ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ!

Ένα μικρό χωριό 189 κατοίκων στη νότια Γαλλία, δέχεται μια πραγματική εισβολή από πάσης φύσεως ερευνητές, λάτρεις των ufo και οπαδούς του εσωτερισμού, οι οποίοι πιστεύουν ότι το εν λόγω χωριό είναι το μέρος όπου μπορεί κανείς να προστατευτεί από το τέλος του κόσμου το Δεκέμβριο του 2012.

Οι έρευνες στην περιοχή, έχουν αποκαλύψει μυστήρια φώτα το βράδυ και συχνές εμφανίσεις ufo, μηχανικούς θορύβους από τα σπλάχνα του ιερού βουνού Μπιγκαράς (Bugarach) και έναν τεράστιο θόλο κάτω από την επιφάνεια του, χωρίς κανείς να γνωρίζει τι ακριβώς βρίσκεται εκεί μέσα και πώς μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση. Σε διάφορα φόρουμ και ιστοσελίδες στο διαδίκτυο θα βρείτε αρκετές θεωρίες και φήμες που αναφέρουν ότι στον εσωτερικό θόλο του βουνού έχουν στρατοπεδεύσει εξωγήινοι που λίγο πριν το τέλος του κόσμου το 2012, θα αποχωρήσουν από τον πλανήτη μας, παίρνοντας μαζί τους ορισμένους τυχερούς κατοίκους της Γης.
 

Το βουνό Μπιγκαράς, ύψους 1.230 μέτρων, φέρεται να αποτέλεσε την έμπνευση για το κλασικό βιβλίο του Ιουλίου Βερν «Ταξίδι στο κέντρο της Γης» καθώς και για τη διάσημη ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ «Στενές επαφές τρίτου τύπου».
Επιπλέον οι αρχές φέρονται να μπλοκάρουν την πρόσβαση στο βουνό χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις, τα αεροπλάνα αποφεύγουν να πετούν πάνω από την περιοχή γιατί τα όργανα «τρελαίνονται», ενώ ίσως να υπάρχει εκεί κάποια χωρο-χρονοπύλη. Ο Νοστράδαμος είχε επισκεφθεί το Μπιγκαράς και μίλησε για θετικές «δονήσεις», οι Ναζί είχαν κάνει αρκετές ανασκαφές, όπως και η ισραηλινή υπηρεσία πληροφοριών Μοσάντ, ενώ στο βουνό λέγεται ότι είναι θαμμένος ο θησαυρός του αινιγματικού αβά Φρανσουά Μπερενζέ Σονιέρ.
Σύμφωνα με τον Ζαν Πιερ Ντελόρ, δήμαρχο του Μπιγκαράς στη νότια Γαλλία, την τελευταία πενταετία χιλιάδες άνθρωποι επισκέφθηκαν την περιοχή, μετά από αναφορές για ΑΤΙΑ και ήχους από το μυστηριώδες βουνό. Αλλά η προσέλευση πια αρχίζει να λαμβάνει επικίνδυνες διαστάσεις, με διάφορες ιστοσελίδες να συμβουλεύουν τον κόσμο να αναζητήσει καταφύγιο στο Μπιγκαράς, καθώς αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για το 2012.
‘’Δεν είναι καθόλου αστείο. Αν έρθουν εδώ αύριο 10.000 άνθρωποι, εμείς ένα χωριό 200 κατοίκων δεν θα έχουμε τη δυνατότητα να αντεπεξέλθουμε. Έχω ενημερώσει τις τοπικές αρχές για τις ανησυχίες μας και θέλω ο στρατός να είναι έτοιμος αν χρειαστεί να επέμβει τον Δεκέμβριο του 2012’’ δηλώνει στην «Daily Telegraph» ο δήμαρχος του μικρού χωριού.
Η Βρετανίδα Βάλερι Όστιν, που εγκαταστάθηκε στο Μπιγκαράς πριν από 22 χρόνια, λέει στην «Telegraph» ‘’Πλέον δεν μπορείς να κάνεις έναν ήσυχο περίπατο. Είναι όμορφη η περιοχή, αλλά τώρα συναντάς παντού περίεργους ανθρώπους που ψάχνουν, ψέλνουν και διαλογίζονται. Καθένας δικαιούται να πιστεύει ότι θέλει, όμως ο τόπος μας φαίνεται πια ξένος’’.
Η πρόκληση είναι μεγάλη για τον δήμαρχο που προσπαθεί να βάλει φρένο στη μανία. Δύσκολα όμως μπορεί κανείς να παλέψει με τις φήμες, τους θρύλους και τις θεωρίες συνωμοσίας, με τις οποίες έχει κατά καιρούς συνδεθεί η περιοχή.

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *