09:10 - 21/06/2012

ΤΩΩΩΡΑ ΗΡΘΑΜΕ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΜΑΣ

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Και εκεί που όλοι βγαίνανε στις πλατείες και φωνάζανε, και εκεί που τα σπάγανε και τρώγανε τα χημικά με το τσουβάλι, ήρθανε οι εκλογές!
Είπα μέσα μου, μεγάλε αυτό είναι, θα τους τσακίσουμε τους λαμόγιους, θα τους ρίξουμε στο 5% για να μάθουνε.


Και ενώ είμαι εκτός Ελλάδος αυτές τις μέρες, έχω παρατήσει τα πάντα και βλέπω Net live περιμένοντας να δω την ανατροπή! Περιμένω να δω τον κόσμο να γυρνάει ανάποδα. Και τι βλέπω? Το πόσο μαλάκες είμαστε σαν λαός. Το πόσο κοιμισμένοι είμαστε, πόσο δεν μαθαίνουμε ούτε απο τα λάθη μας, αλλά ούτε απο τα προβλήματα μας! Μας οδηγούσε στην καταστροφή τόσα χρόνια ένα


ΠΑ.ΣΟ.Κ – Ν.Δ και τώρα φέραμε μια Ν.Δ με το ΠΑ.ΣΟ.Κ να μας σώσει.

Πραγματικά λυπάμαι τον 11χρονο γιο μου, πραγματικά λυπάμαι όλους εμάς που δεν τους ψηφίσαμε αυτούς γιατί ξέραμε τι θα έρθει.

Αλλά πιο πολύ λυπάμαι εσάς, που δεν είχατε την τόλμη ούτε να δοκιμάσετε μια αλλαγή στην πράξη, λυπάμαι την ατολμία σας να δοκιμάσετε βρε αδερφέ κάτι νέο.

Δεν υπάρχει μαγικό ραβδάκι για κανέναν έτσι και αλλιώς, δεν θα γινότανε το θαύμα γιατί δεν γίνονται θαύματα σήμερα, αυτό το ξέρουμε όλοι μας, αλλά νομίζω ότι μας άξιζε το διαφορετικό. Κρίμα που έχει μικρύνει ο κόσμος και δεν με χωράει πια, κρίμα για την Ελλάδα μας, που ενώ έχει τόσα κάλλη, και θα μας έπρεπε να είμαστε το Μονακό του νότου, είμαστε το Αφγανιστάν της Ασίας.


Έβλεπα τον Σαμαρά να μπαίνει στα γραφεία του, και φώναζε ο κόσμος, να΄τος να΄τος ο πρωθυπουργός!

Σε μια άλλη εποχή -ως άλλος Αντρέας- ζητωκραυγάζανε τα ανθρωπάκια για τον σωτήρα τους.
Αυτό είσαστε, ανθρωπάκια και τίποτα παρά πάνω, γαμώ το φιλότιμο μου.

http://nikos63.blogspot.gr/

human-philosophie

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*