Τώρα ανακάλυψαν τον… τροχό

Αυτοί μας δουλεύουν άγρια. Ξέρεται ρε παλιολαμόγια πόσες χιλιάδες μαϊμού πολιτικοί γάμοι γίνονται στα δημαρχεία όλης της χώρας με πλήρη συνεργασία δημαρχών δικαστικών δικηγόρων κ.λ.π ; Ξέρεται τι χρήμα αντιπροσωπεύει αυτή η φάμπρικα που υπάρχει, ειδικά για τους αλλοδαπούς του ανατολικού μπλοκ; Ενδιαφέρθηκε κάποιος να διεξάγει έρευνα στα ληξιαρχεία των δήμων;

Το έγγραφο μίας ληξιάρχου του Δήμου Αθηναίων, το οποίο αποστέλλεται στο Υπουργείο Εσωτερικών περί τα μέσα Μαΐου του 2011, αποτελεί και την αφετηρία της έρευνας που οδήγησε βήμα βήμα στην Εκκλησία Χριστιανικής Πίστης, η έδρα της οποίας βρίσκεται στην οδό Ακομινάτου 8, στην πλατεία Ομονοίας.

Η ληξίαρχος είχε διαπιστώσει την τέλεση πληθώρας γάμων στην εκκλησία αυτή, μεταξύ Ελλήνων πολιτών και αλλοδαπών. Η συνέχεια ήταν πολύ απλή. Με το πιστοποιητικό γάμου, ο (η) αλλοδαπός ζητούσε την επικύρωση των εγγράφων του ώστε στη συνέχεια να αιτηθεί την έκδοση θεώρησης (visa) για να ταξιδέψει στην Δυτική Ευρώπη ή να λάβει άδεια παραμονής. Πρόκειται ασφαλώς για άλλη μία στημένη δουλειά η οποία εκμεταλλεύεται τα τεράστια κενά του νόμου, της αστυνόμευσης, της διοικητικής μέριμνας και του ελλείμματος ελέγχου στο ζήτημα του Μεταναστευτικού. Τα δικαιολογητικά περί αδείας γάμου από τη Νιγηρία που προσκομίζονται στον ιερέα είναι απλές φωτοτυπίες, άνευ επικύρωσης και άνευ ελέγχου για τη γνησιότητά τους, με τον «ιερέα» να κάνει τα στραβά μάτια. Η ταρίφα… κυμαίνεται μεταξύ 5.000 και 7.000 ευρώ και μέχρι στιγμής έχουν τελεστεί 150 γάμοι. Σύμφωνα με πληροφορίες, μέρος των χρημάτων τσεπώνουν οι «νύφες», καθώς πολλές απ’ αυτές ταξιδεύουν αυθημερόν για να παντρευτούν.

zougla.gr
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Photobucket

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *