20:20 - 11/12/2014

Τυχαίο; Τι εκπομπή θα έδειχνε το κανάλι της Βουλής, όταν έπιασε φωτιά

Η φωτιά στη Βουλή δεν ήταν μεγάλη και έτσι δεν υπήρξε ανησυχία. Ωστόσο, κάποιοι πρόσεξαν την απίστευτη σύμπτωση. Ή μήπως πια δεν είναι και τόσο σύμπτωση;


Λίγο πριν 21:00 το βράδυ ξέσπασε μία μικρής κλίμακας φωτιά στο υπόγειο της Βουλής, όπου είναι τα μηχανήματα για το κανάλι της Βουλής.

Εκείνη τη στιγμή το επιτελείο του καναλιού ετοιμαζόταν, έτσι ώστε να ξεκινήσει η προβολή της έκτακτης εκπομπής με τη συνέντευξη του πρώην πρωθυπουργού, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Αυτή η σύμπτωση για κάποιους δεν ήταν και τόσο μεγάλη σύμπτωση. Άλλωστε είναι γνωστό πως ο επίτιμος πρόεδρος έχει το παρατσούκλι του γκαντέμη. Και αυτό το παρατσούκλι φαίνεται πως τον κυνηγάει παντού.

Φυσικά αυτό το περιστατικό έγινε αντιληπτό και από τους βουλευτές στη Βουλή και φυσικά τα σχόλια ήταν ιδιαίτερα πικάντικα.

newsit.gr

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. 0
    0
    "Wha ha ha ha ha ha ha"! φώναξε το βαμπίρ από το φέρετρό του. "Φτου ξελευτερία για την αφεντιά μου. Άλλα πέντε χιλιάδες χρόνια θα ζήσω".

    http://1.bp.blogspot.com/-n4WZH01-iT0/U_uDur91oaI/AAAAAAAAEZE/4754AUnjYpc/s1600/Mitsotakis%2BDracula%2BCoffin6.jpg

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί