Υπέγραψαν «ναι σε όλα» όσα τους κατηγορεί ο Ελληνικός λαός

Η προσωπική υπογραφή –του καθενός και της καθεμίας ξεχωριστά- των βουλευτών και η αποδοχή του κάθε μνημονίου και της κάθε εντολής από την πλευρά της τρόικας και των τραπεζιτών, αφορά προσωπικά τους υπογράφοντες και την βούλησή τους να παραδώσουν τους εαυτούς τους και μόνον αυτούς.

Η προσωπική υπογραφή τους αποτελεί φυσικά, και την ενυπόγραφη υποταγή τους και μέσω αυτής δηλώνουν ευθέως πως:
δεν εκπροσωπούν τον Ελληνικό λαό με τον οποίο έχουν έρθει σε ευθεία αντιπαράθεση και από τον οποίο κρύβονται,
δεν εκπροσωπούν τα συμφέροντα της χώρας τα οποία παραδίδουν εντελλόμενοι προκειμένου να μην απολέσουν τα προσωπικά οφέλη που αποκομίζουν από την συμμετοχή τους στο Κοινοβούλιο της Ντροπής.

Η προσωπική υπογραφή των βουλευτών που ψήφισαν «ναι» στο πρώτο μνημόνιο και «ναι σε όλα» στο δεύτερο μνημόνιο, αποτελούν έμπρακτη αποδοχή της συνέργιάς τους στην μεταβολή της χώρας σε χώρο, στην μεταβολή του κράτους σε επιχείρηση υπό εκποίηση και στην καταδίκη των Ελλήνων πολιτών σε πολίτες ω (ωμέγα) κατηγορίας.


Με αυτήν ακριβώς την υπογραφή τους, οι χρυσοπληρωμένοι –από το υστέρημα των πολιτών- βολευτές, παραδίδουν την εθνική ανεξαρτησία και την εθνική κυριαρχία σε πολυεθνικές, τράπεζες και τοκογλύφους και σε άνομα συμφέροντα, καταστρατηγώντας το Ελληνικό, το Ευρωπαϊκό και το Διεθνές Δίκαιο.


Με αυτήν την υπογραφή τους οι περιλάλητοι αγωνιστές και δημοκράτες, ουσιαστικά αποδέχονται την ενοχή τους για συμμετοχή σε άκρως ειδεχθές έγκλημα εναντίον ενός ολόκληρου λαού, εναντίον μίας ολόκληρης χώρας, η οποία τυγχάνει να είναι και γενέτειρά τους.


Με αυτήν ακριβώς την υπογραφή τους οι έμμισθοι υπάλληλοι των πολιτών αποδέχονται όλες τις εναντίον τους κατηγορίες περί εσχάτης προδοσίας. «Ναι σε όλα», λοιπόν, για όλους και για όλα. Η επόμενη ημέρα, η ημέρα μετά την κατάργηση των φελών και των επιπλεόντων περιτωμάτων, θα βρει την Ελλάδα σοφότερη, καθαρότερη, καλύτερη και απαλλαγμένη από δοσίλογους, εθελόδουλους, ευλίγιστους, ολίγιστους και κάθε λογής ενδοτικότητας «ταγούς».


Ο θερισμός, λοιπόν, είναι κοντά. Και μαντέψτε τι και ποιους θα θερίσει το δρεπάνι της δικαιοσύνης…
kostasxanΦιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *