19:37 - 01/04/2014

Τώρα !!! Μπαράζ συμφωνιών της Ρωσίας με Κίνα και Ινδία και χαστούκι στο Δολλάριο της Δύσης

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Μετά την Κίνα νέα γιγαντιαία συμφωνια Ρωσίας – Ινδιας στους υδρογονανθρακες. Από την τεράστια αυτή συμφωνία αποκλείεται η αποπληρωμή σε δολλάριο!!!

Με βάση τις τελευταίες πληροφορίες που έρχονται απανωτές..

Σύμφωνα με Ρωσσικές πηγές , μετά την επιτυχημένη διαπραγμάτευση της Gazprom με την Κινεζική κυβέρνηση , και τις υπογραφές για ένα κολοσιαίο συμβόλαιο προμήθειας φυσικου αερίου που σύντομα θα πέσουν, η Ρωσσικη Rosneft βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την κρατική Indian Oil για την από κοινού εξερεύνηση και εξόρυξη υδρογονανθράκων καθώς και την τροφοδοσία της Ινδίας από την Ρωσσικη εταιρεία πετρελαίου σε ιδιαίτερα χαμηλή τιμή.

Επιπροσθέτως η Ρωσία θα δημιουργήσει στο έδαφος της Ινδίας τον μεγαλύτερο σταθμό υγροποιημένου φυσικού αερίου στην περιοχή της Ασίας,ενώ οι δυο χώρες θα αναλάβουν συνεταιρικά την εμπορία του.

Με τις κινήσεις αυτές η Ρωσσική ηγεσία δημιουργεί έναν πανίσχυρο ενεργειακά άξονα με Κίνα – Ινδία.

Δεν έχει πλέον ανάγκη την Ευρωπαική αγορά,ενώ ο μεγάλος χαμένος θα είναι η Γερμανία της οποίας η οικονομία στηρίζεται στους Ρωσσικούς υδρογονάνθρακες-φυσικό αέριο και δεν υπάρχει τρόπος άμεσα τουλάχιστον να καλύψει τις ενεργειακές της ανάγκες απο διαφορετικές πηγές,δηλαδή η ύφεση στην οικονομία της είναι προ των πυλών..

ΠΗΓΗ

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. ΑΡΕ ΟΕΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*