Υβριδικό Alien βρέθηκε στο Περού (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα κρανία είναι πάνω από όλα το σύμβολο του θανάτου για την ανθρωπότητα,και μια ισχυρή εικόνα στο οπτικό λεξιλόγιο των πολιτισμών σε όλο τον κόσμο.
Υβριδικό μωρό Alien βρέθηκε στο Περού.
Πολλά παράξενα «παραμορφώμένα» κρανία hominoid ανακαλύφθηκαν στο Μεξικό και το Περού. Ένα από αυτά είναι το κρανίο Starchild που βρέθκε,και είναι σήμερα αντικείμενο επιστημονικής εξέτασης με τεστ DNA.

Η ανακάλυψη ενός αλλοδαπού Hybrid, 50 ίντσες ψηλό,με κωνικό κεφάλι,με μεγάλες υποδοχές ματιών και με δόντια μη-ανθρώπινα παρέχει αποδείξεις ότι αυτά τα χαρακτηριστικά δεν συνδέονται με οποιαδήποτε εθνοτική ομάδα στη Γη.

Το ανακάλυψε,ο ανθρωπολόγος Ρενάτο Davila Ρικέλμε,και είναι πεπεισμένος ότι ο αλλοδαπός Hybrid ο οποίος είναι τώρα στην επίδειξη στο μουσείο Τελετουργίες των Άνδεων, που βρίσκεται στην περιοχή της Andahuaylillas στο Κούσκο,του Περού,ότι  ανήκει σε αλλοδαπό Ον.

Ακούστε τον ανθρωπολόγο Renato Davila

«Το κεφάλι είναι τριγωνικό και είναι περίπου στο μέγεθος του σώματος του και για αυτό πιστεύεται ότι ήταν ένα παιδί, αλλά Ισπανοί και Ρώσοι γιατροί που έχουν έρθει να το εξετάσουν,μας επιβεβαιώσαν ότι πρόκειται για ένα εξωγήινο ον,»μας δήλωσε περουβιανός υπεύθυνος.
 Εδώ είναι το βίντεο του Alien Hybrid ανθρώπινου μωρού γυρισμένο στο μουσείο των Άνδεων.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

πηγη
Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *