12:56 - 29/12/2014

ΤΡΟΜΟΣ! Ξέσπασε φωτιά σε δύο AAAAAAAAεροπλάνα την ώρα που ήταν στον αέρα!

Η εμφάνιση καπνού στην καμπίνα δύο αεροπλάνων της εταιρίας Porter Airlines ανάγκασε σήμερα τα δύο αεροσκάφη να πραγματοποιήσουν επείγουσα προσγείωση, ανακοίνωσε εκπρόσωπος των καναδικών περιφερειακών αερογραμμών.

Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε στην πτήση Porter Airlines 723 που είχε αναχωρήσει από το αεροδρόμιο Μπίσοπ στο κέντρο της πόλης του Τορόντο με προορισμό την Ουάσινγκτον. Καπνοί στην καμπίνα ανάγκασαν το αεροσκάφος να αποκλίνει από την πορεία του και να κατευθυνθεί στο αεροδρόμιο της μικρής πόλης Ουίλιαμσπορτ στην Πενσυλβάνια, στις βορειοανατολικές ΗΠΑ, διευκρίνισε ο εκπρόσωπος επιβεβαιώνοντας πληροφορίες των τοπικών τηλεοπτικών δικτύων.

Οι 66 επιβάτες αποβιβάστηκαν χωρίς πρόβλημα και έφθασαν στον τελικό προορισμό τους με άλλο αεροσκάφος.

Ωρες αργότερα, η πτήση της Porter Airlines με προορισμό το Σάντμπερι του Οντάριο έκανε επείγουσα προσγείωση στο αεροδρόμιο Πίρσον στο μεγάλο προάστιο βορειοδυτικά του Τορόντο.

Το δεύτερο περιστατικό αφορά ένα Dash-8, ένα δικινητήριο ελικοφόρο αεροσκάφος της κατασκευάστριας εταιρίας Bombardier είχε επίσης αναχωρήσει από το Μπίσοπ. Μερικά λεπτά μετά την απογείωση, “το πλήρωμα εντόπισε καπνό στο εσωτερικό της καμπίνας”, εξήγησε ο εκπρόσωπος της καναδικής αεροπορικής εταιρίας. Σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες, “ένας από τους δύο κινητήρες ετέθη εκτός λειτουργίας” και το αεροσκάφος προσγειώθηκε χωρίς πρόβλημα στο μεγαλύτερο αεροδρόμιο του Καναδά.

Οι 74 επιβάτες έχουν αποβιβαστεί και θα ταξιδέψουν με άλλη πτήση αργότερα σήμερα για το Σάντμπερι. Δύο επιβάτες και δύο μέλη του πληρώματος υποβλήθηκαν σε ιατρικές εξετάσεις μετά το περιστατικό.

ΠΗΓΗ

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί