες μονος σου..οι ορθοδοξοι χριστιανοι οχι οι ελληνες….εδωσαν στην ανθρωποτητα 1000 χρονια σκοταδισμου μεχρι την αναγεννηση….ριζα της αναγεννησης ηταν οι αρχαιοι ελληνες και ο ελληνικος πολιτισμος

 2. Ανώνυμος says:

  η ιστορια του ελληνα ειναι περιπου 11,500 χρονια τι να μας που οι εβραιοι; απο τοτε που οι ανθρωποι μπηκαν σε ομαδες(θρησκειες) αρχισαν οι πολεμοι και οι διωξεις. σταματηστε με την καραμελα περι χριστιανισμου, οι ελληνες ημαστε ελευθεροι και με σκοπο να διδαξουμε πολιτισμο και δημοκρατια ολα τ'αλλα ειναι για να εξυπηρετουν σκοπους.

 3. Ανώνυμος says:

  ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΝΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΟ !ΜΕ ΒΑΚΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΥΞΙΔΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑ Η ΔΟΓΜΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΖΕΙ ΩΣ ΠΡΟΒΑΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΤΣΟΜΠΑΝΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΝΑΝΤΡΙΑ ΤΑΪΖΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΑΝΟ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ!Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΘΕΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΒΙΩΝΕΤΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΩΣ ΕΝ-ΘΕΟΣ ΚΑΙ Α-ΘΡΗΣΚΟΣ!ΟΤΑΝ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΕΣ ΕΚΤΡΕΦΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΒΙΑ !"ΟΥΔΕΙΣ ΕΞΟΧΟΣ ΑΛΛΟΣ ,ΕΒΛΑΣΤΕΝ ΑΛΛΟΥ " (ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΑΛΛΟΥ-ΣΟΦΟΚΛΗΣ Ο ΤΗΡΕΥΣ)

 4. Ανώνυμος says:

  Φιλαρακο αν και απλο ολος ο κόσμος δυσκολεύετε να καταλάβει πως τις ιδιες θεσεις που έχουν τωρα τις ειχαν και τοτε….εχει να κάνει με μολυσμένο αίμα μπλαβι η μπλαβιασμενο να στην απλη ορολογια τοδηλητηριο προερχετε απο μια ανωμαλία..,η οποια παραέγινε, της μεταφοράς απο την θάλασσα στην ξηρα του ιχθεος πεστο λεπρα η φοληδο η τυφο του λη την αρρωστια αυτή μόνο ο Χριστός την θεράπευσε ,οσο μπορεσε.Υπάρχουν παντου στο βυζαντιο στην ιερά εξεταση ..όπου σε πάει το αρ μυαλό σου εκει βρίσκοντε και προετοιμάζουν.Μήν ασχολείσε με αυτά που λένε ολοι οταν ανοίξει το μυαλό σου και καταλάβεις μια μέρα θα κλάψεις πολυ ψαρη

 5. Ανώνυμος says:

  Οι νεοέλληνες 1500 χρόνια που έγιναν Χριστιανοί πρόσφεραν την πιο μακρόχρονη και ΕλληνοΧριστιανική αυτοκρατορία.Οι Έλληνες Χριστιανοί πρόσφεραν χιλιάδες μαρτύρων για την πίστη στον Ιησού Χριστό.Οι μεγάλοι πατέρες της Εκκλησίας συστήνουν την μελέτη των Ελληνικών γραμμάτων ώς προπαιδεία για τον Χριστιανισμό.Απλά δεν δέχονται άκριτα ότι λέει ο Ελληνισμός.Η προσφορά του Ελληνικού πολιτισμού στην επιστήμη κυρίως και την φιλοσοφία είναι μεγάλη.Δυστυχώς δεν έδωσε απάντηση στο θέμα της αιωνιότητας και το τι θα γίνει μετά τον θάνατο.Η τιμωρία του Θεού δεν έγινε εναντίον της Ορθόδοξης πίστης αλλά έγινε για νε έρθουν σε μετάνοια οι Χριστιανοί διότι ξέφυγαν από τον δρόμο του Θεού.Οι αρχαίοι έλληνες δεν πίστευαν σε πέτρες είχαν όμως αίσθηση της ύπαρξης του Θείου.Δεν ήταν άθεοι,ήταν ευσεβής και αρχαίες προφήτιδες Σύββιλες προέβλεψαν ότι ο Μεσσίας και Σωτήρας του κόσμου θα είναι ο Ιησούς Χριστός Θεού Υιός Σωτής.

  • Ανώνυμος says:

   Μπουρδες απλααα! Οσο για τις συββηλες εισαι πλανεμενος. Γραφτηκαν επι χριστιανισμου,και μηλουν και για τον απολλωνα,τον οποιο η εκκλησια σας δεν αναγνωριζει,τελικα υπηρχε τι? Οσο και τα πιο πανω δεν βλεπω καμια διαφορα απο αυτα που διαβαζουν,οι παπαδες με τους αναθεματιους των ελληνων εθνικων…40 τον αριθμο
   Ο χριστιανισμος βλαπτει σοβαρα την υγεια

   • Ανώνυμος says:

    Για την δικη σου…υγεια, κυριως πνευματικη, που εχει υποστει σοβαρες βλαβες, ποια ειναι η δικαιολογια αραγε?

  • Ανώνυμος says:

   Ασε ρε χριστιανοζομπι σε αυτα που σου γραφω εχεις να πεις κατι? Αποδεχεσται τις συββηλες? Αρα αποδεχεσται και την υπαρξη του απολλωνα? Αφου αλλωστε λενε οτι ο απολλων προφητευσε τομ ερχομο του μαραγκου(γελως)
   Παραδεχεσαι τους αναθεματισμους της ορθομαλακια σας 40 τον αριθμο?
   Τοτε που διαφωνειτε ρε ζομπι με το κειμενο,αφου τα ιδια πιστευετε και προσκυνατε…
   Τωρα χριστιανο καψουλι ποιος εχει προβλημα στην υγεια του ε? μου λες εχετε χασει το μπουσουλα ολο για τον αλλο κοσμο και μπουρδες .

 6. Ανώνυμος says:

  Οι εχθροί βρίσκονται ήδη στο κυνοβούλιο και σε όλες τις θέσεις διακυβέρνισης του κράτους
  είναι γνωστές οι ταυτότητες τους και ο ρόλος τους …ε και;
  και πάντα κρύβονταν και όποιος τους δίχνει γίνεται κακός η συνομωσιολόγος
  ποιός ακούει και βλέπει;
  οι δυνάστες δεν κυβερνούν κατόπιν πραξικοπήματος αλλά με την συναίνεση των ανοήτων

  Ο λίθος του δαβίδ χτύπησε την διανόηση των Ελλήνων και είναι σε αφασία

  δεν έχουν κανένα πρόβλημα να βλέπουν τα τούρκικα στις μοντέρνες LCD τους κανένα πρόβλημα με τη διαφθορά τα χαράτσια τους καμίνιδες τους μπουτάρηδες τους γιωργάκιδες και ο κατάλογος δεν τελειώνει

  ότι και να λέμε μοιάζουν με λόγια του απελευθερωμένου προς στους δέσμιους του σπηλαίου του Πλάτωνα.

  https://lh6.googleusercontent.com/-ZVixtSGmiZg/T30v8XSnItI/AAAAAAAAB-I/gejMS-Vj30k/s69/hypnotized.gif

 7. Ανώνυμος says:

  Ρωτάς: ποια είναι η χρέωση, και ποια είναι η σπατάλη μου; Μα είναι η ίδια η ζωή. Η ζωή η δική σου που έζησες, με όλες τις χαρές που σου 'δειξε. Ότι είδες τον ήλιο το πρωί, και τη θάλασσα τον Ιούλιο. Ότι περπάτησες σε μια ρεματιά το Μάη μ' ένα κορίτσι στο πλάι σου, κι ακούσατε τ' αηδόνι. Ότι δίψασες, και ήπιες το κρύο νερό της πηγής. Αυτά πληρώνεις την ώρα που πεθαίνεις.

  Εκείνη, λοιπόν, τη στιγμή της ανεκλάλητης χρείας και της φρικτής εγκατάλειψης είναι ακριβώς που εδιάλεξε η εκκλησία να φορτώσει τον αφελή χριστιανό με τους αιώνιους τρόμους της Κόλασης:

  Θα ζεις, του λέει, αιώνια κλεισμένος σ΄ έναν πύρινο τάφο.

  Θα περνάς τους αιώνες με το αίσθημα του ραγδαίου ιλίγγου ενός ανθρώπου που γκρεμίζεται από τον τριακοστό όροφο.

  Θα περπατάς γυμνός σε άδεντρο τόπο, κάτου από ένα ορμητικό φλογοβρόχι.

  Θα σε ρίχνουν χωρίς σταματημό σ΄ένα βαθύ πηγάδι γιομάτο με κόκκινα, και μαύρα, και κίτρινα φίδια. Κόμπρες, οχιές, κροταλίες.

  Θα βουτάς σε βόθρους. Και θα πνίγεσαι επαναληπτικά και ακαταύπαστα μπουκωμένος στα περιττώματα.

  Μυτερώνυχοι διάβολοι θα σε καρφώνουν ανάσκελα με τεράστιες πηρούνες.

  Θα' σαι φυτεμένος αιώνια στους πάγους, και θα σε φυσάει κατάγυμνο ο δρεπανηφόρος Καικίας.

  Θα μεταμορφώνεσαι σε δέντρο, σε φίδι, σε τέρας. Θα ζεις, δηλαδή το μαρτύριο της αλλαγής της σάρκας σου.

  Και όλα αυτά τα φρικώδη στους αιώνες των αιώνων. Χωρίς την ελπίδα της παύλας.Ο Δάντης εκείνους που διαβαίνουν την πύλη της Κόλασης τους βάζει να διαβάζουν μια επιγραφή που δεν παρηγοριέται με τίποτα:

  Την πάσα ελπίδα αφήστε όσοι περνάτε!

  Να φορτώνεις λοιπόν τον άνθρωπο τον αφελή και τον αθώο κάπου, γιατί είναι το μεγάλο σου θύμα, με τέτοιες φρικτές φαντασίες την πανίερη και την υπέρτατη και τη φοβερή ώρα που ψυχομαχεί την ώρα που δίνει την πιο άγρια μάχη τι' ναι μπροστά της τα Γαυγάμηλα και οι Κάννες και η Μάχη των Εθνών! να βγει η ψυχούλα του για να λυτρωθεί από την αγωνία του θανάτου. Ερωτώ: ποιος σατανάς, ποιο ανθρώπινο τέρας, ποιος αρχιτέκτονας του σκότους και του ουαί θα μπορούσε να δείξει αγριότερο μίσος και να επινοήσει χειρότερο μαρτύριο για τους ανθρώπους;

  Δ.ΛΙΑΝΤΙΝΗΣ

 8. Ανώνυμος says:

  Ξεχνασατε οτι οι χριστιανοι αμαυροσαν τον ελληνισμο στο βυζαντιο εκτελοντας χιλιαδες ελληνες; μην ειστε προβατακια απο τοτε που βγηκαν οι θρησκειες γινονται πολεμοι.

 9. Ανώνυμος says:

  ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΤΩΝ ! ΕΙΧΑΝ ΒΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ! ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ! ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΙΩΓΜΟΥΣ,ΣΦΑΓΕΣ,ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΝΑΩΝ,ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΧΟΛΩΝ, ΑΡΠΑΓΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΣΤΑΜΑΤΗΜΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΤΛ.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΤΟΥ ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟΥ ( ΜΕΓΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ) ΚΤΛ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΜΗΔΕΝΙΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ, ΚΑΨΑΝΕ ΤΙΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΑΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΣΑΡΑΝ ΕΝΑΝ ΕΒΡΑΙΟ ΩΣ ΣΩΤΗΡΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ? 2000 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ!

  • Ανώνυμος says:

   Η ιστορια συνεχιζεται και κανει κυκλους…Καποια στιγμη τα πραγματα θα αλλαζαν! Ξεκολληστε μακακηδες!

 10. Ανώνυμος says:

  «Και εγώ αδελφοί μου, όπου αξιώθηκα και εστάθηκα εις αυτόν τον άγιον τόπον τον αποστολικόν, δια την ευσπλαχνίαν του Χριστού μας, εξέταξα πρώτον δια λόγου σας και έμαθα πώς με την χάριν του Κυρίου μας Ιησού Χριστού και Θεού, δεν είσθενε Έλληνες, δεν είσθενε ασεβείς, αιρετικοί, άθεοι, αλλ’ είσθενε ευσεβείς ορθόδοξοι χριστιανοί…».

  «

  Είναι εχθροί οι Έλληνες, διότι διασκεδάζουν καταβροχθίζοντας με ορθάνοιχτα στόμα τον Ισραήλ . Στόμα δε λέγει εδώ ο προφήτης (βλ.Ησαϊας Θ'11) την σοφιστική του λόγου δύναμη η οποία τα πάντα χρησιμοποίησε για να παραπλανήσει τους εν απλότητι πιστευσάντων .

  Βασίλειος Καισαρείας ΕΙΣ ΠΡΟΦΗΤΗΝ ΗΣΑΪΑ 9.230.8

  Προσταγή, μη δειλιάζετε από των Ελληνικών πιθανολογημάτων &. τα οποία είναι σκέτα ξύλα, μάλλον δε δάδες που απώλεσαν και του δαυλού την ζωντάνια και του ξύλου την ισχύ, μη έχοντας δε ούτε και του πυρός την φωτεινότητα, αλλά σαν δάδες καπνίζουσες καταμελανώνουν και σπιλώνουν όσους τα πιάνουν και φέρνουν δάκρυα στα μάτια όσων τα πλησιάζουν . Έτσι και ( των Ελλήνων) η ψευδώνυμος γνώση σε όσους την χρησιμοποιούν

  Βασίλειος ο Μέγας ή Αϊ Βασίλης (330 379 μ.χ) ΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗΝ ΗΣΑΪΑΝ ΠΡΟΟΙΜΙΟΝ 7.196.3

  Ιωάννης Χρυσόστομος, Αρχιεπίσκοπος Κωνσταντινουπόλεως
  «Αν στα ενδότερα (των ελληνικών σκέψεων) κοιτάξεις θα δεις, τέφρα και σκόνη και υγιές ουδέν, αλλά τάφος ανεωγμένος ο λάρυγξ αυτών, (των Ελλήνων φιλοσόφων!) τα πάντα δε γεμάτα ακαθαρσίες και ιχώρ, (έμπυο!) και πάντα τα δόγματα τους βρίθουν σκωλήκων… Αυτά γέννησαν και αύξησαν οι Έλληνες, από των φιλοσόφων λαβόντες… Ημείς δε ου παραιτούμεθα της κατ' αυτών μάχης.» – Ι. Χρυσόστομος (344-407 μ.Χ.), εις Άγιον Ιωάννην τον Ευαγγελιστήν, Ομιλία ξς΄ 59.369.12 – 370.11

  Ο Φιλοβαρβαρικός Ανθελληνισμός του Ι. Χρυσοστόμου
  «Όσο πιο βάρβαρο ένα έθνος φαίνεται και της ελληνικής απέχει παιδείας, τόσο λαμπρότερα φαίνονται τα ημέτερα… Ούτος ο (πιστός) βάρβαρος, την οικουμένη ολάκερη κατέλαβε… και ενώ πάντα τα των Ελλήνων σβήνουν και αφανίζονται, τούτου (του πιστού βάρβαρου) καθ' έκαστη λαμπρότερα γίνονται.» – Ι. Χρυσόστομος εις Ιωάννην 5

  ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΓΡΙΝΙΟΤΗΣ
  Διαβάστε περισσότερα: Κοσμάς ο Αιτωλός – Ο «άγιος» ανθέλληνας και φιλότουρκος σκοταδιστής καλόγερος |
  ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ !!!!!!!!!!!!!ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ

  • Ανώνυμος says:

   Εσυ τωρα τι περιμενεις να απαντησουν τα ζομπι? Χαχαχα αστα αυτα δεν τους συμφερουν και τα προσπερνουν

 11. Ανώνυμος says:

  το οτι δεν καταλαβανουμε οτι παμε για καταστροφη δεν βλεπουμε οτι ολα γκρεμιζονται γυρω μας σημαινει οτι ο ανθρωπος στο περασμα των αιωνων ειναι με απλα λογια χωρις νου και σκεψη και παντα υποχειριο λιγων πονηρων..οσοι ξερουν την αληθεια δεν αναλωνονται σε ηλιθιες και μοντερνες συζητησεις του τυπου ποιος τον εχει μακ…ρο. εργαζονται σιωπηλα για να σωσουν το μελλον, οσοι θελουμε απλα μπορουμε να παμε μαζι τους! θα ειναι λιγοι που θα σωθουν γιατι οι υπολοιποι δεν θα θελουν!! ειναι πολυ απλο!

 12. Ανώνυμος says:

  ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΠΩΣ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΣΙΜΠΟΝΟΥΣΑ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΕΥΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΟΓΟ ΧΙΤΛΕΡ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΠΑΡΣΗ ΚΑΙ ΚΑΚΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΗ ΣΕ ΕΝΑ ΛΑΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑΛΑΟ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣΡΕ ΜΗΠΩΣ ΤΙΠΟΤΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΜΗΠΩΣ;

 13. Ανώνυμος says:

  Δεν μπορω να μη γραψω …Με τρωει το χερι μου..Το να μην υπαρχει το θρησκευμα στις ταυτοτητες ειναι κατα την γνωμη μου το καλυτερο απο τα μετρα που επιβαλλει προς το παρον η ΝΤΠ.Αυτη βεβαια το κανει για δικους της λογους [ψυχολογικους] ομως η εφαρμογη του στην πραξη μαλλον θα βοηθηση την καημενη ,κοιμισμενη,αποπλανημενη,παραπληροφορημενη,μπερδεμενη βιασμενη ανθρωποτητα….Αληθεια τι κερδισαν οι λαοι που τοσα χρονια οι ταυτοτητες εγραφαν το θρησκευμα?????Τον ορκο στα δικαστηρια?ετσι κι αλλιως ο κακος ορκιζοταν ψεμματα…Μηπως ειρηνη και αγαπη??Ολοι οι πολεμοι εγιναν στο ονομα της θρησκειας ειτε απο την μια ειτε απο την αλλη πλευρα.Ο καλος χριστιανος…Ο καλος μουσουλμανος..Ο καλος ιουδαιος……………ΜΗ ΧΕΣΩ……

 14. Ανώνυμος says:

  Εδω και αρκετο καιρο εχω ξενερωσει με την λογοκρισια στα σχολια, Stranger.. Τωρα οσο αναφορα τα αρθρα σχετικα με το θρησκευμα η τις ταυτοτητες, η την απαγορευση της καμπανας σε αλλο αρθρο, δεν νομιζω οτι σε απασχολουν ιδιαιτερα. Μοιαζει να ειναι περισσοτερο σταχτη στα ματια, μιας και σε κοβω για κρυφοδωδεκαθειστη…Διασκεδαζεις ομως να αναρτιζεις τετοια θεματα για να μαλωνουν οι μεν με τους δε, να αυξανονται τα κλικαρισματα και να κερδιζεις εσυ… Αν συνεχισει αυτη η κατασταση, συντομα θα ξενερωσουν και αλλοι και στο τελος θα μεινεις μονος μαζι με 5-6 αυλικους σου να σχολιαζετε τα αρθρακια σου. Δεν εισαι τοσο εξυπνος οσο νομιζεις και ουτε ειμαστε τα προβατα σου. Επισης, δεν με νοιαζει αν το δημοσιευσεις…αρκει που το διαβασες εσυ.

 15. Ανώνυμος says:

  ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΡΥΦΟ…ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΦΑΝΕΡΩΘΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΟΥΝΕ ΕΙΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΕΤΑΞΕΤΑΣΤΑΤΕΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!
  ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΕΞΗΣ :
  ΄΄ καθώς ο προφήτης λέει: 49 Ο ουρανός είναι θρόνος μου και η γη υποπόδιο των ποδιών μου. Ποιον οίκο θα μου οικοδομήσετε, λέει ο Κύριος, ή ποιος είναι τόπος της ανάπαυσής μου; 50 Το χέρι μου δεν έκανε όλα αυτά; 51 Σκληροτράχηλοι και απερίτμητοι στις καρδιές και στα αυτιά, εσείς πάντοτε αντιτάσσεστε στο Πνεύμα το Άγιο, όπως οι πατέρες σας έτσι κι εσείς. 52 Ποιον από τους προφήτες δεν καταδίωξαν οι πατέρες σας; Και σκότωσαν αυτούς που προανάγγειλαν την έλευση του Δικαίου, του οποίου τώρα εσείς γίνατε προδότες και φονιάδες, 53 οι οποίοι λάβατε το νόμο μέσω διαταγών αγγέλων, αλλά δεν τον φυλάξατε».
  ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΜΗ ΣΑΣ ΧΡΑΚΤΗΡΙΣΟΥΝ ΘΕΟΜΑΧΟΥΣ
  Δεν υπάρχει δίκαιος ούτε ένας, 11 δεν υπάρχει αυτός που να έχει σύνεση, δεν υπάρχει αυτός που να αναζητεί το Θεό. 12 Όλοι παρέκκλιναν, συγχρόνως εξαχρειώθηκαν, δεν υπάρχει αυτός που να κάνει το καλό, δεν υπάρχει ούτε ένας. 13 Τάφος ανοιγμένος ο λάρυγγάς τους, με τις γλώσσες τους ήταν δόλιοι, φαρμάκι φιδιών ασπίδας κάτω από τα χείλη τους. 14 Των οποίων το στόμα είναι γεμάτο κατάρα και πικρία. 15 Γρήγορα τα πόδια τους στο να χύνουν αίμα, 16 συντρίμμια και ταλαιπωρία στις οδούς τους, 17 και οδό ειρήνης δε γνώρισαν. 18 Δεν υπάρχει φόβος Θεού μπροστά στα μάτια τους.

  Ο θερισμός και ο τρύγος της γης :
  «Στείλε το δρεπάνι σου και θέρισε, γιατί ήρθε η ώρα να θερίσεις, επειδή ξεράθηκε ο καρπός για το θερισμό της γης». 16 Και αυτός που κάθεται πάνω στη νεφέλη έριξε το δρεπάνι του πάνω στη γη και θερίστηκε η γη. 17 Και άλλος άγγελος εξήλθε από το ναό που είναι στον ουρανό, έχοντας και αυτός δρεπάνι κοφτερό. 18 Και άλλος άγγελος εξήλθε από το θυσιαστήριο, αυτός που έχει εξουσία πάνω στη φωτιά, και φώναξε με φωνή μεγάλη σ’ αυτόν που έχει το δρεπάνι το κοφτερό, λέγοντας: «Στείλε το δρεπάνι σου το κοφτερό και τρύγησε τα τσαμπιά της αμπέλου της γης, γιατί ωρίμασαν τα σταφύλια της». 19 Και έριξε ο άγγελος το δρεπάνι του στη γη και τρύγησε την άμπελο της γης και έριξε τα σταφύλια της στο πατητήρι του θυμού του Θεού, το μεγάλο. 20 Και πατήθηκε το πατητήρι έξω από την πόλη και εξήλθε αίμα από το πατητήρι φτάνοντας μέχρι τα χαλινάρια των ίππων σε έκταση περίπου τριακοσίων χιλιομέτρων.

  Σε ευχαριστούμε, Κύριε Θεέ Παντοκράτορα, ο Είναι και ο Ήταν, γιατί έχεις λάβει τη δύναμή σου τη μεγάλη και βασίλεψες. 18 Και τα έθνη οργίστηκαν, αλλά ήρθε η οργή σου και ο καιρός των νεκρών, για να κριθούν. και για να δώσεις το μισθό στους δούλους σου στους προφήτες και στους αγίους και σ’ όσους φοβούνται το όνομά σου, τους μικρούς και τους μεγάλους, και για να φθείρεις εκείνους που φθείρουν τη γη»

  • Ανώνυμος says:

   Ερωτηση!
   Σε μερη οπως μια ζουγκλα ενα ορος που δεν εφτασε ο και καλα ο λογος του κυριου σας και οι ανθρωπο τουτοι εχουν τους δικους τους θεους,αυτοι τι θα παθουν μπαμπα? ερωτηση του 6χρονου γιου μου…

   • Ανώνυμος says:

    Αυτοι εχουν δικαιολογητικα γιατι δεν γεννηθηκαν μεσα στο χριστιανισμο οπως εμεις και δεν γνωριζουν. Για εμας ομως καμια διακιολογια.

    • Ανώνυμος says:

     οι αποστολοι που δεν πηγαν πουθενα (εκτος ελλαδας υποτιθεται) ΕΧΟΥΝ δικαιολογητικα ???
     για πες ??
     αι ξυπνατε ρεεεεεεεεεεεε

   • Ανώνυμος says:

    Η δίκαιη κρίση του Θεού Προς Ρωμαιους

    11 Γιατί δεν υπάρχει προσωποληψία στο Θεό. 12 Γιατί, όσοι χωρίς νόμο αμάρτησαν, χωρίς νόμο και θα καταστραφούν. Και όσοι με το νόμο αμάρτησαν, διαμέσου του νόμου θα κατακριθούν. 13 Γιατί οι ακροατές του νόμου δεν είναι δίκαιοι μπροστά στο Θεό, αλλά οι τηρητές του νόμου θα δικαιωθούν. 14 Επειδή, όταν οι εθνικοί που δεν έχουν νόμο, κάνουν από τη φύση τους τα έργα του νόμου, αυτοί, αν και δεν έχουν νόμο, είναι νόμος στους εαυτούς τους. 15 Οι οποίοι αποδείχνουν ότι το έργο του νόμου είναι γραμμένο στις καρδιές τους, ενώ συμμαρτυρεί η συνείδησή τους και μεταξύ τους οι λογισμοί κατηγορούν ή και απολογούνται. 16 Αυτά θα φανερωθούν κατά την ημέρα που θα κρίνει ο Θεός τα κρυφά των ανθρώπων σύμφωνα με το ευαγγέλιό μου μέσω του Χριστού Ιησού.

 16. ΑΡΧΩ says:

  ηρθαν μια φορα κατι εβραιοι και με ρωτησαν γιατι μενω παραθαλασσια πρως τα που ειναι η θαλασσα για να πανε!!!

  με επιασαν τα γελια!!!
  τους ειπα βεβαια που πεφτει η θαλασσα…………………..αλλα η θαλλασα συμβολιζει την γνωση………..αυτο που δεν κατεχουν οι εβραιοι….μονο οι ΕΛΛΗΝΕΣ κατεχουν τη γνωση!!!

  αυτος ειναι ο αιωνιος πολεμος γνωση εναντιων συστηματος!!γη εναντιων θαλασσας!!!

  οποιος καταλαβαι καταλαβε

  ΑΡΡΗΤΑ ΜΗ ΛΕΓΕ

 17. Ανώνυμος says:

  Συγχαρητηρια για το αρθρο σου.
  Ολα οσα λεςταχω διαβασει και παλιοτερα, μονοι τους βγαζουν τα ματια τους

 18. Ανώνυμος says:

  Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ !! ΑΠΛΑ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΒΑΛΑΝ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ Ο ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΤΑΔΕ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ; ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ, ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ Ο ΠΙΟ ΕΞYΠNΟΣ ΛΑΟΣ, ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΑΠΟ "ΖΩΑ" ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ (ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΑ ΖΩΑ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΑ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥN ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΜΕ)ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΙΑΖΕ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΚΑΝΑΝΕ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΥΣΑΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΤΙΣΑΝ ΠΑΝΩ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ. ΤΩΡΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ; ΟΛΟΙ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ, ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΧΩΡΩΝ, ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΙΚΗ: ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΑΝΤΕ ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ.

  • Ανώνυμος says:

   ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΒΑΡΒΑΡΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ….. ΕΣΥ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙΣ Μ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ? ….
   -ΛΥΚΑΙΟΣ-

 19. Ανώνυμος says:

  ΕΕΕΕ…… Αρχαίοι Έλληνες και ΝεοΈλληνες……μη Χριστιανοί και Χριστιανοί…….Άθεοι και Δωδεκάθεοι ….. είσαστε πολύ Μαλακοπίτουρες … το μι με μεγάαααααααααλοοοοο μι……….βάαααααααααααλτε το μικρό μυαλό σας να δουλέψει …. έχουνε σφηνώσει οι ταμπέλες στον εγκέφαλό σας κι ακούτε μόνο τον φαλλό σας …..
  http://www.espressonews.gr/sites/default/files/oldarticles/psaltis2_0.jpg

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *