ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΙΣ,ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥΣ ΖΗΤΑΝΕ ΟΙ «ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ» ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ:ΠΕΡΙΕΡΓΟ,ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΗ Η ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ!

Αλήθεια,σε τι ακριβώς χρειάζονται οι τραυματιοφορείς,οι διασώστες και οι χειρούργοι;!
Δεν προδικάζουμε τίποτα,ούτε κινδυνολογούμε,όπως θα πουν κάποιοι καλοθελητές:Απλά καταγράφουμε προσεκτικά τα γεγονότα,σε αντίθεση με άλλους,που παρασυρμένοι από τον όποιο ενθουσιασμό τους (για τι άραγε;),δεν βλέπουν πέρα από τη μύτη τους!

Σε όλους αυτούς,αφιερώνουμε το πανό με τίτλο «ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ» που σήκωσαν οι αναρχοαριστεροί στο Σύνταγμα.

Κι επειδή μπορεί να αμφισβητήσουν πως η συγκεκριμένη ιστοσελίδα-που στήθηκε σε μηδέν χρόνο-αποτελεί το επίσημο όργανο των «Αγανακτισμένων»,τους καλούμε να δουν το παρακάτω βίντεο από τις «Συνελεύσεις» και να ξεχωρίσουν το πανό με το λογότυπο «www.realdemocracy.gr» που διακρίνεται,στο 0:37 περίπου.

Μερικοί,εθελοτυφλούν νομίζοντας πως είναι όλα τυχαία.Εμείς,όχι!
http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *