Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

10:20 - 27/06/2012

Το 7 και το 6 “Θεός και Διάολος”

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Γιατί το 6 είναι ο αριθμός του κακού αναρωτηθήκατε ποτέ …?
Γιατί το 7 είναι ο συμπαντικός αριθμός, αν θα ξεκινούσα με το τι είναι ο αριθμός επτά θα μπορούσα να γράφω πολλές ώρες η και μέρες γιαυτό θα σας δώσω μια γεύση μετά.
Ο αριθμός επτά ολογράφως φέρει κανονικά την δασεία, αυτό θα πει ότι από την λέξη έχει αφαιρεθεί ένα γράμμα, το γράμμα που λείπει είναι το……
(Σ), το οποίο και διατηρείται στις λατινογεννής λέξεις, απ’όπου έχουμε το Γαλλικό Sept.
Στην Αρχαία Ελληνική Γλώσσα, θα δούμε ότι η λέξη Σεπτά, Σεπτός, σημαίνει ΣΕΒΑΣΤΟΣ.
Στο “Ομηρικό λεξικό”, στη λέξη Σεβαστός, Σέβας, βρίσκουμε τα εξής:

1) Σέβας, Ευσέβεια, Αιδώς, Εντροπή πρός Θεούς & Ανθρώπους.
2) Θαύμα, Θαυμασμός, ‘Εκπληξις, Θαύμβος με κατέχει, Θαυμάζω.
Η βάση όμως για τον κόσμο που αντιλαμβανόμαστε γύρω μας και η σοφία της Χριστιανοσύνης έχουν ως βάση της 7 ημέρες της δημιουργίας.
Ο εκπεσών Αρχάγγελος (Εωσφόρος) είχε λάβει τόσο εξουσία επί του δημιουργήματος του Κυρίου που κάποια στιγμή θεώρησε εαυτό, ικανό να έχει την ίδια και παραπάνω εξουσία από τον ίδιο τον δημιουργό. Έτσι είπε στον Κύριο ότι το ίδιο το δημιούργημα θα μπορούσε εκείνος να το κατασκευάσει σε 6 (έξη) ημέρες και όχι σε 7 (επτά). Τότε ο Κύριος του έδωσε την άδεια να προχωρήσει στο δημιούργημα του και ο Εωσφόρος έφτιαξε πράγματι ένα παράλληλο κόσμο ίδιο με αυτόν που ζούμε εμείς σήμερα μέσα σε έξη ημέρες. Όταν όμως κάθισαν διπλά δίπλα με τον αρχέγονο Πλάστη του εξήγησε πως η πρώτη ημέρα της δημιουργίας είναι το εγένετο Φως. Δυστυχώς για τον Εωσφόρο μέχρι τότε ζούσε μέσα στο ανέσπερο φως του Κυρίου και δεν μπορούσε να πει το πρωταρχικό ……εγένετο Φως και έτσι ο Κύριος τον εκδίωξε από τον θρόνο του καταδικάζοντας τον να ζει για πάντα στο σκοτάδι.
Από τότε το μίσος του για το δημιούργημα του θεού είναι άσβεστο ζει στο σκοτάδι και χρησιμοποιεί τα μάτια των ανθρώπων για να βλέπει εκείνος αυτά που θέλει, ο αριθμός 6 από τότε συμβολίζει Εωσφόρο. Η προσαρμογή της ζωής του στο σκοτάδι τον έχει κάνει να μπορεί να παίρνει όποια μορφή θέλει και να εξουσιάζει τα αρνητικά πνεύματα που τον περιβάλουν ως κόλακες από τον τρόμο τους μια και ακόμα και ο ίδιος τρομάζει με την όψη του, δεν έχει δέρμα και οι μύες με τα αιμοφόρα αγγεία είναι στην επιφάνεια του σώματος του καλυμμένα με ένα στρώμα παχύρρευστου υγρού.
Ζει στο σκοτάδι αυτό και μόνο τα λέει όλα, θα μπορούσε να την υποτάξει να τον νικήσει μόνο κάποιος που να ξέρει να κινείτε στο σκοτάδι έχοντας μέσα του κριμένο το ανέσπερο φως.
Το 7 λοιπόν είναι ο αριθμός κλειδί και είναι και ο μόνος αδιαίρετος αριθμός όπως αδιαίρετη είναι και η αγία Τριάδα.
Δείτε παρακάτω μερικά μόνο παραδείγματα που αφορούν τον αριθμό επτά για να κατανοήσετε πως ίσος τίποτα δεν είναι τυχαίο….

Ακόμα και οι Μουσουλμάνοι οφείλουν να επισκέπτονται 7 φορές στη Μέκκα ,να κάνουν 7 γύρους γύρω από την πέτρα τῆς Καάβας, νὰ θυσιάζουν 7 κριάρια, να προσεύχονται 7 φορές την ημέρα, νὰ προσκυνούν 7 φορὲς τοὺς τάφους τῶν συνεργατῶν τοῦ Μωάμεθ και δικαιούνται να έχουν 7 γυναίκες κατά το Κοράνι.
Για τους Εβραίους 7 μέρες κρατούσαν οι γιορτές της σκηνοπηγίας, 7 οι γιορτὲς τῶν ἀζύμων, 7 χρόνια διαρκούσε το Σαββατικό έτος και 7 τέτοια έτη αποτελούσαν το Ιωβηλαίο. 7 ιερείς με 7 σάλπιγγες γύριζαν γύρω από την Ιεριχώ για 7 μέρες και την έβδομη έκαναν 7 φορές το γύρω των τειχών της, πριν αυτά γκρεμιστούν. 7φωτη ήταν η ιερή λυχνία ,την 7η μέρα από την γέννηση γινόταν η περιτομή των αγοριών , 7 φορές συγχωρούνταν τα αμαρτήματα , στο 7πλάσιο ο κλέφτης αποζημίωνε αυτόν που ζημίωνε . Το 7 ήταν το σύμβολο της αρτιότητας και της θείας ευλογίας και περιέχεται στο εθνικό τους σύμβολο.
7 οι Έλληνες Σοφοι της Αρχαιoτητας Θαλης ο Μιλησιος – Βιας ο Πριηνευς – Πιττακος ο Μυτιληναίος – Σόλων ο Αθηναίος – Κλεόβουλος ο Λινδιος – Χίλων ο Λακεδαιμόνιος – Περίανδος ο Κορίνθιος
7 οι παράδεισοι του Ισλάμ Ασήμι – Χρυσός – Μαργαριτάρια – Πλατίνα – Ρουμπίνι – Κόκκινα Πετράδια – Θεϊκό φως
7 οι αρετές των χριστιανών Πίστη – Ελπίδα – Φιλανθρωπία – Δικαιοσύνη – Εγκράτεια – Καρτερία – Σωφροσύνη
7 οι Ήπειροι, Αφρική – Ανταρκτική – Ασία – Αυστραλία – Ευρώπη – Βόρεια Αμερική – Νότια Αμερική
7 οι αιτίες τις Ύπαρξης
7 ενδοκρινείς αδένες
7 είναι τα θαύματα του Χριστού κατά τον ευαγγελιστή Ιωάννη
7 είναι οι θεοί της Τύχης – Μπισαμόν – Νταϊκόκου- Εμπίσου – Φουκουροκούτζου – Τζουροτζίν – Χοτέι – Μπεντέν
7 εξεστράτευσαν κατά της Θήβας Άδραστος – Πολυνείκης – Τυδέας – Αμφίαραος – Καπανέας – Ιππομέδοντας – Παρθενοπαίος
7 ήρωες υπερασπίστηκαν την Θήβα Ετεοκλής – Πολυφόντας – Μελάνιππος – Μεγαρέας – Ύπερος – Λασθένης – Άκτορας
Η τραγωδία του Αισχύλου Επτά επί Θήβας εξιστορεί την εκστρατεία των 7 Ελλήνων βασιλιάδων κατά τις Θήβας, της Πόλης των 7 Πηλών. Αλκυόνη-Μερόπη – Ηλέκτρα-Ταϋγέτη-Κελαινώ- Μαία-Αστερόπη
7 πόλεις διεκδικούν την καταγωγή του Ομήρου Χίος – Σμύρνη – Κύμη – Κολοφώνας – Πύλος – Άργος – Αθήνα
7 γράμματα αποτελούν την λέξη “αριθμός”
Τα επτά θαύματα του αρχαίου Κόσμου. Ο κολοσσός της Ρόδου, οι κρεμαστοί κήποι της Βαβυλώνας, η πυραμίδα του Χέοπος, ο φάρος της Αλεξάνδρειας, ο ναός της Αρτέμιδος στην Έφεσο , το άγαλμα του Δία στην Ολυμπία, το μαυσωλείο της Αλικαρνασσού. Από αυτά τα 4 βρίσκονταν στην Αρχαία Ελλάδα και 3 εκτός.
Οι αριθμοί 3 και 4 είχαν επίσης συμβολική σημασία για τους Έλληνες.
Οι Πυθαγόρειοι θεωρούσαν το 7 τέλειο αριθμό γιατί είναι το άθροισμα του 3 και του 4 που αντιστοιχούν στα τέλεια σχήματα, τρίγωνο και τετράγωνο.
Οι Αρχαίοι Έλληνες αναγνώριζαν το 7 ως μυστηριώδη αριθμό για τις γεωμετρικές του ιδιότητες, π.χ. 7 σημεία δεν μπορούν να δημιουργήσουν συμμετρία σε ένα κύκλο.
7 είναι οι βασικές αρχές για να τετραγωνίσεις έναν κύκλο.
Το ιερόγλυφο του Χριστού, που είναι ο συνδυασμός Χ και Ρ, δείχνει το 7, γιατί στην αρχαία Ελλάδα ο αριθμός 600 παρασταινόταν με το γράμμα Χ και ο αριθμός 100 με το γράμμα Ρ. Έτσι Χ+Ρ=600+100=700. Αυτό το σύμβολο παρασταίνει το Χριστό στον Σταυρό.
Ο Σταυρός του Γολγοθά συμβολίζεται με έναν ξεδιπλωμένο Κύβο. Αν ανοίξουμε έναν Κύβο δημιουργείται ένας Σταυρός όπου κάθετα έχουμε 4 τετράγωνα και οριζόντια 3 τετράγωνα. Πάνω σε αυτές τις 6 πλευρές-τετράγωνα που συμβολίζονται και με το Χ=600 καρφώνεται το Ρ=100, το έβδομο στοιχείο, ο άνθρωπος (το Ρ δείχνει το σώμα του ανθρώπου με το κεφάλι) που μαζί με το Χ μας κάνει 700.
Ο αριθμός 7 είναι ὁ μόνος αριθμός, ποὺ δεν γίνεται από πολλαπλάσιο η τι διαίρεση δυὸ άλλων αριθμών της πρώτης δεκάδας.
Οι 7 άγγελοι της αποκάλυψης.
Τα 7 πνεύματα ενώπιον του θρόνου του Θεού στη Βίβλο
Οι 7 αρχάγγελοι
Τα 7 κεφάλια του θηρίου της Αποκάλυψης
Οι 7 σάλπιγγες που θα ηχήσουν από 7 αγγέλους την μέρα της Αποκάλυψης
Τα 7 σώματα του Ανθρώπου(το ορατό ή παχυλό φυσικό και τα 6 της Αύρας)
Η Χιονάτη και οι 7 Νάνοι(πρόκειται για αποκρυφιστικό παραμύθι)
Η επτάλοφος Ρώμη
Οι 7 αστέρες στην μεγάλη άρκτο
Οι 7 αστέρες στην μικρή άρκτο
Τα 7 χρώματα της ίριδας
Οι 7 νότες
Τα 7 κύρια τσάκρα
Τα 7 «ανοίγματα» στο κεφάλι (2 ρουθούνια, 2 αυτιά, 2 μάτια, 1 στόμα)
Οι 7 Ιεροί πλανήτες
Οι 7 καταστάσεις συνείδησης
Με 7 κλειδιά μπορεί κάποιος να ξεκλειδώσει το μυστικό ενός συμβόλου.
Τα 7 χρόνια γρουσουζιά αν σπάσεις καθρέφτη.
Τα 7 πεδία του Ηλιακού μας συστήματος
Τα 7 υποπεδία σε κάθε πεδίο του ηλιακού συστήματος
Οι 7 ουρανοί των Ναζαρηνών
Ο επτάκτινος αστέρας των Χαλδαίων
Στα 21 χρόνια ενηλικιώνεται βιολογικά ο άνθρωπος. 3×7=21
Το άθροισμα των ζαριών στις αντικρινές πλευρές είναι πάντα 7.
Οι 7 Άλυσοι
Οι 7 Μανβαντάρα
Οι 7 Μαχαμανβαντάρα
Οι 777 επανεσαρκώσεις του ανθρώπου.
Και θα μπορούσε η λίστα να συνεχιστεί ……





http://katohika.gr/2012/06/27/7-6/

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Ανώνυμος 03/06/2015 @ 5:54 ΜΜ

    Τα έμπλεξες πολύ τα 7αρια. Πιο πολύ μπερδεύεσαι διαβάζοντάς το.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*