Φίλε Ευρωπαίε…Βίντεο

Όταν μας είπαν για Ευρωπαϊκή ένωση, το μυαλό μας πήγε σε μια Ευρώπη ενωμένη πολιτικά, κοινωνικά, με δυνατότητα ελεύθερης διακίνησης προσώπων, ιδεών και χρημάτων, κοινό τρόπο υγιεινής διατροφής, πρόσβαση σε πρώτης τάξης πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας παροχής υγείας, κοινό νόμισμα με περίπου ίσους μισθούς σε όλη την Ευρωπαϊκή επικράτεια, μέριμνα για τα παιδιά και τους γέροντες. Μια δημοκρατική Ευρώπη υπόδειγμα για όλους.Αφού μας άφησαν να χαρούμε λίγο, με εργαλείο το χρήμα μας αποστέρησαν από τον παραδοσιακό τρόπο ζωής μας, τοποθέτησαν σε καίριες διοικητικές θέσεις απατεώνες και τώρα προσπαθούν να ανταλλάξουν χαρτιά χωρίς αντίκρισμα (ευρώ) με νησιά, επιχειρήσεις, πετρέλαιο, χρυσό, νικέλιο και πολλά άλλα που παράγει παραδοσιακά η χώρα μου.
Έβλεπα το εκπληκτικό βίντεο στο οποίο πειραματίζονται για το αν απλοί άνθρωποι φθάνουν στο σημείο να κάνουν κακό στους συνανθρώπους τους, απλά ακολουθώντας εντολές.


olympia

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *