Τραγωδία #2: Η νεά διαφημιστική καμπάνια του ΤΤ και οι αποκαλύψεις για την πεθερά.

Ο πανικός, απόλυτος. Δεν το περίμενε ουδείς. Η έρευνα του μαχητικού βουλευτή Σάββα Αναστασιάδη, αποκάλυψε μία από τις πλέον ζοφερές υποθέσεις της μεταπολίτευσης. Ενώ λοιπόν όλοι περιμένουμε τις απαντήσεις του αρμοδίου υπουργού αφού το ίδρυμα επιμένει να μην προσκομίζει τα στοιχεία που ζητήθηκαν μέσα στο κοινοβούλιο, το Antinews, το Taxalia, το Newspot, το Κουρδιστό κ.α. κάνουν μία απίστευτη αποκάλυψη. Ότι το ΤΤ “εξαπέλυσε” διαφημιστική καμπάνια ύψους 300,000 Ευρώ! Διαβάστε: Η νέα διαφημιστική καμπάνια του ΤΤ έχει σχέση με την πεθερά του Αντρίκου;

Αυτό σε εποχές που το συνυφασμένο με τον μόχθο του Ελληνικού λαού ίδρυμα, παρουσιάζει κολοσσιαίες ζημιές για πρώτη φορά στην ιστορία του, ερευνάται για την πώληση του CDS, ερευνάται και δεν έχει απαντήσει ακόμα για τις χορηγίες στα συνέδρια του αδελφού του πρωθυπουργού κλπ κλπ.
Καταλαβαίνετε ότι η αρχή διατήρησης της ύλης, ισχύει και για το χρήμα. Ούτε Ευρώ δεν “Εξαϋλώνεται”, αντίθετα καταλήγει κάπου. Είναι δεδομένο ότι αυτό το “κάπου” ελέγχεται σφόδρα, εξ ου και το μέγεθος του πανικού.
Όταν λοιπόν κάποιοι χάνουν την ψυχραιμία τους έχοντας δείξει σαφώς ότι τους αρέσει το μέλι, τότε σίγουρα βρισκόμαστε σε καλό, κάλλιστο δρόμο. Οι επερωτήσεις στη βουλή, τις ερχόμενες ημέρες θα θυμίζουν τις σφαλιάρες του Κούρκουλου στο “ορατότης μηδέν”
Νάσος Π. Γιάννενα. Olympia.gr
ΥΓ. Αδελφέ, όπως έγραψε και ο μέγιστος “κομαντάντε”, τα σκυλιά γαβγίζουν, το καραβάνι προχωρά!

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *