Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

17:26 - 13/05/2011

Το “11″ χτύπησε κανονικά …άλλα έκανε τριπλα στην τοποθεσία!!!!Οι ιλλουμινατοι κάρτες επιμένουν να “βλέπουν”. Και θυμηθείτε τι γράφαμε την ήμερα του βασιλικού γάμου!!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

(Προσπαθούμε να ανακτήσουμε κάποια αυθεντικά άρθρα μας! )
Ενα κολάζ απο πληροφορία για να μπορέσετε να κάνετε τις δικές συνδέσεις με το φαινόμενο 11 .Διαβάστε αυτό το άρθρο και μετά ελάτε εδώ να θυμηθείτε το άρθρο με τους αριθμούς στην βασιλική τελετή…για κάποιο “παράξενο” λόγο εμείς είχαμε οδηγθει  στην 11/5  …πολλές μέρες πριν!!! Ακόμα δείτε αν συνεχίζουν οι κάρτες ιλουμινατοι να είναι πάντα επίκαιρες!!

Πανικός πριν λίγη ώρα στην Νότια Ισπανία και συγκεκριμένα στη περιοχή Λόρκα της περιφέρειας Μουρφα, όταν σημειώθηκε σεισμός 5.2 ρίχτερ, ενώ λίγη ώρα μετά ακολούθησε νέος ισχυρός σεισμός 4,7 ρίχτερ. Το επίκεντρό του εστιάζεται στην οροσειρά Tercia, ενώ όπως ανακοινώνουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, εκτεταμένες είναι οι ζημιές που προκλήθηκαν.
Τετάρτη, 11 Μαΐου 2011
Τουλάχιστον δέκα οι νεκροί στην Ισπανία

Τουλάχιστον δέκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από το σεισμό που σημειώθηκε σήμερα στην πόλη Lorca (κοντά στη Murcia) της Ισπανίας, ενώ δεκάδες είναι και οι τραυματίες. Όπως αναφέρουν ισπανικά μέσα ενημέρωσης ένας από τους νεκρούς είναι ανήλικος.
Σύμφωνα με το Εθνικό Γεωλογικό Ινστιτούτο σήμερα το απόγευμα ο Εγκέλαδος χτύπησε δύο φορές την περιοχή με 5,1 και 4,8 Ρίχτερ. Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται σε βάθος μικρότερο των 10 χιλιομέτρων, στην οροσειρά Tercia ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων η δόνηση διήρκεσε περισσότερο από έξι δευτερόλεπτα.



Ο ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕΔΡΙΚΟ ΝΑΟ SANTA DOMINICO THΣ ΜURTHIA EINAI TYXAIOΣ !!!!! ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ !!! ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΠΡΟΦΗΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ..
ΟΛΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΡΩΜΗ ΑΛΛΑ Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΕΚΠΛΗΞΗ !!! ΧΤΥΠΗΣΕ ΙΣΠΑΝΙΑ.. ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ !!!


Απο το ΕΡΕΥΝΩ ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΩ

Ο… εφιάλτης του «11» 

Αρχής γενομένης από την 11η Σε­πτεμ­βρί­ου του 2001 στις ΗΠΑ με το χτύπημα της «Αλ Κάιντα» στους δίδυμους. Τρία χρόνια μετά, στις 11 Μαρ­τίου του 2004, γίνονται οι τρομοκρατικές επιθέσεις στα τρένα στην Ισπανία και χάνουν την ζωή τους 191 άνθρωποι. Τώρα οι κάτοικοι της Ρώμης εγκαταλείπουν την πρωτεύ­ουσα ενό­ψει της 11ης Μαΐου, που σύμφωνα με το δια­δί­κτυο ένας επιστήμονας που έχει εγκαταλείψει τα εγκό­σμια εδώ και πολλά χρόνια ανέφερε ότι ένας ισχυρός σεισμός θα πλήξει την πό­λη. Επί μήνες έχει ανοίξει το θέ­μα μέσω συζητήσεων στο ίντερνετ αλλά και στα ΜΜΕ για την έρευνα του Ραφαέλε Μπεντάντι ότι σε αυτήν την ημερομηνία θα δεχθεί ένα ισχυρό χτύπημα του Εγκέλαδου η αιώνια πόλη. Μάταια το κρατικό δίκτυο της RAI έχει προβάλει σειρά εκπο­μπών προκειμένου να πεισ­θούν οι Ρωμαίοι να μην εγκαταλείψουν την πόλη. «Θα πω στο αφεντικό ότι έχω ένα ιατρι­κό ραντεβού και δεν θα πάω στην δουλειά» λέει στο πρακτορείο Reuters ο Φάμπιο Μενγκαρέλι, μπάρμαν. «Αν είναι να πεθάνω, θέλω να είμαι μαζί με τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου. Το ίδιο σκοπεύουν να κά­νουν και χιλιάδες άλλοι», συμπληρώνει ο Φάμπιο και χαμογελά. Τα λόγια του Μπεντάντι, που πέθανε το 1979 σε ηλικία 86 ετών, φαίνεται ότι έχουν προκαλέσει μεγάλο άγχος, αφού θεωρείται ότι έκανε πολύ καλές προβλέψεις με βάση την κίνηση των πλανητών, της σελήνης και του Ήλιου. Πάντως επισήμως από το ίδρυμα που φυλάσσει τα κείμενα του Μπεντάντι δεν υπάρχει πρόβλεψη για σεισμό για τις 11 Μαΐου και όλα αποδίδονται σε φήμες του διαδικτύου. Μήπως βρήκαν λοιπόν αφορμή για κοπάνα; Ποιος ξέρει..!! …..
http://totefteri.blogspot.com/2011/05/11.html?m=1
Πηγαίνετε τώρα στο άρθρο μας  O πραγματικός χρόνος της βασιλικής γαμήλιας τελετής !!!!
ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΠΟΣΟ “ΠΑΡΑΛΟΓΟ” ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟ είχαμε οδηγηθεί στην 11/5 ..και αναγκαστικά στην Ισπανία!!

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*