05:40 - 04/02/2012

Υπόγειες πόλεις για τους επιζώντες το 2012;Ο πρώην μηχανικός της κυβέρνησης τoν Ηπα Phil Schneider,λέει ότι τουλάχιστον 129 από αυτές τις υπόγειες πόλεις έχουν χτιστεί τα τελευταία 50 έως 60 χρόνια.Δείτε την τελευταία του συνέντευξη πριν το μυστήριο θάνατο του.

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

H κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών και όχι μόνο, έχει οικοδόμηση μεγάλης κλίμακας υπόγειες πόλεις για το 2012.
Πολλοί πιστεύουν ότι ένα κατακλυσμικό γεγονός θα οδηγήσει σε μεγάλες καταστροφές σε όλη την επιφάνεια του πλανήτη.Η επιβίωση της ανθρώπινης φυλής εξαρτάται από τα καταφύγια και τους λίγους εκλεκτούς,που θα μπουν σε υπόγεια καταφύγια που βρίσκονται βαθιά κάτω από την επιφάνεια της Γης.

Ποσά των τρισεκατομμυρίων δολαρίων χρημάτων κατευθύνονται προς τον μαύρο προϋπολογισμό για την τελική ολοκλήρωση της κατασκευής τους.

Σύμφωνα με τον πρώην μηχανικό της κυβέρνησης των Ηπα Phil Schneider, τουλάχιστον 129 από αυτές τις υπόγειες πόλεις έχουν χτιστεί τα τελευταία 50 έως 60 χρόνια.

Σε αυτό το βίντεο ο κ. Schneider περιγράφει την κατασκευή των βαθιών υπόγειων στρατιωτικών βάσεων που βρίσκονται στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Αφηγείται επίσης πως ήταν ένα από τα τρία άτομα που επιβιώσε μετά από την ανταλλαγή πυροβολισμών το 1979 μεταξύ όντων εξωγήινων μάλλον και αμερικανικών στρατιωτικών δυνάμεων και των υπηρεσιών πληροφοριών σε βαθιά υπόγεια στρατιωτική βάση στο Dulce, NM.
Μας δείχνει και τα σημάδια απο τις σφαίρες..
Αυτή η διάλεξη το Μάιο του 1995 είναι μια από τις λίγες που έδωσε ο κ. Schneider πριν από τον πρόωρο μυστήριο θάνατό του.

hellasxg
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Photobucket

Loading...

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*