Τροφοδοτείστε τις συσκευές του σπιτιού με ενέργεια από το σώμα σας.ΒΙΝΤΕΟ

Τροφοδοτείστε τις συσκευές του σπιτιού με ενέργεια από το σώμα σας.ΒΙΝΤΕΟ

Η αλήθεια είναι ότι το ρεύμα στις μέρες μας είναι ακριβό. Οπότε οι σπατάλες καλό είναι να περιορίζονται. Συν τοις άλλοις είναι και αντι-οικολογικό το να σπαταλάμε ρεύμα μιας και…

ουσιαστικά καίμε ορυκτά καύσιμα τα οποία καταστρέφουν το περιβάλλον και μολύνουν την ατμόσφαιρα.

Βέβαια τον ηλεκτρισμό τον έχουμε πλέον ανάγκη. Δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς αυτόν, μιας και εκεί έχουμε στηρίξει όλες τις δραστηριότητές μας. Τι μπορούμε να κάνουμε λοιπόν;

Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι (για όποιον αντέχει) να ακολουθήσουμε το παράδειγμα του κυρίου David Butcher από τον Κανάδά ο οποίος βρήκε έναν τρόπο να τροφοδοτεί τις ηλεκτρικές συσκευές του σπιτιού του χρησιμοποιώντας …..τον ιδρώτα του.

Με την συσκευή που εφηύρε η οποία μοιάζει με ένα ποδήλατο χωρίς ρόδες, μπορεί να παράγει ενέργεια αρκετή για να τροφοδοτεί απ’ ευθείας μια τηλεόραση CRT 32 ” ή ακόμα και ένα πλυντήριο ή άλλες συσκευές. Η εφεύρεση ονομάζεταιPedal Powered Prime Mover (PPPM), και μπορεί να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε και οποτεδήποτε για να παρέχει ενέργεια.


Προτασεις Προιοντων χρησιμων για το Αμεσο Μελλον σου :

Business Card Survival 100% ΔΩΡΕΑΝ!

Είναι το πιο ωραίο εργαλείο επιβίωσης που έχετε δει ποτέ ...Αυτό το έξυπνο εργαλείο είναι ένα ανεκτίμητο μικρό gadget που μπαινει στο πορτοφόλι σας που εξυπηρετεί 11 λειτουργίες. Είναι ένα:1. Ανοιχτήρι2. Άκρη μαχαιριού3. Κατσαβίδι με σχισμές / επίπεδη κεφαλή4. Χάρακας5. Ανοιχτήρι καπακιού6. 4 Θέσεις κλειδί7. Κλειδί Wingnut8. Λεπίδα πριονι9. Οδηγός βοηθητικού δείκτη10. 2 Θέσεις Wrench11. Τρύπα μπρελόκ / κορδόνιΠάρτε ένα σήμερα για να βεβαιωθείτε ότι δεν έχει σημασία πού βρίσκεστε για να είστε πάντα προετοιμασμένοι σε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Πρέπει να είστε άνω των 18 ετών για να αγοράσετε αυτό το στοιχείο. Ο φορέας αυτού του εργαλείου αποδέχεται κάθε ευθύνη για τη χρήση ή την κακή χρήση του.

ΤΙΜΗ ΔΩΡΕΑΝ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αν και η ιδέα για ένα ποδήλατο το οποίο κινεί μία γεννήτρια και αυτή με τη σειρά της παράγει ενέργεια, δεν είναι κάτι καινούριο, η ιδέα του κυρίου Butcher έχει αρκετές καινοτομίες. Χρησιμοποιώντας ένα μεγάλο “γρανάζι” από ξύλο το οποίο έχει αρκετό βάρος, και μια διάταξη που μετατρέπει το συνεχές ρεύμα που παράγεται από το μηχάνημα σε εναλλασσόμενο κατάφερε να παρέχει ισχύ ίση με περίπου 150W ανά 30 λεπτά ποδηλασίας.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε την εφεύρεση σε λειτουργία την στιγμή που τροφοδοτεί μια τηλεόραση. Ο εφευρέτης παρέχει τα σχέδια προς πώληση από τη σελίδα του εδώ, και αναλυτικές οδηγίες για την κατασκευή τουPedal Powered Prime Mover (PPPM).

Με τις διακοπές της ΔΕΗ και την τιμή του ρεύματος που ακολουθεί την τρελή κούρσα του πετρελαίου, μοιάζει σαν μια δελεαστική εναλλακτική, αφού ταυτόχρονα χάνετε τα περιττά κιλά με τριπλό κίνητρο.

Υγεία, οικονομία, και προστασία του περιβάλλοντος! Δείτε το βίντεο που ακολουθεί…

ΠΗΓΗ

Loading...

One thought on “Τροφοδοτείστε τις συσκευές του σπιτιού με ενέργεια από το σώμα σας.ΒΙΝΤΕΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *