20:03 - 10/03/2012

Φαίνεται ότι κάθε Μάρτη θα κρατάω καυτές πατάτες!!

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Λοιπόν με λίγα λόγια και με την ανάσα των εισαγγελέων ξανά στο σβέρκο μου !! Έχοντας βέβαια και την acta κοντά να κοιτά !! Φαίνεται το έχει η μοίρα μου κάθε Μάρτη να μου σερβίρει ο θεός καυτές πατάτες και να πρέπει πάντα να αποφασίσω αν θα κάνω το σωστό που είναι να ενημερώσω η αν θα το βουλώσω για να κοιτάξω με πιο άνεση το κωλαράκι μου! Σύμφωνα λοιπόν με δήλωση εγκυρότατης πηγής (μεσα από το στενό κύκλο Καραμανλή) άλλα ανεπιβεβαίωτης πληροφορίας!!!!! Ο Καραμανλής είχε συναντήσει με Προβοπουλο , Βγενοπουλο και λοιπούς τραπεζίτες ,στην επιστροφή του στο γραφείο του έδειχνε φανερά καταβεβλημένος
(η πηγή αναφέρει για δακρυσμένος ) σε ερώτηση γιατί πρόεδρε είναι έτσι τα μάτια σου η απάντηση στην πηγή μας ήταν επί λέξη αυτή…: ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ!! 
Την πατάτα αυτή την έπιασα την ζύγισα την σκέφθηκα,αναρωτήθηκα αν είναι hoax , αναρωτήθηκα αν πρέπει να την μεταδώσω ,όλα αυτά να αναρωτηθείτε θέλω και εσείς γιατί δεν είναι μια προσπάθεια καταστροφολογίας αλλά μια προσπάθεια πραγματικής ενημέρωσις!
Ελπίζω η πηγή να έκανε λάθος ,η να άκουσε λάθος , η να πίστεψε λάθος!! Η να είναι όλα ένα όμορφο λάθος και ξαφνικά όλοι να ξυπνήσουμε σε ένα νέο όνειρο με πιο πολλές πεταλούδες αντί για δράκους που έρχονται!

STRANGER

HTTP://KATOHIKA.GR

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*