Το Τόκιο ετοιμάζεται για μεγάλο σεισμό

Η ιαπωνική κυβέρνηση θα πάρει πρόσθετα μέτρα ασφάλειας στο Τόκιο γιατί έρευνες έχουν εμφανίσει τον κίνδυνο του ενδεχόμενου πιο ισχυρότερου σεισμού στην περιοχή της πρωτεύουσας απ’ ό,τι προηγουμένως προβλεπόταν.


Μία ομάδα σεισμολόγων έκανε πρόσφατα νέες έρευνες στο Τόκιο, τοποθεώντας στην περιοχή του σχεδόν ….

300 υπερσύγχρονους αισθητήρες. Η ανάλυση των συγκεντρωμένων πληροφοριών έδειξε ότι τα σύνορα της επαφής της ηπειρωτικής τεκτονικής πλατφόρμας και της φιλιππινέζικης πλατφόρμας βρίσκονται πολύ πιο κοντά στην επιφάνεια της Γης, δηλαδή σε απόσταση 10 χιλιομέτρων και όχι 30-40, όπως προβλεπόταν. Ως αποτέλεσμα ο προβλεπόμενος τώρα σεισμός στην περιοχή του Τόκιο μεγέθους 7,3 βαθμών, μπορεί να προκαλέσει πιο ισχυρές δονήσεις απ’ ό, τι αναμενόταν προηγουμένως.


Όπως προκύπτει από τις προηγούμενες προβλέψεις των αρχών, ο αναμενόμενος σεισμός στη χειρότερη περίπτωση θα προκαλέσει θάνατο 11.000 ατόμων και καταστροφή 850.000 σχεδόν κτιρίων.
πηγη Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *