Τσάμπα μάγκες μέσα στη βουλή οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, κρύβονται απο το λαό…

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Από την «Κίνηση Ενεργών Πολιτών Πάρου»


Οι εργαζόμενοι στον καιάδα του α.37 – Τσάμπα μάγκες μέσα στη βουλή οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, κρύβονται απο το λαό
Και θα συνεχίσουν να κρύβονται. Τώρα ακόμα περισσότερο. Στις πλάτες τους έχουν μια κοινωνία που την έριξαν στο καιάδα και έναν νεκρό που πέθανε – σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες – από έμφραγμα που του προκάλεσε η ρίψη χημικών και μια περίεργη στάση της αστυνομίας.

Μέσα στη βουλή όμως είναι «τσάμπα μάγκες». Φωνάζουν, ουρλιάζουν, διατάζουν σε στυλ συνταγματάρχη. Χειροκροτούν, γελάνε, πανηγυρίζουν για αστειάκια και λογοπαίγνια σαν μικρά παιδιά. Δεν δείχνουν κανένα σεβασμό σε μια κοινωνία που υποφέρει και έχει γίνει κομμάτια και θρύψαλα. Ένα λαό που μέσα σε καθεστώς φόβου τόλμησε δύο μέρες στις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις της νεώτερης Ελληνικής ιστορίας. Τσάμπα μάγκες, γιατί αν πάρετε αυτό το ύφος κύριε Βενιζέλο και κύριε Κακλαμάνη και πάτε καμιά βόλτα σε μια γειτονιά, θα χρειαστείτε άμεσα τη τεχνολογία της διακτίνισης για να σωθείτε από την οργή του λαού.
Τσάμπα μάγκες οι βουλευτές που ψέλλιζαν μπροστά σε διαμαρτυρόμενους πολίτες, βλακείες και ψέματα για να ξεφύγουν. Εκεί τα μάτια είναι χαμηλωμένα. Μέσα στη βουλή όμως παίρνουν το αίμα τους πίσω.
Χειροκροτούν μέχρι να σπάσουν τα χέρια τους. Χοροπηδάνε και μετά αγκαλιασμένοι πάνε για καφέ στο καφενείο της βουλής.
Το μόνο σε όλη τη χώρα καφενείο που μπορούν με ασφάλεια να συνεχίζουν να το παίζουν «τσάμπα μάγκες» εις βάρος ενός ολόκληρου λαού.


πηγη

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *