Το BBC χρησιμοποιεί νέα τεχνολογία που καταλαβαίνει τι αισθάνεται ο τηλεθεατής σε ζωντανή μετάδοση Bίντεο

Το BBC χρησιμοποιεί νέα τεχνολογία που καταλαβαίνει τι αισθάνεται ο τηλεθεατής σε ζωντανή μετάδοση Bίντεο

Το BBC βρήκε τρόπο να αναλύει τα συναισθήματα των τηλεθεατών όταν παρακολοθούν ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Telegraph, το BBC σε συνεργασία με την εταιρεία CrowdEmotion ανέπτυξε μια καινούργια τεχνολογία μεσώ της οποίας web κάμερες θα μπορούν να καταγράφουν αλλά και να αναλύουν όλα όσα αισθάνεται ο τηλεθεατής όταν παρακολουθεί ένα πρόγραμμα.

Προς το παρόν λειτουργεί δοκιμαστικά σε 200 άτομα από τα Βρετανία, όπου καταγράφονται οι αντιδράσεις τους για δυο συγκεκριμένα τηλεοπτικά προγράμματα.Μέσω της συγκεκριμένης τεχνολογίας καταγράφεται η ευτυχία, η έκπληξη, ο θυμό, ο φόβο, η αηδία καθώς και η θλίψη που μπορεί να προκαλούν τα δυο αυτά τηλεοπτικά προϊόντα στους τηλεθεατές.

Η εταιρία CrowdEmotion σκοπεύει να προσδιορίσει το πόσο συνδεδεμένοι είναι οι τηλεθεατές με αυτό που παρακολουθούν μέσω της νευροεπιστήμης. Στόχος της εν λόγω έερυνας είναι να προστεθούν ή να αφαιρεθούν στοιχεία που ενδιαφέρουν ή αφήνουν αδιάφορο το τηλεπτικό κοινό.


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μετά την Βρετανία θα ακολουθήσει ανάλογη δοκιμή στη Ρωσία, στην Αυστραλία και σε ακόμα έξι διεθνείς αγορές.

iefimerida.gr

Loading...

One thought on “Το BBC χρησιμοποιεί νέα τεχνολογία που καταλαβαίνει τι αισθάνεται ο τηλεθεατής σε ζωντανή μετάδοση Bίντεο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *