Το €υρѽμπ⓪ρντ€λο, η τσ@τσ@, ο ντ@β@τζής και ο μπράβος!

Το €υρѽμπ⓪ρντ€λο πάει για κλείσιμο, η τσ@τσ@ και ο ντ@β@τζής αλλάζουν συνεχώς τις π⓪υτ@ν€ς αλλά οι πελάτες αποφεύγουν το μαγαζί μιας και ξέμειναν από ρευστό.

Το μαγαζί γωνία έγινε χαμαιτυπείο, οι τοκογλύφοι δεν ρίχνουν χρήμα στην αγορά με αποτέλεσμα να μην μπορούν να φέρουν πόρνες πολυτελείας. Έπεσε σύρμα από τα υπερατλαντικά ξαδέλφια ότι το €υρѽμπ⓪ρντ€λο πάει και κλείσιμο και ο γαλαζοαίματος μέτοχος αποχωρεί οικειοθελώς αν και…
κάποιοι νομίζουν ότι οι ιδιοκτήτες του έδειξαν την έξοδο και ο μπράβος τον έβγαλε έξω σηκωτό.


Και αφού το μαγαζί δεν πάει καλά με της οδηγίες της International αρχιτσ@τσ@ς έβγαλαν τις π⓪υτ@ν€ς να κάνουν πιάτσα στο πεζοδρόμιο για να μαζέψουν ότι ψιλό κυκλοφορεί. Μόλις οι ντ@β@τζήδες τα πάρουν και αυτά θα αφήσουν μόνη της την κάθε ανωμαλιάρα που δεν θα τους φέρνει χρήμα να τα βγάλει πέρα μόνη της. Αυτοί θα έχουν ήσυχες τις συνειδήσεις τους αφού έκαναν το καθήκον τους και την έμαθαν πως να επιζεί κάνοντας πεζοδρόμιο. Τώρα αν θα τα καταφέρει, είναι πλέον δικό της θέμα.


Υ.Γ.: Το €υρѽμπ⓪ρντ€λο αποτελείται από 27 μέλη κυρίως από π⓪υτ@ν€ς, την τσ@τσ@, τον ντ@β@τζή και τον γαλαζοαίματο μέτοχο. Tα υπερατλαντικά ξαδέλφια δεν χρειάζονται διευκρίνηση, είναι προφανές ποιούς εννοούμε. Ο μπράβος είναι extra.
Η International αρχιτσ@τσ@ είναι διευθύντρια σε διεθνή οργανισμό.

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *