in

Φοβάσε ή άρχισες να γνωρίζεις;

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Φοβάσε ή άρχισες να γνωρίζεις;
Το συναίσθημα του φόβου μεταλλάσσεται καθημερινά, αλλάζει μορφή και ονομασία. Ο φόβος στις μερες μας ονομάστηκε Ίσις, Ισιλ, ΙΣ, Εμπολα, επιθέσεις σε σχολεία, επίθεση στην καναδική βουλή και σε όλο τον κοσμο πόλεμος. Εχεις καταλάβει γιατί οι κατσικογάμηδες του Ισις, με τα κατάμαυρα γένια και την ασορτη στολή έχουν τόσα ονόματα;

Τι συμβαίνει με τα εγκεφαλικά σου κύταρρα όταν δώσεις σε ένα τρομοκρατικό κίνημα 3-4 ονόματα και το επαναλαμβάνεις καθημερινά; Δεν σκέφτεσαι κάθε φορά όταν ακούς μια άλλη ονομασία, ‘πωωωως τους λένε’; Τι συμβαινει τότε με την συνειδησή σου;

Ο σημαντικότερος λόγος του βομβαρδισμού πληροφορίας απο την μηχανή του κιμά, δεν ειναι για την πληροφορία σου και την ενημέρωση σου!

Ο λόγος της πληροφορίας ειναι ο εκφοβισμός σου μεσω της δικής τους τρομοκρατίας εναντίον των πολιτών σε παγκόσμια κλίμακα. Όσο πιο πολύ έχεις αρχίσει να φοβάσαι τόσο πιο πολυ μπορούν να σε ελέγχουν.

Ο άλλος σοβαρότατος λόγος που συνέχεια θα γράφουμε μέχρι να το καταλάβει και ο πιο ‘τρελός’ του χωριού, ειναι οτι
εάν υπάρχει επαρκής προσοχή στη μιζέρια και τη δυστυχία τότε αυτή θα εκδηλωθεί στο ενεργετικό πεδίο!

Και συμβαίνει κάθε μέρα, γιατί χρησιμοποιούν την ροή των αρνητικών σκέψεων της μάζας σε παγκόσμια κλίμακα. Αυτή είναι η Γνώση, το G των μασόνων που κατέχει η ελίτ και όχι εμείς!

Ετσι η πληροφορία λειτουργεί με άλλο τρόπο από ό, τι θα περίμενε κανείς. Λειτουργεί αντίστροφα. Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει η δυστυχία απο μόνη της, αλλά την δημιουργουν εσκεμμένα…… τα ΜΜΕ την πολλαπλασιάζουν κάθε στιγμή όταν στην αναφέρουν. Τα πολλαπλά απανωτά βιντεακια από τους ‘αποκεφαλισμούς’ των πρακτόρων, ο Εμπόλα και τα θυματα του γίνεται για την εστίαση των σκέψεών μας στους ‘αποκεφαλισμούς’ στον φόβο, την ανασφάλεια για το αύριο κτλ. Η συγκέντρωση της ροης των σκέψεων μας κατασκεύαζει τους ‘αποκεφαλισμούς’ σε πραγματικότητα. Μετά φανερώνεται σαν σκέψη και γίνεται η παγκόσμια συνείδηση μας μέσα στο ολογραφικό Μάτριξ.

Σε ελέγχουν κάθε μέρα με τις γελοίες μαλακίες που σου προβάλουν, είσαι το μεγαλύτερο τους πείραμα! Είσαι ο αρουραίος στο κλουβί του τρελού επιστήμονα….σου πετάνε τρομοκρατικό επεισόδιο και κοιτάνε αν άρχισες να τρέχεις για να κρυφτείς….ή κοιμάσαι και είσαι ακίνδυνος!

Θες να ξέρεις γιατί η μηχανή του κιμά αγριεύει; Γιατί τόσο αίμα και καταστροφή στην ξεσκισμένη ΕΙΔΗΣΗ; Γιατί το κοπάδι ξυπνά!!!! Ναι, η ολογραφική πραγματικότητα όπως την γνωρίζουμε, διαλύεται….δυστυχώς το μάτριξ θα ανεβάσει την πίστα τρομοκρατίας στο επίπεδο 7 ή και 8! Ναι, η νέα σοδειά φόβου, στα χρόνια που έρχονται, θα είναι ΄καλή΄.

Ομως η αρνητική τους δόνηση στο συνειδησιακό μας πεδίο χάνει την αποτελεσματικοτητά του και γι αυτό έχουν αρχίσει να χάνουν τον έλεγχο….γι αυτό τόση προβολή του χάους βουτηγμένο μες το αίμα.

Το χρήμα δεν το χρειάζονται γιατί το έχουν…. ένα απλό πάτημα στο πληκτρολόγιο είναι φίλε αναγνώστη και βγάζουν πλεόνασμα δια μαγείας. Ή βγάζουν χρέος…. και αυτό άφθονο, τσάμπα είναι, δις και τρις όλα δικά τους είναι!

Αυτό που πραγματικά θέλουν μόνο, είναι ο έλεγχος της σκέψης-συνειδησής σου, που ισοδυναμεί με την μη εξελιξή σου σε θεικό ΟΝ.

Μόνο ο Ελλην μπορεί!!!

Ο ΚΟΡΑΞ

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
 1. ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ…(αν και κανονικα καιρο τωρα θα επρεπε…)
  ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΣΤΟ ΧΑΖΟΚΟΥΤΙ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ 100% ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ.
  ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΩΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΑ,ΠΙΟ ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΙΚΑ,SITES.
  ΜΑΖΙ Μ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ -ΠΕΡΙΠΟΥ- ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ: ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΙΚΑΝΟΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΠΩΣ ΟΣΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΟΝΟ ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΝΟΥΝ ΙΔΙΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ… 1) ΟΛΟΙ ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ ΧΑΟΣ! 2) Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ, ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Η ΙΔΙΑ ΕΙΤΕ ΜΕΙΝΕΙ ΕΙΤΕ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ. ΚΑΘΑΡΑ ΑΝΤΙΛΑΪΚΗ…
  ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛ'ΑΥΤΑ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΟΛΛΗΜΕΝΑ ΣΤΟ ΧΑΖΟΚΟΥΤΙ. ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΝΩΝΤΕ ΟΠΟΤΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΩΣ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΞΥΠΝΑΝΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΝΕΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟ AKPATO SEX ΣΤΟ ΚΟΥΦΑΡΙ ΤΟΥ ΔΥΣΜΟΙΡΟΥ ΛΑΟΥ.
  ΑΠΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ (και στην κυβερνηση) ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΚΑΘΕΝΤΟΙ…Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ…ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ…

 2. Εφόσον και το ΚΑΤΟΧΙΚΑ λέει οτι το 90/100 η πληροφορία του είναι λανθασμένη ( πληροφορία ελένχου μυαλού και πράξης από την ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΑ ) γεννάται το ερώτημα . Πως θα υπάρξει " καθαρή " πληροφορία ? Αν η πληροφορία κινείται ελενχόμενα σε δύο αντιθετα ( πιάνει δηλαδή μια θέση αλλά ελένχει και την αρνησή της ) ποιός θα το αποκαλύψει ? Πχ ΕΜΠΟΛΑ . Βιάζεσαι την πατάς, τον αγνοείς φοβάσαι μήπως πέσεις έξω. Οτι σου δείχνουν με το δάκτυλο να παρατηρήσεις ,να καταγράψεις και να αισθανθείς θέλει μελέτη. Χρειάζονται γνώσεις αλλά και νηφάλια σκέψη.Ο κάθε ένας κουβαλάει πολλά " προγράμματα " μέσα του στα οποία πατούν οι σκάρτες πληροφορίες. Το ίδιο συμβαίνει και με τα AVATAR ανεξάρτητα από την φιλότιμη προσπάθειά τους.Πως σβήνει κανείς πρόγραμμα από την ενεργειά του ? Αυτό πρέπει σε επανάληψη να γραφτεί πολλές φορές. ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ. Εκτός από το να σπάει κανείς πληροφορίες των μέσων της ΕΛΙΤ πρέπει να δίνει και τις δικές του ( Stranger, Αρη , Κόραξ και Μυτιληνιέ σε σας απευθύνομαι ) Διαχειριστές να είστε καλά και να προσέχετε τα AVATAR σας.

 3. Εγω θα ελεγα να αρχισουμε τα ανεκδοτα.Ετσι θα γελαμε και θα αλλαξει η διαθεση μας :).Ολα ειναι ενα ψεμα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Απάντηση στα Σκόπια σε χρόνο ρεκόρ …και αυτή είναι η αρχή !

H ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΕΥΤΙΚΟΥ ΕΑΥΤΟΥ