14:17 - 06/11/2014

Το τέλος της Δημοκρατίας στην Ελλάδα

Κύριε Πρωθυπουργέ,

Δεν χρειάζεται πλέον καμία ερώτηση, εάν και κατά πόσον πιστεύετε στη Δημοκρατία ή στην τελεία φασιστική διοίκηση του ελληνικού κράτους, μετά 40 χρόνια από την στρατιωτική δικτατορία.

Ήλπιζα, ότι μετά από σωρεία καταδικαστικών αποφάσεων από όλους τους Παγκόσμιους Οργανισμούς, σχετικά με τη διεθνή περιρρέουσα εγκληματική ατμόσφαιρα, τουλάχιστον θα είχατε συνειδητοποιήσει ότι είναι αδιανόητο να συνεχίζετε υπέρ εγκληματικές πράξεις απαγορευμένες από τα Ηνωμένα Έθνη, από το Διεθνές Δίκαιο, από το Σύνταγμα της Ελλάδος, από τη Σύμβαση της Λισαβώνας και κυρίως κυρίως από την περίφημη και πολύκροτη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών του 1953 για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα. Δυστυχώς αντί ο Ελληνικός λαός να αναλάβει να ενεργοποιήσει τρομοκρατικές ενέργειες εναντίον σας, εφόσον είχατε εξαντλήσει ακόμη εν καιρώ ειρήνης και όλα τα κατασταλτικά μέτρα εναντίον του λαού σας, η κυβέρνηση σας σε συνεργασία με τους δύο υπέρ δολοφόνους βοηθούς σας ήτοι τον Δραβίλια της ΕΥΠ και τον σχιζοφρενή Σφακιανάκη, αντεπιτέθηκε με τρομοκρατικές μεθόδους εναντίον Έλληνα πολίτη περίπτωση που χρειάζεται ειδικούς ψυχολόγους για να δουν κατά πόσον εσείς και οι 279 απομείναντες βουλευτές είστε ικανοί και απαλλαγμένοι κάθε σχιζοφρένειας να διοικήσετε την Ελλάδα.

Διότι, όταν ολοφάνερα, ο ΠτΔ έχει παραβιάσει το Σύνταγμα που εκτός του ίδιου αλλά και εξέχοντες καθηγητές Συνταγματικού Δικαίου έχουν αποφασίσει ότι αυτομάτως ο ΠτΔ είναι έκπτωτος των καθηκόντων του, το 90% των Ελλήνων βουλευτών με ανήκουστη προκλητική ασέβεια προς τον Ελληνικό λαό, αδιαφορούν για την κυριολεκτική μεταβίβαση της Εθνικής μας κυριαρχίας σε ξένους τοκογλύφους.

Επίσης, η δική σας πολιτική διοίκηση της χώρας, με Προεδρικά Διατάγματα, έχει συζητηθεί εκτεταμένα πλην όμως καμία αλλαγή δεν παρουσιάστηκε στην πορεία σας. Δεν επ’ εισέρχομαι περαιτέρω στα εγκλήματα όλων των βουλευτών αλλά παρακολουθώντας τις πολύ πρόσφατες ενέργειες των δολοφονικών ενεργειών του σχιζοφρενή Σφακιανάκη και ασφαλώς την ανοχή του Δραβίλια, όχι μόνο να νεκρώσετε τις δύο γραμμές internet με τις οποίες βάσει του Συντάγματος και των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, έχω το πλήρες δικαίωμα, βλέπε ΑΔΑΕ, αλλά ο σχιζοφρενής Σφακιανάκης το 2011 έστειλε ολόκληρο Τάγμα Αστυνομικών, με ποιο δικαίωμα δεν το μάθαμε ποτέ!!!

Απλώς άρπαξαν τους σκληρούς δίσκους από τους υπολογιστές μου, τους οποίους ποτέ δεν επέστρεψαν. Μετέπειτα διέπραξε σωρεία κακουργημάτων, αρνούμενος να σεβαστεί το Σύνταγμα και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να επικοινωνήσω με τον ελεύθερο και δημοκρατικό κόσμο και να αναφέρω όλες σας τις εγκληματικές πράξεις. Σαν να μην έφθαναν όλα αυτά, στις 22/10/2014 και μέχρι χθες 5/11/2014, μπλοκάρει τη μία γραμμή επικοινωνίας του internet και τι έκανε ο φονιάς; Σαν γνήσιος Γκεσταπίτης αφαίρεσε όλη μου την αλληλογραφία, μιλάμε για εκατοντάδες χιλιάδες μηνύματα, εισερχόμενα και εξερχόμενα από τον υπολογιστή μου, ούτως ώστε να μην μπορώ να στείλω τα μηνύματα στο εξωτερικό και κυρίως σε όλους τους Διεθνής Οργανισμούς. Στην δεύτερη γραμμή του υπολογιστή, τι έκανε πάλι ο σχιζοφρενής; Δήθεν την άφησε ανοιχτή και έστειλε αρκετά μηνύματα εμποτισμένα με ΙΟΥΣ, περίπτωση που είχε ξανά καταστρέψει τον υπολογιστή μου σε παλιότερη ημερομηνία, ίσως δεν ήταν ο ίδιος τότε στην Ασφάλεια.

Κύριε Σαμαρά, κύριοι Βουλευτές όπως αναρωτιέται πολύ κόσμος και ειδικά καθηγητές Πανεπιστημίου και σοβαροί δημοσιογράφοι, μήπως οι 280 της Βουλής έχουν παύσει από αρκετό χρονικό διάστημα να αντιπροσωπεύουν τα συμφέροντα του Ελληνικού λαού ή απλώς εξυπηρετούν τα συμφέροντα του κόμματός τους και τα δικά τους ή των ελαχίστων Κοτζαμάνηδων πελατών τους;

Κύριε Πρωθυπουργέ, γνωρίζετε ότι όσοι μεταχειρίζονται αυτή την τακτική που αγνοεί την ύπαρξη των λαών και σφετερίζονται δικαιώματα και αξίες για δικό τους λογαριασμό ή για πολύ υψηλά ιστάμενους πελάτες, συνεχώς αρχίζουν και έχουν προβλήματα διότι καταλύεται η Δημοκρατία ανεπανόρθωτα. Τελευταίο παράδειγμα ο Ομπάμα με τη συνεχή υποστήριξη, ειδικών Εβραϊκών συμφερόντων κατόρθωσε να παραμείνει με δίχως καμία δύναμη στη Γερουσία, ήμουν ένα από τα θύματα της πολιτικής του, όταν το Security and Exchange Commission είχε ξεκινήσει ειδική έρευνα για τη ληστεία των χρημάτων και όταν η έρευνα προχώρησε αρκετά ο περίφημος Rahm Emanouel και η Mary Shapiro δίχως καμία απολογία σταμάτησαν την έρευνα εφόσον εθίγοντο Εβραϊκά συμφέροντα!!!

Κύριε Σαμαρά, κύριοι Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου, όπως έχω αναφέρει ανωτέρω, συνεχίζεται να παραβιάζετε όλους τους νόμους και όλους τους θεσμούς και διοικείτε τη χώρα σαν να ήταν μία δική σας οικογενειακή επιχείρηση ενώ εγώ από τις δικές σας δολοφονικές πράξεις από τις 30/6/2005 έχω καταστραφεί εφόσον εκτός όλες τις δολοφονικές πράξεις, θάψατε και τα πορίσματα Σπύρου Μπαρμπαστάθη. Δηλαδή αφαιρείτε από μένα 435.000.000 δολάρια και τα χαρίζετε στους δολοφόνους Εβραίους δικηγόρους και σε Αρχιμασόνους ασφαλιστές στη Μεγάλη Βρετανία με τη συμμετοχή των Εθνικών καθαρμάτων όλων των διεφθαρμένων υποκειμένων της μεγάλης οικογένειας των Σιουφαίων στον Πειραιά, τα εγκλήματα της Royal Bank of Scotland στον Πειραιά με μία δολοφόνισσα κόρη γνωστού πολιτευτή και δικηγόρου και όλα αυτά συνεχίζονται και η Ελληνική Δικαιοσύνη, η οποία έχει συμβάλλει με βαρύτατες δολοφονικές ενέργειες, συνεχίζει να σιωπά και να κρατά θαμμένα όχι μόνο τα πορίσματα Μπαρμπαστάθη αλλά και όλες τις εγκληματικές πράξεις του ΥΠΕΧΩΔΕ της κυρίας Βάσως Παπανδρέου, του Πολεοδομικού γραφείου Γλυφάδας, μίας περίφημης διευθύντριας με το όνομα Μ. Κυρτσά του Δικαστικού του ΥΠΕΧΩΔΕ και βεβαίως επωφελούνται οι περίφημοι εργολάβοι οικοδομών Δ. Ράπτης και Κ. Κάβουρας, οι οποίοι πρέπει να κλιθούν και να εξηγήσουν στον Ελληνικό λαό και ειδικά σε καθάρματα της Δικαιοσύνης πως αποφάσιζαν να καταργούν ποινικές αποφάσεις εντός ολίγων ημερών, επομένως γιατί τα Ειρηνοδικεία χρειάζονται 15 χρόνια για να αρχίσουν εκδίκαση διαφόρων υποθέσεων, προφανώς δεν υπάρχει το σωστό ΛΑΔΩΜΑ.

Επιμένω ότι θα πρέπει αμέσως να συλληφθούν όλοι οι Εβραίοι της υφηλίου, διότι η δολοφονική πράξη του καθάρματος που τυγχάνει να είναι και καθηγητής Πανεπιστημίου , αλλά Εβραίος στη Θρήσκευμα Χρήστος Ροζάκης, να ζητήσει από τον Αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου, μακαρίτη Πέτρου Κακαλή, τη καταστροφή του φακέλου 21109/03, που είχα καταθέσει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ), είχε ως αποτέλεσμα να θαφτούν οι φάκελοι Σπύρου Μπαρμπαστάθη του οποίου τα πορίσματα, ο δολοφόνος Δημήτρης Σουλτανιάς τα είχε θάψει. Σημειωτέον ότι αυτά τα πορίσματα φέρουν την υπογραφή μου, περίπτωση που αποδεικνύει ότι όλοι οι προαναφερθέντες είναι ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, διότι κατάστρεψαν παντελώς όλα τα Ανθρώπινα Δικαιώματα τα οποία ρητώς και κατηγορηματικώς απαγορεύουν την καταστροφή των πορισμάτων

Προτού προχωρήσω, για τους Εβραίους, θέλω να αναφέρω ότι ο Πρόεδρος του Εργατικού Κόμματος της Αγγλίας Ed Miliband, διαμαρτύρεται και κλαίει και οδύρεται για την Αντισημιτική συμπεριφορά του λαού, αλλά ο δολοφόνος τσιμουδιά για τα κακουργήματα της Thomas Miller και των δικηγόρων της Holman, Fenwick and Willan που κρατούν τα 435.000.000 δολάρια και δεν τα πληρώνουν, εννοείται ότι όλα αυτά τα κακουργήματα δεν παραγράφονται, δεν υπάρχει time bar επομένως κυρίες και κύριοι, ποια είναι η άποψή σας, ποιες ενέργειες θα πρέπει να κάνει Έλληνας πολίτης βασανισμένος επί μία 12ετία, αρχή γενομένης από το μεγάλο άνδρα Κ. Σημίτη, ο οποίος είναι ο εγκέφαλος όλων των διεφθαρμένων πράξεων της Ελληνικής διεφθαρμένης κοινωνίας.

Δεν χρειάζεται να βγάλω ειδική λίστα με τις ενέργειες του Κ. Σημίτη. Ένα άλλο βαρύτατο κακούργημα είναι η απαγόρευση της Διευθύντριας της Interpol Mireille Balestrazi ,την οποία εμποδίζουν να εισβάλλει στα γραφεία της Holman, Fenwick and Willan στο Παρίσι όπου εκεί παραποιήθηκαν όλες οι δικαστικές, τραπεζικές πράξεις. Ειλικρινά, εδώ δημιουργείται μία απορία, πλέον εγώ ως Έλληνας πολίτης, έχω χάσει όλα μου τα δικαιώματα, τα οποία βάσει του Συντάγματος αντιπροσωπεύουν οι Βουλευτές και βεβαίως εδώ και 12 χρόνια οι Βουλευτές της Ελλάδος, η Εκκλησία μας, όλοι οι Πανεπιστημιακοί καθηγητές αποδεικνύουν ότι έχουν προσηλυτιστεί στο Σιωνισμό και έχουν καταστρέψει την Ελλάδα, της οποίας ο λαός αυτή τη στιγμή χαροπαλεύει να ζήσει, ενώ οι δήθεν Ευρωπαϊκοί Οργανισμοί απλώς αγνοούν τα πάντα. Το διεφθαρμένο δε μέχρι το κόκκαλο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, καταδικάζει την Ελλάδα με πρόστιμα αρκετά συγκαταβατικά, τα οποία βεβαίως, σε τελική ανάλυση και αυτά τα πληρώνει ο Ελληνικός λαός, αλλά δεν πιστεύω ότι ο Ελληνικός λαός έχει δει κάποιο αποτέλεσμα στην περιρρέουσα υπέρ δραματική κατάσταση της Ελλάδος, Φανταστείτε ότι η Galloup κατατάσσει την Ελλάδα και ειδικά την Ελληνική Κυβέρνηση ως πλέον διεφθαρμένη παγκοσμίως και δεν είδα κανένα στην Ελλάδα να έχει ανησυχήσει, εκτός του ΓΕΔΔ κυρίου Ρακιντζή, ο οποίος διαμαρτύρεται ότι η κυβέρνηση αρνείται να ανταποκριθεί στις σοβαρές καταγγελίες του.

Προτού κλείσω με αυτό το κεφάλαιο και φτάσω προς το τέλος των καταγγελιών μου, τις οποίες καταγγελίες θα τις μεταφέρω και στο Γερμανικό Ανώτατο Δικαστήριο για ακόμη μία φορά, υπενθυμίζοντας τους, ότι κύριοι δυστυχώς από τότε που σας είχα μεταφέρει πλήρη φάκελο με τα κακουργήματα όλων των προαναφερομένων δολοφόνων και αδυνατούσα να παραδώσω σε εσάς δηλαδή στο Ανώτατο Δικαστήριο, εννοώ τα πορίσματα Μπαρμπαστάθη, πιστέψτε με, δεν μπορώ ακόμη και σήμερα!!! Διότι όπως σας είχα αναφέρει κύριοι Ανώτατοι δικαστές της ΚΑΡΣΛΟΥΗΣ το πρώτο μάθημα παραβίασης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων μου το είχε δώσει η κυρία Merkel με τον Πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου Hans Gert Pottering που είχαν βάλει αυτόματο μηχανισμό να μου επιστρέφει τα μηνύματα διαμαρτυρίας που έστελνα το 2003, ίσως από εκεί όλοι οι Έλληνες των Μυστικών Υπηρεσιών έχουν διδαχθεί την παρανομία.

Δεν ξέρω εάν ο κύριος Ανδρέας Λαμπρινίδης Πρόεδρος της ΑΔΑΕ Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών θα συνεχίσει να υπενθυμίζει στους Έλληνες Πρωθυπουργούς και βουλευτές ότι απαγορεύεται να μου καταστρέφουν την Ιντερνετική μου αλληλογραφία, εξάλλου θα θυμούνται το μάθημα που έδωσε ο περίφημος Snowden.

Κύριοι, επειδή έχω προχωρημένη ηλικία και η υγεία μου με όλα τα ανωτέρω έχει καταστραφεί, δεν ξέρω τι μπορώ να κάνω, ήδη έχω ζητήσει από τους τελευταίους 3 Προέδρους των Δικηγορικών Συλλόγων Αθηνών και Πειραιώς, να μου υποδείξουν δικηγόρο, μη μέλος της Μασονίας δηλαδή της δικής μου επιλογής, όπως ορίζει το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο, πλην όμως οι κύριοι αυτοί κωφεύουν ανησυχητικά, για αυτό το λόγο έχω καταλήξει στην μελέτη του όλου θέματος και παρουσίαση σε όλα τα Διεθνή Ποινικά Δικαστήρια τις δολοφονικές πράξεις των Ελλήνων βουλευτών και ως κερασάκι στην τούρτα υπενθυμίζω τον επίλογο του πρώην Αρεοπαγίτη Βασίλειο Νικόπουλο στο βιβλίο του «Αγαπημένο μου Σύνταγμα» όπου αναλύει το άρθρο 120 παρ. 4 ως εξής : σελ. 364 «Έτσι επί παραδείγματι όταν μία κυβέρνηση, νομίμως έστω εκλεγείσα, παραβιάζει συστηματικώς και κατ’ εξακολούθηση το Σύνταγμα με αλλεπάλληλα αντισυνταγματικά μέτρα που στρέφονται κατά του Λαού και ενέχουν την βούληση περιφρόνησης του Συντάγματος, το οποίο δεν σέβεται απολύτως, αλλά το αγνοεί προκλητικώτατα, τότε έχουμε κατάλυση του Συντάγματος, χωρίς βία μεν, ικανή όμως να δικαιολογήσει την ενεργοποίηση του δικαιώματος των Ελλήνων να αντισταθούν για να την αποτρέψουν! Και ο «νοών νοείτω» και «ο έχων ώτα ακούειν ακουέτω»! Όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού, και συνιστούν ερμηνευτικά τερτίπια.»

Νικόλαος Κολλάρος

Ελευθερίας 50, 166 74

Τηλ.: 211 2146 675

Fax: 211 0123 837

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. 0
    0
    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ!
  2. 0
    0
    Δεν αντιμετωπιζεις γιγαντα ποτε ευθεως,ποσο μαλλον οταν προκειται για παγκοσμιο χταποδι γιγαντα.Μια ειναι η λυση,ενα καλο δολωμα μιας και πειναει συνεχως,αυτην την κλασικη μεθοδο μας την εχουν διδαξει οι προγονοι μας,λεγεται (δουρειος ιππος)…..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί