Τωρινός Εχθρός μας είναι ο Σοσιαλκαπιταλισμός!

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Σήμερα ο πραγματικός εχθρός των εθνικών κοινωνιών μας , είναι ένα σύστημα διακυβέρνησης και διακίνησης του χρήματος που ονομάζεται ΣΟΣΙΑΛΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ. Αυτό το σύστημα κατάφερε να συνενώσει , να συμφιλιώσει και να θέσει σε τάξη συνεννόησης και συνεργασίας , πρώην αντικρουόμενα ιδεολογικοπολιτικά ρεύματα.
Η σοσιαλίζουσα αριστερά , πρώην κομμουνιστές και κεντροαριστεροί συντρώγουν και συναγελάζονται με καπιταλιστές , φιλελεύθερους , κεντροδεξιούς και νεοφιλελεύθερους , υπό την εποπτεία των τραπεζιτών .


Σε αυτή την τερατώδη σύγκληση , οι αναρχικοί και οι ακροδεξιοί (δήθεν εθνικιστές πού κόλλησαν στις αντικομουνιστικές μνήμες του περασμένου αιώνα , όταν το στήριγμα του κομμουνισμού δηλαδή η Σοβιετική Ένωση , έχει μετεξελιχτεί σε υπέρμαχο του ρασοφόρου καπιταλισμού ) κρατούν τις λαμπάδες του συστήματος στην οργιαστική παννυχίδα του , όπου ο λαός ποτίζεται με το όπιο παρηγορητικών παραστάσεων για να λησμονεί τις αλυσίδες του, ενώ η διαφθορά και η έκπτωση του πολιτικού ήθους σε πελατειακή συναλλαγή , αναγορεύουν κτηνώδης συμπεριφορές σε πρότυπα βίου.


Απέναντι σε αυτή τη παρακμιακή κατάσταση μόνο ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΣ θα μπορούσε να ενσαρκώσει το όραμα μιας ελληνικής πολιτείας που εντός της θα επανέβρει ο άνθρωπος τους ιερούς δεσμούς του με το ΑΊΜΑ και τη ΦΥΣΗ .


Μια πραγματική επανάσταση που θα έρθει μέσα από την πεφωτισμένη δράση ως καθοδηγητική και απελευθερωτική δύναμη του λαού.

http://antistrofimetrisigr.blogspot.com/ Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *