Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

06:17 - 15/06/2012

Το Bloomberg μηνύει την ΕΚΤ γιατι αρνείται να δώσει στη δημοσιότητα τα αρχεία με τα swaps της Ελλαδας και την Goldman Sachs

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα συνεχίζει να αρνείται να δώσει στη δημοσιότητα τα αρχεία για τα swaps που σύναψε η Ελλαδα με την Goldman Sachs .


Αυτά τα στοιχεία λέει το Bloomberg, ενδεχομένως χρησιμοποιήθηκαν από την Ελλάδα για να κρύψει….
τον δανεισμό της, ενώ η ΕΚΤ υποστηρίζει ότι η δημοσιοποίηση τους θα μπορούσε να αναζωπυρώσει την κρίση, αναφέρει το Bloomberg σε σημερινό του δημοσίευμα.


Ετσι, το δίκτυο Bloomberg ανακοίνωσε ότι έχει στραφεί νομικά κατά της ΕΚΤ με στόχο να υποχρεώσει την κεντρική τράπεζα να δώσει τα αρχεία αυτά στο πλαίσιο των κανονισμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την ελευθερία των πληροφοριών.


Τα εν λόγω έγγραφα, λέει το Bloomberg, θα μπορούσαν να δείξουν τον ρόλο που έπαιξαν οι ευρωπαϊκές αρχές επιτρέποντας στην Ελλάδα να κρύψει τα ελλείμματα της για σχεδόν μια δεκαετία πριν χρειαστούν τα δημόσια οικονομικά της χώρας το πακέτο διάσωσης των 240 δισ. ευρώ και τη μεγαλύτερη αναδιάρθρωση χρέους στην ιστορία.

Η αποκάλυψη των στοιχείων ότι για πρώτη φορά τα ζήτησε το Bloomberg το 2010 θα είχε “τροφοδοτήσει αρνητικές αντιλήψεις για την ικανότητα της Ελλάδας να εξοφλήσει το χρέος της”, δήλωσε η δικογόρος της ΕΚΤ, Marta Lopez Torres σε ακρόαση του Δικαστηρίου της Ε.Ε. στο Λουξεμβούργο σήμερα. “Είναι το ίδιο με την Ισπανία σήμερα” η οποία “δεν μπορεί να δανειστεί χρήματα”, πρόσθεσε. “Οι αγορές αντιδρούν με μεγάλη αστάθεια. Είναι κάτι που επηρεάζει την οικονομία της Ευρωζώνης”.


Από την πλευρά του ο δικηγόρος του Bloomberg News, Timothy Pitt-Payne υποστήριξε ότι “οι αγορές θα αποδίδουν καλύτερα όταν υπάρχει διαφάνεια”.


Το Bloomberg υπέβαλε μήνυση το Δεκέμβριο του 2010 ζητώντας πρόσβαση σε δύο εσωτερικά έγγραφα που συντάχθηκαν για χρήση από την εκτελεστική επιτροπή της ΕΚΤ.

olympia

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*