Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

11:16 - 20/02/2012

Υπέγραψαν «ναι σε όλα» όσα τους κατηγορεί ο Ελληνικός λαός

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Η προσωπική υπογραφή –του καθενός και της καθεμίας ξεχωριστά- των βουλευτών και η αποδοχή του κάθε μνημονίου και της κάθε εντολής από την πλευρά της τρόικας και των τραπεζιτών, αφορά προσωπικά τους υπογράφοντες και την βούλησή τους να παραδώσουν τους εαυτούς τους και μόνον αυτούς.

Η προσωπική υπογραφή τους αποτελεί φυσικά, και την ενυπόγραφη υποταγή τους και μέσω αυτής δηλώνουν ευθέως πως:
δεν εκπροσωπούν τον Ελληνικό λαό με τον οποίο έχουν έρθει σε ευθεία αντιπαράθεση και από τον οποίο κρύβονται,
δεν εκπροσωπούν τα συμφέροντα της χώρας τα οποία παραδίδουν εντελλόμενοι προκειμένου να μην απολέσουν τα προσωπικά οφέλη που αποκομίζουν από την συμμετοχή τους στο Κοινοβούλιο της Ντροπής.

Η προσωπική υπογραφή των βουλευτών που ψήφισαν «ναι» στο πρώτο μνημόνιο και «ναι σε όλα» στο δεύτερο μνημόνιο, αποτελούν έμπρακτη αποδοχή της συνέργιάς τους στην μεταβολή της χώρας σε χώρο, στην μεταβολή του κράτους σε επιχείρηση υπό εκποίηση και στην καταδίκη των Ελλήνων πολιτών σε πολίτες ω (ωμέγα) κατηγορίας.


Με αυτήν ακριβώς την υπογραφή τους, οι χρυσοπληρωμένοι –από το υστέρημα των πολιτών- βολευτές, παραδίδουν την εθνική ανεξαρτησία και την εθνική κυριαρχία σε πολυεθνικές, τράπεζες και τοκογλύφους και σε άνομα συμφέροντα, καταστρατηγώντας το Ελληνικό, το Ευρωπαϊκό και το Διεθνές Δίκαιο.


Με αυτήν την υπογραφή τους οι περιλάλητοι αγωνιστές και δημοκράτες, ουσιαστικά αποδέχονται την ενοχή τους για συμμετοχή σε άκρως ειδεχθές έγκλημα εναντίον ενός ολόκληρου λαού, εναντίον μίας ολόκληρης χώρας, η οποία τυγχάνει να είναι και γενέτειρά τους.


Με αυτήν ακριβώς την υπογραφή τους οι έμμισθοι υπάλληλοι των πολιτών αποδέχονται όλες τις εναντίον τους κατηγορίες περί εσχάτης προδοσίας. «Ναι σε όλα», λοιπόν, για όλους και για όλα. Η επόμενη ημέρα, η ημέρα μετά την κατάργηση των φελών και των επιπλεόντων περιτωμάτων, θα βρει την Ελλάδα σοφότερη, καθαρότερη, καλύτερη και απαλλαγμένη από δοσίλογους, εθελόδουλους, ευλίγιστους, ολίγιστους και κάθε λογής ενδοτικότητας «ταγούς».


Ο θερισμός, λοιπόν, είναι κοντά. Και μαντέψτε τι και ποιους θα θερίσει το δρεπάνι της δικαιοσύνης…
kostasxanΦιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*