in

Το Facebook των… χοντρών

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Όταν έμαθα πως ο Βενιζέλος μπαίνει δεύτερος αντιπρόεδρος και υπουργός Οικονομικών, η πρώτη μου σκέψη ήταν όπως όλων: Αναβαθμίστηκε και πλέον θεωρείται εν δυνάμει διάδοχος. Η δεύτερη σκέψη μου ήταν πάλι ίδια με της πλειοψηφίας: Του δόθηκε μια θέση άχρηστη και μια θέση – «ηλεκτρική καρέκλα». Η συνέχεια θα είναι ενδιαφέρουσα… Να δούμε αν ο Παπανδρέου έχει ρισκάρει τη βιωσιμότητα της οικονομίας μας για να φθείρει τον προσωπικό του αντίπαλο ή θα βγει κέρδος από αυτή την εξέλιξη.

Αυτό που συζητιέται από το πρωί της Παρασκευής, είναι η συνύπαρξη των δύο πιο πληθωρικών Ελλήνων πολιτικών στην αντιπροεδρία της κυβέρνησης. Οι προσωπικότητές τους είναι ισχυρές όσο το βάρος τους, για το οποίο έχουν γραφτεί τόνοι μελανιού.
Ακόμα και στο Facebook, είναι το κεντρικό θέμα συζήτησης. Και το πείραγμα περισσεύει. Μια βόλτα στο προφίλ του Βαγγέλη Βενιζέλου, θα σας πείσει για του λόγου το αληθές:

http://www.drseeng.com/2011/06/facebook_18.html#more Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Μαύρη κωμωδία σε τέσσερις πράξεις…

Παίρνουμε 5η δόση, Χρεοκοπούμε σε 8-10 μήνες