in

ΤΟ MATRIX ΠΕΡΑ ΑΠΟ…. ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ (βίντεο)

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Πρωτόκολλο Γ’
”Η έχθρα αυτή θα αυξηθεί, συνεπεία της οικονομικής κρίσεως η οποία μετ’ ολίγων θα σταματήσει την κίνηση του Χρηματιστηρίου και της Βιομηχανίας. Όταν δε δι όλων των αποκρύφων μέσων τα οποία διαθέτουμε, δυνάμει του Χρυσίου, το οποίο είναι ολόκληρο στα χέρια μας, θα έχουμε δημιουργήσει μία γενική οικονομική κρίση, θα εξαπολύσουμε ανα τις οδούς ολόκληρα πλήθη εργατών σε όλες ταυτοχρόνως τις χώρες της Ευρώπης….


Τα πληθη αυτά θα αρχίσουν με ηδονή να χύνουν το αίμα εκείνων τους οποίους φθονούν από παιδικής ηλικίας, εν τη απλοϊκότητι της αμάθειάς των, και θα λεηλατήσουν τα υπάρχοντά τους.
Δεν θα θα θίξουν τις δικές μας περιουσίες, διότι η στιγμή της επιθέσεως, θα μας είναι γνωστή και έτσι θα έχουμε λάβει όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για να τις προφυλάξουμε.
Επί του παρόντος είμαστε άτρωτοι ως διεθνής δύναμη, γιατί όταν μας επιτίθονται σε ένα κράτος, μας υπερασπίζονται τα άλλα.”
Πρωτόκολλο Δ’
”Ποιός θα μπορούσε να αντρέψει μία αόρατη ισχύ; Γιατί τέτοια είναι η δικιά μας. Η εξωτερική επιφάνεια του Μασονισμού δεν χρησιμεύει παρα στο να καλύπτει τους σκοπούς μας’ το σχέδιο της ενεργείας της αοράτου αυτής ισχύος και επι πλέον ο τόπος της διαμονής της θα μένουν πάντοτε άγνωστα στο λαό.”
Πρωτόκολλο Ι’
”Τα σχέδια αυτά δεν θα ανατρέψουν επί του παρόντος τις νεώτερες κοινωνίες, θα μεταβάλλουν μόνο την οικονομική τους υπόσταση και επομένως όλη την ανάπτυξή τους, η οποία θα προσαρμοστεί τοιουτοτρόπως προς τα σχέδιά μας.
…Εκ της φιλελευθερίας εγεννήθησαν οι συνταγματικές Κυβερνήσεις οι οποίες αντικατέστησαν δια τους Χριστιανούς την σωτήρια Μοναρχία και το Σύνταγμα.
Όπως όμως καλώς γνωρίζετε, όλα αυτά δεν είναι τίποτε άλλο από μία σχολή διχονοιών, συζητήσεων, διχογνωμιών, ολεθρίων προστριβών των κομμάτων.Με μία λέξη είναι η σχολή παντός ότι κάνει ένα Κράτος για να χάσει την οντότητά του και την ατομικότητά του.”

BEYOND THE GREEK CRISIS MATRIX

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Τώρα ανακάλυψαν τον… τροχό

Αυτό πρέπει να το μάθουν όλοι οι Έλληνες!