Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

11:02 - 16/05/2011

Το Roswell ηταν σχεδιο των Σοβιετικων για προκληση πανικου στις ΗΠΑ, λεει νεο βιβλιο

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ένας γαλαξίας από θεωρίες συνωμοσίας περιβάλλει το περιστατικό του Roswell, αλλά ένα νέο βιβλίο προσφέρει την πιο αξιόπιστη εξήγηση που έχουμε δει για τα γεγονότα στην έρημο της Νεβάδα το 1947.

Από Telegraph / μετ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
Οι λάτρεις της επιστημονικής φαντασίας έχουν πειστεί εδώ και δεκαετίες ότι ένα εξωγήινο διαστημικό σκάφος συνετρίβη στην έρημο του Νέου Μεξικού των ΗΠΑ- και ότι η αμερικανική κυβέρνηση κάλυψε το γεγονός της εύρεσης νεκρών εξωγήινων.
(Σχ. ΚΟ: Το Συμβάν του Ρόσγουελ έχει γίνει αντικείμενο έντονης φημολογίας και αμφισβήτησης. Υπάρχουν εντελώς διαφορετικές απόψεις για το τί πραγματικά συνέβη την 7η Ιουλίου 1947. Ο στρατός των ΗΠΑ αναφέρει ότι το αντικείμενο που ανέκτησε ήταν ένα υψίστης μυστικότητας ερευνητικό μπαλόνι το οποίο συνετρίβη.
Πολλοί υποστηρικτές των UFO πιστεύουν ότι τα συντρίμμια ανήκαν σε εξωγήινο σκάφος που κατέπεσε στη περιοχή και ότι η ανάκτηση του σκάφους συγκαλύφθηκε από τον στρατό. Το περιστατικό έχει αναχθεί σε παγκοσμίως γνωστό και από τα πλέον δημοφιλή στη λαϊκή κουλτούρα και για κάποιους το Ρόσγουελ είναι συνώνυμο με τα UFO).
Το λεγόμενο ‘Συμβάν του Roswell’ του 1947 γέννησε ένα σωρό θεωρίες συνωμοσίας.

συνωμοσίας.

Αλλά τώρα, δυστυχώς για τους λάτρεις των UFO, ένα νέο βιβλίο προσφέρει μια εντελώς τεχνητή – και μερικοί θα έλεγαν ακόμα πιο περίεργη – εξήγηση, παρουσιάζοντας δύο από τους μεγαλύτερους εγκληματίες της ιστορίας του 20ού αιώνα: τον Σοβιετικό δικτάτορα Ιωσήφ Στάλιν και τον διαβόητο Ναζί «Άγγελο του Θανάτου» Δρ. Γιόζεφ Μένγκελε.
Κατά τη διάρκεια μια ισχυρής καταιγίδας, τον Ιούλιο του 1947, ένα αντικείμενο συνετρίβη κοντά στο σπίτι ενός ραντσέρη στο Roswell, στο Νέο Μεξικό.
Η στρατιωτική αεροπορική βάση του Roswell δήλωσε αρχικά ότι ένας ‘ιπτάμενος δίσκος’ είχε κατέβει, αλλά ώρες αργότερα, καθώς οι επιστήμονες της κυβέρνησης έφτασαν στην περιοχή, αναφέρθηκε, αντιθέτως, ότι επρόκειτο για ένα μετεωρολογικό μπαλόνι που είχε συντριβεί.
Το περιστατικό διαδόθηκε μέσα από ένα μεγάλο μέρος ανεπίσημων βιβλίων μέχρι και ντοκιμαντέρ κατά την δεκαετία του 1970 που έκαναν ισχυρισμούς για εξωγήινες μορφές ζωής.
Το ‘Area 51’ (‘Περιοχή 51’), το νέο βιβλίο της Annie Jacobsen, βασίζεται σε συνεντεύξεις με τους επιστήμονες και τους μηχανικούς που εργάστηκαν στην ‘Περιοχή 51’, την κορυφαία μυστική βάση δοκιμών στην έρημο της Νεβάδα.
Απορρίπτει την περί εξωγήινων ιστορία και διατυπώνει τη θεωρία ότι ο Στάλιν εμπνεύστηκε από την διάσημη ραδιοφωνική αφήγηση από τον ηθοποιό Orson Wells του μυθιστορήματος του HG Wells ‘Πόλεμος των Κόσμων’, που προκάλεσε υστερία σε ολόκληρη την Αμερική, όταν μεταδόθηκε το 1938.
Σύμφωνα με το βιβλίο, η πλοκή άρχισε όταν η Σοβιετική Ένωση, στο τέλος του πολέμου, πήρε από την Γερμανία το πειραματικό αεροσκάφος ‘Horton Ho 229’ – ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της γερμανικής αεροναυπηγικής, που κατασκευάστηκε στα τέλη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου από τα αδέρφια Horten και έμελλε να αποτελέσει τον πρόδρομο του σύγχρονου βομβαρδιστικό stealth Β2.


Εδώ μπαίνει στην ιστορία ο Μένγκελε. Ο ναζιστής γιατρό, ο οποίος έκανε πειράματα με τους κρατούμενους στο Άουσβιτς και κατέφυγε στην Νότια Αμερική μετά τον πόλεμο, υποτίθεται ότι στρατολογήθηκε για να δημιουργήσει ένα πλήρωμα του «τερατόμορφους – σε μέγεθος παιδιού αεροπόρους» με αντάλλαγμα ένα εργαστήριο ευγονικής.
Το βιβλίο λέει ότι το αεροπλάνο ήταν γεμάτο με παιδιά «που έμοιαζαν με εξωγήινους», ηλικίας 12 ή 13 ετών, τα οποία ο Στάλιν ήθελε να προσγειωθούν στην Αμερική και να προκαλέσουν υστερία παρόμοια με την εκπομπή του 1938. Όμως, το αεροπλάνο, που εξ αποστάσεως το οδηγούσε ένα άλλο αεροσκάφος, συνετρίβη και οι Αμερικανοί αποσιώπησαν το περιστατικό.
Η πηγή της Jacobsen, ένας συνταξιούχος μηχανικός από την πρώην αμυντική εταιρία EG & G, η οποία χειρίστηκε τα περισσότερα ευαίσθητα σχέδια της κυβέρνησης των ΗΠΑ, είπε ότι τέθηκε στο σχέδιο Roswell στην ‘Περιοχή 51’ το 1978.
Η Jacobsen γράφει: «Βρήκαν πτώματα μαζί με τα συντρίμμια του σκάφους. Αυτά δεν ήταν εξωγήινοι. Ήταν ανθρώπινα ‘ινδικά χοιρίδια’. Ασυνήθιστα μικροί για πιλότοι, φαίνονταν σαν να είναι τα παιδιά. Κάθε ένα ήταν κάτω από πέντε πόδια ψηλό.
“Ήταν φρικτά παραμορφωμένα, αλλά το κάθε ένα έμοιαζε με το άλλο. Είχαν ασυνήθιστα μεγάλο κεφάλι και ανώμαλα διαμορφωμένα υπερμεγέθη μάτια. “
Δύο φέρεται, ότι βρέθηκαν «σε κωματώδη κατάσταση, αλλά ακόμα ζωντανά».
Οι μηχανικοί της EG & G είπαν ότι «η θέα των οργάνων ήταν μια συγκλονιστική και ενοχλητική εμπειρία”.
Ίσως δεν αποτελεί έκπληξη, το ότι εκπρόσωπος της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ δήλωσε: «Δεν έχω διαβάσει ακόμα αυτό το βιβλίο έτσι δεν είμαστε σε θέση να κάνουμε κάποιο σχόλιο σχετικά με αυτό.”

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*