Υπό επιτροπεία-κατοχή ξένων η χώρα

Σύμφωνα με αυτό το σχέδιο η Τρόικα αποφάσισε να αναλάβει τον οικονομικό έλεγχο της Ελλάδας.Δημιουργούν ομάδα επιτρόπων ειδικά για την Ελλάδα για την υλοποίηση του μνημονίου.Δεσμευτικό πλαίσιο προϋπολογισμού για την κυβέρνηση ..
Σύμφωνα με πληροφορίες συστήνουν ειδική ομάδα κρούσης ειδικών επιτρόπων ειδικά για την Ελλάδα οι οποίοι θα αναλάβουν να τρέξουν μια σειρά εκκρεμών υποθέσεων για τις οποίες η κυβέρνηση έδειξε σοβαρή αδυναμία υλοποίησης. Σύμφωνα με αυτό το σχέδιο η Τρόικα αποφάσισε να αναλάβει τον οικονομικό έλεγχο της Ελλάδος. 
Δημιουργείται ομάδα ειδικών επιτρόπων ίσως να φθάσουν τους 5 ή 6 οι οποίοι θα αναλάβουν να ασκήσουν την οικονομική πολιτική να εφαρμόσουν το μνημόνιο και να καλύψουν όλες τις καθυστερήσεις που έχουν υπάρξει ώστε να αποτραπεί η κατάρρευση της οικονομίας. 
Το νέο ευρωπαϊκό σχέδιο περιλαμβάνει τέσσερις βασικούς άξονες 
1) Η Ελλάδα τοποθετείται σε επιτροπεία της Τρόικα με στόχο να εφαρμοστεί το μνημόνιο άπαξ και η κυβέρνηση αδυνατεί να ασκήσει πολιτική. 
2) Διαβλέπουν εκλογές στην ΕΕ και μέσω των επιτρόπων θα δεσμεύουν την υφιστάμενη και μελλοντική κυβέρνηση σε ένα πλαίσιο προϋπολογισμού που δεν θα μπορεί να αποκλίνει. 
3) Προχωρούν στην ισχυροποίηση του EFSF του ευρωπαϊκού Ταμείου χρηματοπιστωτικής σταθερότητας ώστε να ενισχυθούν κεφαλαιακά οι ευρωπαϊκές τράπεζες. 
4) Σε αυτό το σχέδιο περιλαμβάνεται μεγάλο κούρεμα ίσως το 50% στο ελληνικό χρέος ωστόσο πρώτα θα ισχυροποιιηθεί το EFSF και μετά θα προχωρήσει και η απομείωση των ελληνικών ομολόγων. 

πηγη

πηγη

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.


Ο μονος σιγουρος τροπος να κερδισεις στο στοιχημα 100%

PROFIT MAXIMISER

Μάθε πώς να να κερδιζεις σε ονλινε σελιδες στοιχηματισμου παντα !!

Ενα καταπληκτικο προγραμμα και μια απιστευτη ιδεα οπου με βαση της δικες τους προσφορες να βγαινεις 100% κερδισμενος παντα !

Διαβαστε το αρθρο μου να δειτε πως ξεπερασα τον περιορισμο στην χωρα μας για τις στοιχηματικες εταιριες

Ο μονος σιγουρος τροπος να κερδισεις στο στοιχημα 100%

Η προωθηση αυτη ειναι πρωθηση ενημερωσης και πληροφοριας και κατα κανεναν λογω δεν ειναι προτροπη προς στοιχηματισμο η επενδυση η οποιαδηποτε αλλη παρανομη πραξη ..!

ΤΙΜΗ: 1,5 € euro για τις πρωτες 14 μερες να δοκιμασεις το προγραμμα,Ηλεκτρονικο προιον για συνδρομη
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *