Το DNA σας θα είναι τα δεδομένα σας

Δεν μπορώ να δουλέψω στην τραπεζική πολυεθνική HSBC, παρότι είναι το μέλλον, όπως μια γεμάτη ευκαιρίες αγγελία δείχνει (φωτογραφήθηκε στο αεροδρόμιο Gatwick του Λονδίνου) και υπαινίχθηκε ότι:

Το DNA είναι ένα εξαιρετικά ισχυρός τρόπος για την αποθήκευση δεδομένων, όπως αποδεικνύεται από τις πληροφορίες που προέρχονται από τα οστά των μαλλιαρών μαμούθ, οστά, τα οποία χρονολογούνται πίσω δεκάδες χιλιάδες χρόνια. Επίσης, είναι απίστευτα μικρό, πυκνό και δεν χρειάζεται καμία ενέργεια για την αποθήκευση και έτσι η διατήρηση είναι ευκολη, σύμφωνα με την Goldman Nick από το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Βιοπληροφορικής (EMBL-EBI) στο Hinxton. Όπου τα δεδομένα μπορεί να μην είναι κατ ‘ανάγκη δικά σου, με τον ίδιο τρόπο που ορισμένα απελπισμένα άτομα γίνονται μουλάρια ναρκωτικών, ή νεότερες εκδόσεις αυτής της τεχνολογίας λειτουργούν στο τοπικό σας ΑΤΜ: άλλωστε οι τράπεζες είναι παγκόσμια κυβέρνηση και στα ανύπαρκτα πλέον σύνορα μεταξύ καθορισμένων χωρών η γη είναι δική τους !

Διαθέσιμη η πρώτη γενετική θεραπεία στην Ευρώπη από το 2013 και Καταγράφοντας την αλληλουχία των γονιδίων ενός ολόκληρου πληθυσμού και H Ανθρώπινη Ευφυΐα σε συνεχή παρακμή από τη γένεσή της και DNA Origami όπως επίσης Το DNA Φωτογραφίζεται για Πρώτη Φορά και Τσιπ που καταστρέφει το DNA ενσωματώνεται σε κινητά τηλέφωνα!

Διάβασε επίσηςNicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Δυο Βενεδικτίνοι μοναχοί, εφεύραν το Chronovisor που πήρε η DARPA : Ήταν ένας Βενεδικτίνος παπάς, ένας γλωσσολόγος, παγκοσμίως ειδικός στην αρχαϊκή προ πολυφωνική μουσική. Ήταν επίσης ο πιο διάσημος εξορκιστής στην Βενετία καθώς επίσης και κβαντικός φυσικός. Ήταν παγκοσμίου φήμης λόγιος και δεν ξεχώριζε την επιστήμη και την μεταφυσική με μια χοντρή γραμμή.

Ανωμαλία στην Βαλτική και η Διάβαση της Αφροδίτης : Στις 19 Ιουνίου του 2011μια ομάδα υποθαλάσσιων κυνηγών θησαυρών από την Σουηδία έκαναν μια παράξενη ανακάλυψη στον βυθό της Βαλτικής θάλασσας. Κατά την διάρκεια της σαρώσεως με σόναρ του βυθού βρήκαν ένα τεράστιο δισκοειδές αντικείμενο να αναπαύεται σε βάθος 90 μέτρων.

Οι Στρατιές Του Αβαδδών : Κυβικά διαστημόπλοια ενός κυβικού μιλίου με τεχνολογία superstealth έχουν εγκιβωτίσει την Γη. Η σιωπή της NASA , οι μάχες γύρω από τον ήλιο και με την Αμερικανική αεροπορία, με βολές σωματιδίων και airborne lasers. Ενώ οι δορυφόροι του Αρη, ο Φόβος ! και ο Δείμος ! κόβουν βόλτες γύρω από την Γη. Τι ήξερε ο Ομηρος; ΠΟΛΕΜΟΣ, Δυτικοί, Ανατολικοί, Πρόεδροι, Πάπες, Παπάδες, Ραβίνοι, Μουλάδες, Μονάρχες, Πολιτικοί, Στρατιωτικοί, Μεγιστάνες, Χριστιανοί, Μουσουλμάνοι, Παγανιστές, Σιωνιστές, κανονικοί Άνθρωποι και Σαυροειδείς με λέπια και άλλα DNA για άλλη μία φορά, συναγωνίζονται για το πολυπόθητο βραβείο της υπέρτατης βλακείας,μέσα στην συγκεκριμένη δημιουργία στην οποία ζούμε.

Χαρπουνίζοντας το HAARP : Η Πόλωσις του Λυκόφωτος Αποκαλύπτει Αόρατη Ακτινοβολία του HAARP της Κύπρου. Κάναμε ιστιοπλοΐα στο νησί της Αποκαλύψεως. Η Πάτμος είναι ένα μικρό Ελληνικό νησί στην Μεσόγειο όπου σχεδόν δυο χιλιάδες χρόνια πριν, σε μια ομιχλώδη σπηλιά ο Άγιος Ιωάννης οραματίστηκε την Αποκάλυψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *