Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

16:51 - 13/09/2011

Το τέλος του θα είναι φρικτό…

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Κάθε μέρα…. μα κάθε μέρα….
Οι δικαιολογίες των πολιτικών ρουφιάνων και ξετσίπωτων γίνονται και πιο αναγουλιαστικές….
Και πάλι δεν είναι οι χειρότεροι αυτοί όμως….
Χειρότεροι είναι αυτοί που τους δίνουν πολιτικό χρόνο…… κι αυτοί είναι όλα τα υπόλοιπα κόμματα που δεν παραιτούνται….
Είναι οι συντεχνίες που γλύφουν κάθε μέρα να πάρουν κάτι παραπάνω με αντάλλαγμα την σιωπή τους….
Είναι οι δημοσιογράφοι που τους μιλάνε ακόμα στον πληθυντικό στα κανάλια και δεν τους βρίζουν τα ιερά και τα όσια τους…

Είναι όλοι όσοι ακόμα τους πιστεύουν….
Είναι όλοι όσοι δεν λένε να ξεφύγουν από τις παγίδες τους….


Είναι όλοι όσοι νομίζουν ότι υπάρχει ακόμη ελπίδα με αυτούς και  ότι κάτι θα αλλάξει….
Τώρα φτάσαμε στο σημείο να μην τους νοιάζει καθόλου πως είχαμε προγραμματίσει τις ζωές μας…
Άλλος είχε αγοράσει σπίτι με δάνειο….. άλλος παντρεύτηκε….. άλλος  απέκτησε παιδιά….
Όλοι ονειρευτήκαμε….
Δεν τους νοιάζει όμως….
Ακόμα ο πιο γλυτσιάρης, ανεγκέφαλος, ηλίθιος και καραρουφιάνος του κάθε Σόρος μας απειλεί με παύση πληρωμών στο εσωτερικό αντί να απειλεί – ως οφείλει ένας πρωθυπουργός Έλληνας –  τους ξένους με παύση των εξωτερικών χρεών…..
Να μου πείτε τώρα….. ποιος Έλληνας ;;;;;
Όλα για τις τράπεζες….  Όλα για να δώσουν σε ξένους τον ορυκτό μας πλούτο…. Όλα για να καταντήσουμε τα γκαρσονάκια του κάθε ξεκωλιάρη Γερμανού ή της κάθε Αγγλίδας «αδερφής»…..
Φυσικά επειδή στην ζωή ισχύει το «Ουδέν κακόν αμιγές καλού» θα ισχύσει και τώρα….
Και όσο μεγαλύτερο είναι το κακό που συμβαίνει….. τόσο μεγαλύτερο καλό θα προκύψει στο τέλος…
Βλέπετε…… αν υποθέσουμε ότι οι Αγανακτισμένοι «ρίχνανε» την κυβέρνηση την άνοιξη σήμερα πάλι κάποια από τα γνωστά λαμόγια θα βρίσκανε χώρο στην πολιτική….
Αλλά εκεί που οδηγείτε  το πράγμα αυτό στο τέλος δεν θα γίνει….
Αν είχατε την ελάχιστη διορατικότητα εσείς  όλοι οι δυνάστες  «σωτήρες μας» , αν ανοίγατε τα μάτια σας μία φορά έστω θα καταλαβαίνατε το εξής….
Χθες ήταν στον δρόμο ο άνεργος που δεν έχει δουλειά …… ο συνταξιούχος που μειώνεται η σύνταξη του…. ο επιχειρηματίας  που έκλεισε το μαγαζί του… Ο κάθε αγανακτισμένος…   και απέναντι τους τα ΜΑΤ και η κυβέρνηση με τα κομματόσκυλα της…
Αύριο όμως θα είναι μόνο πεινασμένοι… λυσσασμένοι για ένα κομμάτι ψωμί….
Άστεγες οικογένειες…. που δεν θα μπορούν να πληρώσουν τα δάνεια τους…
Συνταξιούχοι ….άρρωστοι…. χωρίς φάρμακα …. Που πλέον θα προτιμήσουν να πεθάνουν πολεμώντας, παρά σαν σκυλιά στον δρόμο….
Απολυμένοι εξηντάρηδες που η απελπισία θα τους  στοιχειώνει  σαν εφιάλτης…
Απελπισμένοι επιχειρηματίες… που όλο και κάποιος γνωστός τους θα έχει αυτοκτονήσει από τα χρέη…. Και θα έχει περάσει πολλές φορές από την σκέψη τους και η δική τους αυτοχειρία….
Φοιτητές…. Που θα βλέπουν τις προσπάθειες τους και τα όνειρά τους  να ξεφτιλίζονται….
Γονείς…. που θα κλαίνε όταν δεν θα έχουν να προσφέρουν στα παιδιά τους τα βασικά….
Άνεργοι…. που το επίδομα θα έχει τελειώσει και η πείνα θα τους έχει σαλέψει το μυαλό…..
…..και όλοι τους αποφασισμένοι για μια καλύτερη ζωή…. Έστω και για καλύτερα όνειρα….
Έστω και για ελαφρύτερα βάσανα…..
Και πλέον απέναντι δεν θα έχει σημασία  ποιος  θα βρεθεί…..
Γιατί όποιος βρεθεί απέναντι, είτε ακούσια είτε εκούσια….
…..το τέλος του θα είναι φρικτό…..
ΙΩΑΝΝΗΣ

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*