16:16 - 11/09/2014

Φάρμακα και φαρμάκια

Φάρμακα και φαρμάκια

Ποιο είναι το πολυτιμότερο αγαθό για το οποίο όλοι ευχόμαστε; Ναι η υγεία. Ο πιο επικερδής κλάδος, γιατί κανείς δεν θέλει να την χάσει. Τα φαρμακευτικά καρτέλ έχουν πολλά κέρδη, γι ‘αυτό και είναι σκληρά. Υπόσχονται θεραπείες, κυκλοφορούν συνεχώς νέα αντιβιοτικά, χάπια και λοιπά σκευάσματα τα οποία υποτίθεται ότι σου λύνουν το κάθε πιθανό πρόβλημα.

Φάρμακα για το οτιδήποτε, που συνήθως πωλούνται ακριβά, άσχετα με το κόστος παρασκευής τους και την τιμή των υλικών τους. Κρατικές επιχορηγήσεις προς τις φαρμακευτικές με την δικαιολογία της έρευνας, απλά φουσκώνουν κι άλλο τον λογαριασμό των μετόχων. Το marketing έχει τον κύριο ρόλο στην αγορά των φαρμάκων. Περισσότερο κι από την ίδια την δημιουργία. Νέα φάρμακα κυκλοφορούν, συνοδευόμενα από την εμφάνιση νέων κινδύνων.

Οι φαρμακοβιομηχανίες δεν ενδιαφέρονται για την ίαση των ασθενών, αλλά μόνο να τους διατηρήσουν πελάτες. Να φτιάξουν στρατιές εξαρτημένων από τα προϊόντα τους. Η βιομηχανία της υγείας, έχει πολλές διαπλοκές. Σκεφτείτε μόνο με ποιο κριτήριο συνταγογραφούν πολλοί γιατροί συγκεκριμένα φάρμακα.

Οι τεχνητές επιδημίες και οι ασθένειες που απειλούν ολόκληρο τον πληθυσμό, όπως έγινε τελευταία με την γρίπη των χοίρων, απλά λειτουργούν ως καμπάνιες για την πώληση περισσότερων φαρμάκων. Επίσης πολλά φάρμακα με τα χημικά που περιέχουν, είναι υπεύθυνα για νέες ασθένειες, πέρα του ότι δεν θεραπεύουν, απλά καταστέλλουν τον πόνο.

Δεν είναι τυχαίο που πρόκειται να επιβληθεί παγκοσμίως ο Διατροφικός Κώδικας. Οι φαρμακοβιομηχανίες πολεμούν τον υγιεινό τρόπο ζωής, γιατί είναι επιζήμιος για τα ταμεία τους. Έτσι οι καθαρές τροφές και οι βιταμίνες είναι “εχθροί” για τα συμφέροντά τους. Προτιμούν να μας παρέχουν μέσω των σκευασμάτων τους τις βιταμίνες και τα συστατικά που χρειάζεται ο ανθρώπινος οργανισμός.

Το παράλογο του φαρμακευτικού καρτέλ είναι ότι θεωρεί την ίδια την Φύση ανταγωνίστρια. Και βέβαια έχουν ως σύμμαχο σ’ αυτό το παιχνίδι τα ΜΜΕ που φροντίζουν να διαφημίζουν γρίπες και απειλές με ευφάνταστα ονόματα, ώστε να φοβηθεί ο κόσμος, να κινητοποιηθούν οι κυβερνήσεις και να κάνουν buisness με μαζικό εμβολιασμό και πώληση αμφιβόλου αποτελεσματικότητας αντιβιοτικών.

Παρακάτω αναφέρονται στοιχεία που περιλαμβάνονται σε εμβόλια και είναι επικίνδυνα για τον ανθρώπινο οργανισμό. και δίπλα από το καθένα αναγράφονται τα προβλήματα που προκαλούν.

Αλουμίνιο-Αλτσχάιμερ

Θεική αμμωνία-Βλάβες στα νεφρά και το συκώτι

Αμφοτερίνη Β-Προβλήματα στο ουροποιητικό

Φορμαλδεύδη-Προκαλεί καρκίνο και εξασθενεί το ανοσοποιητικό

MSG-Επίσης δημιουργεί καρκινικούς όγκους

Φαινόλες-Προβλήματα στην καρδιά, το αναπνευστικό και το συκώτι.

Υδράργυρος-Πολύ τοξικός, προκαλεί διαταραχές συμπεριφοράς

Επίσης έχουν καταγραφεί διάφοροι ζωικοί ιστοί όπως αίμα αλόγου και νεφρά πιθήκου, οι οποίοι αν απορροφηθούν από τον άνθρωπο δημιουργούν διάφορες νόσους. Φυσικά τα παραπάνω συστατικά αποκρύπτονται εντέχνως ή καμουφλάρονται.

Οι φαρμακοβιομηχανίες κατασκευάζουν συνεχώς νέα εργοστάσια και εργαστήρια παρασκευής φόβου, ώστε να προωθήσουν τις “θεραπείες” τους, ποντάροντας στην προπαγάνδα των media. Είναι ένας κλάδος που ακόμη και εν μέσω οικονομικής κρίσης αβγατίζει, αφού με αδίστακτες μεθόδους συνωμοτεί εις βάρος των λαών.

ΠΗΓΗ

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί