ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ ΝΗΣΙ BORACAY: ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ UFO ΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ!

Ένας τουρίστας 25 ετών αποθανάτισε με την κάμερα στις 5 Ιουνίου του ένα UFO.    Ο τουρίστας καταθέτει επίσης μια ακόμα μαρτυρία απ’την εφηβική του ηλικία όταν ήταν 15χρονών και είδε ένα ufo τριγωνικού σχήματος που κινούταν σε ευθείες γραμμές επιταχύνοντας και επιβραδύνοντας ακαριαία σε απίστευτες ταχύτητες αλλάζοντας κατευθύνσεις σε γωνίες 90 μοιρών μέχρι που πέταξε κάθετα και εξαφανίστηκε.

Σημείωση:  Η κάμερα παραμένει σταθερή και είναι τοποθετημένη στο χώμα. Το συγκεκριμένο UFO κινείται αριστερά και δεξιά αλλάζοντας χρωματισμούς από μέσα προς τα έξω με διαφορετική συχνότητα, μερικές φορές περίπου ανά  δευτερόλεπτο, άλλες φορές πολύ πιο γρήγορη, ανά 5 δευτερόλεπτα περίπου  και δεν ήταν η πρώτη φορά που  έχει εμφανιστεί στις Φιλιππίνες.  Η συνολική διάρκεια του βίντεο είναι  25 λεπτά και ήδη έχουμε επικοινωνήσει μαζί του ώστε να μας στείλει περισσότερο υλικό για να το δημοσιεύσουμε.  Η συνομιλία που ακούτε είναι με ένα ζευγάρι από την Ν. Κορέα και  του  είπε ότι είχε δει κάτι παρόμοιο περίπου πριν από 2 εβδομάδες καθώς έτρωγε σε ένα εστιατόριο  και η  σερβιτόρα που ήταν στο εστιατόριο του είπε ότι είχε εμφανιστεί επίσης, την προηγούμενη νύχτα για μισή ώρα σε διαφορετικό σημείο του ουρανού.

To βίντεο μπορείτε να το δείτε σε ποιότητα 720p

http://worldjudge2012.blogspot.com/2011/06/boracay-ufo-2.html#ixzz1Po1eRBFCΘεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειες

ΤΙΜΗ 29,00

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 Powered by WebCash


Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *