Τώρα !!! Μπαράζ συμφωνιών της Ρωσίας με Κίνα και Ινδία και χαστούκι στο Δολλάριο της Δύσης

Μετά την Κίνα νέα γιγαντιαία συμφωνια Ρωσίας – Ινδιας στους υδρογονανθρακες. Από την τεράστια αυτή συμφωνία αποκλείεται η αποπληρωμή σε δολλάριο!!!

Με βάση τις τελευταίες πληροφορίες που έρχονται απανωτές..

Σύμφωνα με Ρωσσικές πηγές , μετά την επιτυχημένη διαπραγμάτευση της Gazprom με την Κινεζική κυβέρνηση , και τις υπογραφές για ένα κολοσιαίο συμβόλαιο προμήθειας φυσικου αερίου που σύντομα θα πέσουν, η Ρωσσικη Rosneft βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την κρατική Indian Oil για την από κοινού εξερεύνηση και εξόρυξη υδρογονανθράκων καθώς και την τροφοδοσία της Ινδίας από την Ρωσσικη εταιρεία πετρελαίου σε ιδιαίτερα χαμηλή τιμή.

Επιπροσθέτως η Ρωσία θα δημιουργήσει στο έδαφος της Ινδίας τον μεγαλύτερο σταθμό υγροποιημένου φυσικού αερίου στην περιοχή της Ασίας,ενώ οι δυο χώρες θα αναλάβουν συνεταιρικά την εμπορία του.

Με τις κινήσεις αυτές η Ρωσσική ηγεσία δημιουργεί έναν πανίσχυρο ενεργειακά άξονα με Κίνα – Ινδία.

Δεν έχει πλέον ανάγκη την Ευρωπαική αγορά,ενώ ο μεγάλος χαμένος θα είναι η Γερμανία της οποίας η οικονομία στηρίζεται στους Ρωσσικούς υδρογονάνθρακες-φυσικό αέριο και δεν υπάρχει τρόπος άμεσα τουλάχιστον να καλύψει τις ενεργειακές της ανάγκες απο διαφορετικές πηγές,δηλαδή η ύφεση στην οικονομία της είναι προ των πυλών..

ΠΗΓΗ

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

One thought on “Τώρα !!! Μπαράζ συμφωνιών της Ρωσίας με Κίνα και Ινδία και χαστούκι στο Δολλάριο της Δύσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *