Υπάρχουν ψυχικά απόβλητα; Πως και γιατί μας μολύνουν

Υπάρχουν ψυχικά απόβλητα; Πως και γιατί μας μολύνουν

Η ψυχή του ανθρώπου είναι διφυής: η μισή σαν όλο τον κόσμο, η άλλη μισή όλος ο κόσμος.

Αριστοτέλης (384π.χ – 322π.χ), Αρχαίος Έλληνας Φιλόσοφος


Ποια η σχέση της παραπάνω ρήσης με τα Ψυχικά Απόβλητα; Τι είναι το απόβλητο;

Απόβλητο είναι ένα προϊόν, συνήθως βιομηχανικό, το οποίο μας είναι άχρηστο. Δεν είναι ένα απλό «σκουπίδι», διότι η φύση, δεν έχει τους μηχανισμούς να το ανακυκλώσει, με αποτέλεσμα η συγκεντρωμένη εναπόθεση του σε τόπους (λύματα, χωματερές κτλ) να δημιουργεί εστίες μόλυνσης για τους ζωντανούς οργανισμούς. Είναι λοιπόν ένα προϊόν τεχνητό, που το παράγουμε εμείς, αλλά συγχρόνως μας βλάπτει. Τα απόβλητα και τα αποτελέσματά τους τα γνωρίζουμε, διότι τα αντιλαμβανόμαστε με τις πέντε αισθήσεις μας.

Αν δεχτούμε ότι τα συναισθήματά μας είναι υπαρκτά, τα οποία όμως δεν τα αντιλαμβανόμαστε με τις βασικές μας αισθήσεις, αλλά απλώς τα βιώνουμε, τότε τι μας εμποδίζει να δεχτούμε ότι η παραγωγή μαζικών ποσοτήτων αρνητικών συναισθημάτων «παράγει» στον πλανήτη ποσότητες «ψυχικών αποβλήτων». Παράγονται από εμάς, αλλά παράλληλα μας βλάπτουν και δεν «ανακυκλώνονται» από τον πλανήτη.

Αποδείξεις από τον επιστημονικό κλάδο για την υλική ύπαρξη των συναισθημάτων, είναι η οπτική απεικόνιση τους μέσα από τις φωτογραφίες κίρλιαν, οι οποίες απεικονίζουν οπτικά τα συναισθήματα που βιώνει ένα άτομο εκείνη την χρονική στιγμή.

Αν στην φύση τίποτα δεν χάνεται, τότε τα αρνητικά συναισθήματά μας σε ποιους τόπους (ψυχικές χωματερές) εναποτίθενται; Τι είδους ψυχικές εστίες μόλυνσης δημιουργούν;

Τα ψυχικά απόβλητα δεν τα αντιλαμβανόμαστε με τις πέντε αισθήσεις μας, αλλά τα αποτελέσματά τους, τα βιώνουμε καθημερινά.

Τρία παραδείγματα αποτελεσμάτων των ψυχικών αποβλήτων είναι:

Θρησκευτικοί Πόλεμοι: (Ψυχικά απόβλητα: αδικία, φανατισμός, θυμός, εκδίκηση)

Εμφύλιοι πόλεμοι: (Ψυχικά απόβλητα: αδικία, θυμός εκδίκηση)

Δελτία Ειδήσεων Επικαιρότητας με ύφος κινδυνολογίας (Ψυχικά απόβλητα: αδικία, φόβος, ανασφάλεια)

Τα αρνητικά συναισθήματα (θυμός, ζήλια, μίσος κτλ), μας επηρεάζουν ψυχοσωματικά, όμως όταν εξαπλώνονται σε ένα σύνολο ατόμων μεταλλάσσονται σε ψυχικά απόβλητα.

ΔΗΛΑΔΗ

Αν βιώνεις συστηματικά θυμό στην ζωή σου, αρχικά είναι η προσωπική σου συναισθηματική κατάσταση, αλλά όσο αλληλεπιδράς με άλλους ανθρώπους και τους τον μεταδίδεις, συνεισφέρεις στην μετάλλαξή του σε Ψυχικό Απόβλητο Θυμού.

Αναρωτηθείτε τα μηνύματα φορτισμένα με αρνητικά συναισθήματα, που μεταδίδονται από τα ΜΜΕ ή από δημόσια πρόσωπα τι αντίκτυπο έχουν σε εσάς προσωπικά αλλά και στο σύνολο που απευθύνονται.

Σύμφωνα με την ρήση του Αριστοτέλη η ψυχή του ανθρώπου είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον κόσμο, σαν διαφορετική όψη ενός νομίσματος.

ΑΡΑ

Έχουμε προσωπική ευθύνη για τα ψυχικά απόβλητα που μολύνουν τον πλανήτη.

ΓΙ’ ΑΥΤΟ

Μην αφήνεις άλλα ψυχικά απόβλητα

Μην ταυτίζεσαι με τα ψυχικά απόβλητα

(Εμπνευσμένο από το μήνυμα: «Δεν Δημιουργώ Ψυχικά Απόβλητα» της Σφαιρικής Αντιληπτικότητας)

Ιωάννης Στρέζος

ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

*Ειδική επεξεργασία ΔΙΠΛΗΣ ΝΑΝΟΕΠΙΚΑΛΥΨΗΣ στα σφαιρίδια καθαρώς χημικού χαλκού, στην οποία οφείλει το ιδιαίτερο χρώμα του το Black Knight

*Εμπεριέχει αρχαίο κρύσταλλο της Ελληνικής γης [εξαιρετικά δυσεύρετος στο εμπόριο]

**ΝΕΑ κεραία Lakhovsky στο εμπρός μέρος με επικάλυψη χρυσού 24 καρατίων

*Η επικάλυψη καθαρού χρυσού 24 καρατίων στην εμπρός κεραία, αλλάζει την πόλωση της οργονοενέργειας ώστε να γίνεται ιδιαίτερα δυσάρεστη στα αλλότρια DNA τα οποία κυκλοφορούν ανάμεσα μας καθώς και στα ανόργανα όντα.

*Στην βάση του υπάρχει ακόμη μια κεραία MWO Πολύ-Κυματικού Ταλαντωτή Lakhovsky, όπως σε όλα τα προϊόντα οργονιτών του orgonodrome, κατ’ αποκλειστικότητα.

ΤΙΜΗ 115.00€ + 0 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 0 μεταφορικά- Για Επαρχία 0€

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

3 thoughts on “Υπάρχουν ψυχικά απόβλητα; Πως και γιατί μας μολύνουν

 1. Alex says:

  "Δελτία Ειδήσεων Επικαιρότητας με ύφος κινδυνολογίας (Ψυχικά απόβλητα: αδικία, φόβος, ανασφάλεια)

  Εμ συγνώμη αλλα και εσείς εδώ πέρα το ίδιο δεν κάνετε? Tο 95% της εν;eργειας που υπάρχει εδώ εκπέμπει σε αυτήν την δόνηση,sorry κιόλας.

 2. Ανώνυμος says:

  Ενας από τους λογους που μπαινω στα κατοχικα νεα είναι επειδη εχει τον τσαμπουκα να παρουσιαζει τετοια θεματα που είναι για τους περισσοτερους παραλογα εως και παρεξηγησιμα.
  Προσθετοντας την ταπεινη μου αποψη εχω να πω τα παρακατω δυο.
  1ο θεωρουμε ότι υλικο είναι μονο το σωμα ενω η ψυχη ή το πνευμα είναι αϋλα. Ισως αυτό δεν είναι απολυτα σωστο και πολλες ιδιοτητες , λειτουργιες και αποτελεσματα της ψυχης τουλαχιστον, ερμηνευονται αρκετες φορες καλυτερα αν θεωρησουμε ότι λειτουργουν σε ένα υλικο περιβαλλον με υλικους νομους και διαδικασιες
  2ο εάν αποδεχθουμε εστω και σαν ασκηση σκεψης το πιο πανω τοτε μπορουμε να κανουμε τον εξης συλλογισμο. Σε μια υλικη κινηση , οποιαδηποτε κινηση καταναλωνεται ενεργεια. Για να δημιουργηθει ενεργεια χρειάζονται καυσεις. Οι καυσεις δημιουργουν ενεργεια η ενεργεια παραγει κινηση. Το προβλημα είναι ότι όταν δημιουργουνται καυσεις ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ δημιουργουνται σκουπιδια, απορριματα.
  Σε ένα απλο συστημα τα σκουπιδια ανακυκλωνονται από μονα τους μεσα από φυσικες διαδικασιες, αν όμως είναι τα χημικα από Συρία, τοτε εκει μπερδευονται τα πραγματα.( συνχρονικοτητα εεεεεεεεεε;;;;)
  Γιατι τα χημικα από την Συρια δεν είναι σκουπιδια ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΒΛΗΤΑ.

  Απόβλητο είναι ένα προϊόν, συνήθως βιομηχανικό, το οποίο μας είναι άχρηστο. Δεν είναι ένα απλό «σκουπίδι», διότι η φύση, δεν έχει τους μηχανισμούς να το ανακυκλώσει, με αποτέλεσμα η συγκεντρωμένη εναπόθεση του σε τόπους (λύματα, χωματερές κτλ) να δημιουργεί εστίες μόλυνσης για τους ζωντανούς οργανισμούς. Είναι λοιπόν ένα προϊόν τεχνητό, που το παράγουμε εμείς, αλλά συγχρόνως μας βλάπτει. Τα απόβλητα και τα αποτελέσματά τους τα γνωρίζουμε, διότι τα αντιλαμβανόμαστε με τις πέντε αισθήσεις μας.

  Και παμε τωρα στις σκεψεις και στα συναισθηματα μας
  Αλλα κουρασθηκα παω για υπνο
  laonikos
  Υς. Αραγε τωρα δημιουργησα αποβλητα ;;;; ναιιιιιιιι ποιος τα καθαριζει;;;;;;; ΜΑΝΤΕΨΕ!!!
  ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *