ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ «ΜΗΔΕΝ» ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Ο μεγαλοπρεπής ναός της Αγίας Σοφίας Κωνσταντινούπολης, το θαυμάσιο αυτό αρχιτεκτονικό θαύμα και το σύμβολο της Ορθοδοξίας, είναι το Σημείο Μηδέν από όπου θα πρέπει να γίνεται σε παγκόσμιο επίπεδο η αρχή της μέτρησης του χρόνου, όπως κατά λάθος γίνεται σήμερα και από το 1884 με αυθαίρετη ενέργεια των Βρετανών, στο Greenwich του Λονδίνου.

Σύμφωνα με μια μεγάλη έρευνα του πανεπιστημίου Aydın της Κωνσταντινούπολης, στην οποία μετείχαν και πολλοί ξένοι επιστήμονες, το Σημείο Μηδέν, δηλαδή το σημείο αναφοράς για την μέτρηση του χρόνου πάνω στον πλανήτη, βρίσκεται ακριβώς στο σημείο όπου έχει ανεγερθεί ο ναός της Αγίας Σοφίας Κωνσταντινούπολης, ενώ ο νέος χρόνος, σύμφωνα με τις έρευνες αυτές, κανονικά αρχίζει στις 24 Δεκεμβρίου και όχι στις μια Ιανουαρίου.

Η πραγματικότητα αυτή ήταν παγκοσμίως αναγνωρισμένη μέχρι το 1884, δηλαδή πριν από 116 περίπου χρόνια. Τότε με τελείως αυθαίρετο τρόπο οι Βρετανοί, που κυριαρχούσαν σε μια τεράστια αυτοκρατορία, ανακοίνωσαν για πολιτικούς λόγους ότι το Σημείο Μηδέν από όπου θα μετρείται η ώρα στα διάφορα μέρη της γης, θα είναι το αστεροσκοπείο Greenwich του Λονδίνου. Μέχρι τότε και επί 1500 χρόνια το σημείο αναφοράς της παγκόσμιας ώρας ήταν η Αγία Σοφία Κωνσταντινούπολης, ένα γεγονός που ελάχιστοι το γνωρίζουν και τώρα με την έρευνα αυτή ξαναέρχεται στην δημοσιότητα.

Το έτος 1884 έχει γίνει στο Λονδίνο ένα παγκόσμιο Συμβούλιο Γεωγραφίας. Εκεί με τελείως αυθαίρετο τρόπο αποφασίστηκε με την εντολή των βρετανικών αρχών, να οριστεί από τότε ως σημείο αναφοράς της μέτρησης του χρόνου στα διάφορα μέρη του πλανήτη, το βρετανικό αστεροσκοπείο του Greenwich. Από τοε άρχισε να υπολογίζεται η ώρα Γκρηνουϊτς σαν αρχή στον καθορισμό της ώρας σε όλες τις περιοχές του πλανήτη. Το πραγματικό όμως Σημείο Μηδέν από επιστημονικής απόψεως, όπως αναφέρεται, δεν είναι το βρετανικό αστεροσκοπείο αλλά η Αγία Σοφία Κωνσταντινούπολης.

Το εκπληκτικό εδώ είναι, όπως υποστηρίζουν και οι Τούρκοι επιστήμονες αλλά και πολλοί ξένοι, ότι οι Βυζαντινοί γνώριζαν την τεράστια γεωφυσική σημασία της τοποθεσίας όπου είχαν τεθεί τα θεμέλια για την ανέγερση του μεγαλυτέρου ελληνορθόδοξου μνημείου, του μεγαλοπρεπή ναού της του Θεού Σοφίας της Κωνσταντινούπολης, ένα πραγματικά αρχιτεκτονικό θαύμα που έμεινε όρθιο παρά τους μεγάλους σεισμούς ανά τους αιώνες που έπληξαν την Βασιλεύουσα των πόλεων. Μάλιστα την μεγάλη σημασία αυτής της τοποθεσίας είχε αναγνωρίσει και ο Ναπολέων, όταν είχε αρχίσει την κάθοδο του στην Ανατολή. Τότε είχε δηλώσει χαρακτηριστικά πως όποιος κατέχει την Κωνσταντινούπολη, είναι παγκόσμιος αυτοκράτορας.

Ένα άλλο σημαντικό στοιχειό που επίσης δίνει ιδιαίτερη σημασία στην τοποθεσία, είναι πως η Κωνσταντινούπολη κείται ανάμεσα σε δυο ηπείρους και θεωρείται σαν το σημείο διαχωρισμού της υδρογείου σε ανατολικό και δυτικό ημισφαίριο. Οι αποστάσεις από την τοποθεσία της Αγία Σοφίας, που βρίσκεται στο κέντρο της παλιάς πόλης, των πιο σημαντικών πόλεων του πλανήτη είναι οι εξής : Τόκιο, 8.954 χιλιόμετρα, Λονδίνο, 2.502 χιλιόμετρα, Μόσχα, 1.757 χιλιόμετρα, Βερολίνο 1.740 χιλιόμετρα, Άμστερνταμ, 2.214 χιλιόμετρα, Τεχεράνη 2.040 χιλιόμετρα, Ρώμη, 1.377 χιλιόμετρα, Παρίσι, 2.258 χιλιόμετρα, Λευκωσία, 1.846 χιλιόμετρα.

Όλα αυτά είναι άλλη μια απόδειξη με πιο θειο τρόπο επιλέγει η Κωνσταντινούπολη σαν πρωτεύουσα της Ανατολικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, της μεγαλύτερης στην παγκόσμια ιστορία. Ακόμα περισσότερο το πώς επιλέγει το συγκεκριμένο μέρος όπου ανεγέρθηκε ο μεγαλύτερος ναός της Ορθοδοξίας, η Αγία Σοφία Κωνσταντινούπολης που σήμερα προκαλεί το παγκόσμιο δέος.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

ΠΗΓΗ

70 thoughts on “ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ «ΜΗΔΕΝ» ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ

 1. Ανώνυμος says:

  Έτσι είναι φίλε, ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΊΑ ΠΆΝΤΑ ΤΗΝ ΓΡΆΦΟΥΝ ΟΙ ΝΙΚΗΤΈΣ!
  Τότε ήταν οι παντοκράτορες Βρετανοί, οι οποίοι λόγω της παντοδυναμίας τους επέβαλαν αυτο που τους συνέφερε!
  Ξέρεις, το ίδιο έπαθαν και οι δικοί μου πρόγονοι περίπου 1500 χρόνια πριν την χρονολογία που αναφέρεις!
  Σκέψου ότι σε εμάς άλλαξαν πολύ περισσότερα πράγματα! Σήμερα για παράδειγμα για εμάς ήταν η ημέρα του ΔΙΟΣ του μήνα ΓΑΜΗΛΙΩΝΑ!
  Σκέψου δε, ποσά απο τα μάρμαρα και τις κολωνες του… ΣΗΜΕΙΟΥ ΜΗΔΈΝ που
  αναφερεις έχουν μεταφερθεί εκεί απο μνημεία των προγόνων μου που υπέστησαν βανδαλισμούς, απο περιοχές που γενοκτονηθηκε η φυλή μου οι ΕΛΛΗΝ!
  Είδες, ρόδα είναι και γυρίζει τελικά!

  • Ανώνυμος says:

   Το ΓΑΜΗΛΙΩΝΑ ειναι συνθετη λεξη;
   Aπο το ΓΑΜΗ=Γ@@@ομουν και το ΛΙΩΝΑ=Λιωνω;
   Δηλαδη Γ@@@ομουν μεχρι να λιωσω;;;Φοβερος αυτος ο ΔΙΟΣ ομως τιμαει τους προγονους του και με το παραπανω.Μπραβο.

     • Ανώνυμος says:

      ΜΑΣΟΝ, ΜΑΣΟΝ, ΧΙΡΑΜ, ΧΙΡΑΜ, ΣΟΛΩΜΟΝ, ΣΟΛΟΜΩΝ, ΠΑΛΙΟΔΙΑΘΗΚ, ΠΑΛΙΟΔΙΑΘΗΚ, ΧΡΙΣΤΙΑΝ, ΧΡΙΣΤΙΑΝ, ΟΡΘΟΠΟΥΤΣ, ΟΡΘΟΠΟΥΤΣ, ΚΑΙ ΞΑΝΆ ΜΑΣΟΝ, ΜΑΣΟΝ!

     • Ανώνυμος says:

      Ελα πες το με μια λεξη…
      ΠΑΓΑΝΟΔΙΑΜΑΣΟΝΚΟΥΝΙΣΤΟΝΑΡΠΑΧΤΟΝ!!!!!!!!!!!!!!!αχαχαχαχα…

     • Ανώνυμος says:

      Αχαχα, χιχιχι, της εβραιας το παιδι, η ΟΡΘΌΔΟΞΗ πορδη,των ΕΛΛΉΝΩΝ η ντροπή!
      Που 'χει τον ΜΩΣΕ στο ΣΤΌΜΑ κι απο πίσω τον ΔΑΒΙΔΑ κι ο ΑΒΡΑΜΗΣ σαν τον σπρώχνει του την κάνει η πιτυριδα!
      κουπεπε, κουπεπε, χαχαχα, χιχιχι των ΕΒΡΑΊΩΝ το τσουλί!
      Αχ, τι ωραία που γελας!

     • Ανώνυμος says:

      ΧΙΡΑΜ=ΜΑΣΟΝ=ΝΑΌΣ ΣΟΛΩΜΟΝ=ΙΣΡΑΉΛ!

      ΑΒΡΑΑΜ+ΜΩΣΕ+ΔΑΥΙΔ+ΙΣΑΆΚ+ΣΑΡΑ κα=ΙΣΤΟΡΊΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΊΩΝ=ΙΣΡΑΉΛ

      ΕΒΡΑΙΟΟΡΘΟΔΟΞΙΑ=ΠΑΛΙΟΔΙΑΘΗΚΗ=ΑΒΡΑΆΜ, ΙΣΑΆΚ, ΣΑΡΑ, ΔΑΥΙΔ τσιμπουκια=ΙΣΡΑΉΛ

      Άρα ΕΛΛΗΝΟΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΑΛΙΟΔΙΑΘΗΚ=ΧΙΡΑΜ, ΜΑΣΟΝ ΣΟΛΟΜΩΝ αδερφακια!!!!

      (ΜΑΚΚΑΒΑΙΟΣ=ΙΣΡΑΗΛ)=ΕΧΘΡΌΣ (ΈΛΛΗΝΑΣ=ΔΊΑΣ) μακκαβαιοι εναντίον ΕΛΛΗΝΙΚΉΣ φρουράς Αντιοχου Δ!

      ΠΟΥΣΤΟΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ=ΑΒΡΑΜΟΤΣΟΥΛΑ=ΙΣΡΑΉΛ=ΕΧΘΡΌΣ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ=ΜΑΣΟΝΟΣ=ΠΡΟΔΌΤΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ=ΕΦΙΆΛΤΗΣ=για αυτό βρίζει τόσο τους σύγχρονους όσο και τους αρχαίους ΈΛΛΗΝΕΣ, με το ίδιο επιχείρημα των ΙΣΡΑΉΛ!

      Πορνιδιο της στεπας ξαναδιαβασε μόνος σου, γιατί στην εκκλησιά συναγωγή που πας σου τα λένε ανάποδα! ΜΑΛΕΝΑ, γκομενα του κατακτητή!

     • Ανώνυμος says:

      Με απλα λογια χανουμισες ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΥ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ!!!ΤΙ ΕΙΣΤΕ?
      ΠΑΓΑΝΟΔΙΟΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ!!!!ΒΑΛΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ ΝΑ ΤΟ ΝΟΙΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!χαχαχα…

     • Ανώνυμος says:

      Χαχα, χιχι, χοχο χαρούμενη ΟΡΘΌΔΟΞΗ πουτανιτσα του ΓΙΑΧΒΕ! ξεμπροστιασου ανθελληνικα!!!

   • Ανώνυμος says:

    ΤΙ ΓΛΏΣΣΑ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΑΠΑΔΑΚΙ ΠΡΆΜΑ! ΑΥΤΑ ΣΟΥ ΜΆΘΑΝΕ ΣΤΟ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΌ! ΠΡΟΣΕΞΕ ΚΑΛΆ ΓΙΑΤΊ ΒΛΈΠΩ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΤΟΛΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΠΙΤΑΦΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΟΥΒΑΛΗΣΕΙΣ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΟ!

    • Ανώνυμος says:

     Χρησιμοποιω ακριβως την ιδια γλωσσα με την δικη σου!Γιατι σου φαινεται παραξενη;εγω ωε Εβραιος δεν πηγαινω εκκλησια!
     Εσεις δεν το λετε;οποτε δεν εχω φοβο κατηχητικου και επιταφιου.Εισαι και ασχετος παναθεμα σε…φανταζομαι εκει οφειλεται οτι προσκυνατε τον Δια,τον Πανα,και ολο το Ζωομορφο Αιγυπτιακο βασιλειο των "Θεων".
     Σε καταλαβαινω για τις ανυσηχιες σου.Προσπαθειτε να κατευνασετε τους "Θεους"μην τυχον και παρουν μορφη κανα ελεφαντα και Βουβαλιου και ξεκινησουν τα περασματα σε ολο το "θυληκο" βασιλειο συμπεριλαμβανομενου και τις γυναικες σας,κορες σας κλπ…αυτο θα πει αγαπη για τους Θεους!Σας παραδεχομαι ομως ειστε Γνησιοι Αρχαιο"ελληνο"λατρεις της Παλιας θρησκειας!!!Εγω παντως σας το ξεκαθαριζω…ΜΕ ΤΗΝ ΗΡΑ θα διαλεξω στρατοπεδο η οποια τα εχει μαζεμενα στον ΔΙΑ!Θα περασουμε πανεμορφα…ειμαι πολυ Open Mind!Θα του αλλαξουμε τα φωτα του ΔΙΟΣ…

     • Ανώνυμος says:

      Σιγά ΑΥΝΑΝ μη σου στραβώσει το ΔΌΛΩΜΑ! Εγω που προτιμαω να τον δώσω σε παρθένα που έχει ήδη γεννήσει νομίζω ότι θα περάσω ακόμη πιο καλά! Η ΉΡΑ είναι περπατημενη, δεν με ικανοποιεί!
      Το Μαράκι είναι απο μπροστά παρθένα κι απο πίσω μπαίνουν τραίνα! Σκέψου "γιωργάκη" πόσο σφιχτή είναι!

     • Ανώνυμος says:

      Ξαναδιαβασε τι ειπα γιατι απ'οτι βλεπω εχεις μεγαλη ιδεα για τον εαυτο σου κουνιστουλη!χαχα…

     • Ανώνυμος says:

      Αχ, καλέ κουνιστουλη! Πιπερακι στο στόμα να μην ξαναπειις κακά λογάκια θα σου βάλει ο παπούλης στο κατηχητικο. Αντε το σταματαω αν είναι να σου δημιουργώ προβλήματα!

     • Ανώνυμος says:

      Μην με αντιγραφεις χανουμισα γιατι θα πω τον Γιαχβε να σας περασει απο ενα χερι και σενα και τις παγανες σου!!!!

     • Ανώνυμος says:

      Τον δοκιμασες τον ΓΙΑΧΒΕ σου, είμαι σίγουρος! Το έχετε έθιμο την Κυριακή της ορθοδοξιας που βριζετε τους προγόνους σας και χαιδευεστε με τους ΠΑΛΙΟΔΙΑΘΗΚΕΣ αβραμομωσεδες;
      ΜΑΛΕΝΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΎ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΕΦΙΆΛΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΎ!
      Έλα, ξαναβρισε τις ρίζες των ΕΛΛΉΝΩΝ!

     • Ανώνυμος says:

      Χανουμισα; Που τις ξέρεις τις χανουμισες βρε μαλακομπουκωματάκι; Μήπως όταν πήγατε εκδρομή με την εκκλησια μαζι με το ΚΑΠΗ και το κατηχητικό στην Κωνσταντινούπολη να δείτε το παπ… φανάρι ήθελα να πω!
      Να φιλησετε το χέρι του Τούρκου πολίτη, του πατριαρχη των Ορθοδόξων παλιοδιαθηκων, που είπε τους ΈΛΛΗΝΕΣ επαναστάτες "μια χούφτα ξεβρακωτους"!
      Του γλυψατε τον κώλο για να δείξετε την πίστη σας! ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΡΟΠΑΤΟΡΩΝ ΣΑΣ ΑΒΡΑΑΑΑΜ ΚΑΙ ΙΣΑΑΑΑΚ ΑΜΗΗΗΗΗΝ!!!! Βεβαίως, βεβαίως!
      Και κατα των ΕΛΛΉΝΩΝ ΛΕΩΝΊΔΑ, ΑΛΈΞΑΝΔΡΟ, Περικλή, Λυκούργο, ΕΥΡΙΠΊΔΗ, Σοφοκλή, Ιπποκράτη, Αισχύλου και όλων των ΑΡΧΑΊΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ που επειδή πίστευαν στον ΔΊΑ ήταν κουνιστοί!
      Έτσι πουσταριό απο το… ΣΠΕΡΜΑ ΔΑΥΙΔ;

 2. Ανώνυμος says:

  Κάτι, μωρέ, μα μια στάνη ή ένας μικρούλης οικισμός ή και «ναούλης» αυτών των Αρχαίων Ελλήνων, που γράφανε κάτι νουβέλες… Ε, κάτι τέτοιο θα είχε πριν την Α. Σοφία, στη θέση της. Όπου και τότε, από πολύ πριν, υπήρχε ο κόσμος… Και τι κόσμος…

 3. Ανώνυμος says:

  Ξυπνηστε γαμωτο αφηστε τα παραμυθια η κωνσταντινουπουλη ειναι μια πολη οπως ολες του πλανητη δεν εχει σχεση ουτε με θεους δαιμονες και ουτε θα παρουμε την πολη αφηστε τα μασωνικα παραμυθια που λενε οτι θα παρουμε ξανα την πολη αυτη

   • Ανώνυμος says:

    Αμάν ρε χριστιανοπαπαδακι "γιωργάκη", μια φορά μπαίνεις τρεις ΆΝΘΡΩΠΟΙ σχολιάζουν! Αντε, ξαναβαλε το ονοματακι σου, δεν θα τους αφήσω να σε πειραξουν! Αντε για να το δει και ο αρχιμανδρίτης της ενορίας σου, να το πει στον δεσποτα, μήπως και σου δώσουν σαν "επίγεια" αμοιβή καμία θέση στο παγκαρι και στα κεριά!
    Την επουράνια έτσι και αλλιώς την ΈΧΕΙΣ εξασφαλισμένη! Θα μιλήσουν αυτοί οι ίδιοι στον ΘΕΟ, με τριήμερες προσευχές γονυπετείς, ώστε όταν πεθάνεις να μην σε πειράξει ο ΓΙΑΧΒΕ και να σου δώσουν ένα τσαρδάκι στον παράδεισο, για να πηγαίνεις με τα γόνατα στα αγγελάκια!

    • Ανώνυμος says:

     Εβραιος ειμαι ΟΧΙ Χριστιανος.Καθε εγραμματος ανθρωπος ξερει την διαφορα.Φαντασου ποσο ασχετος εισαι Παγανι…
     Τωρα ριξε και μια δεηση στους Θεους να'ρθουν το βραδυ και να περασετε "καλα" την νυχτα!
     Αλλωστε δεν θελω τον παραδεισο ΑΛΛΑ την κολαση για να ειμαστε παρεα!Ουτε εκει θα σας αφησω στην ησυχια σας με τις μπαρουφες που λετε!χαχα…

     • Ανώνυμος says:

      Μην μας ενοχλείς τόσο πολύ ΣΑΡΑ, μας γαργαλάς τα καρύδια! Φαντάζομαι να μην πονεσες όταν σε ξεπαρθενιασε ο έρωτας σου ο ΓΙΑΧΒΕ! Εξάλλου η ΙΣΤΟΡΊΑ λέει ότι ΞΈΡΕΙ να ξεπαρθενιαζει!
      Πάντα προτιμούσε τις παρθένες!

     • Ανώνυμος says:

      Ο ΔΙΑΣ σας ξεπατωσε ολες τις γυναικες και τους αντρες(φανταζομαι δεν του ξεφυγες),εχεις ακομη διαθεση και γραφεις;περιμενα να τρεμουν τα δακτυλα σου.Αυτο σημαινει οτι θα σου'ρθει και για δευτερο γυρο!Σκυψε και περιμενε…

     • Ανώνυμος says:

      ΓΟΝΥΠΕΤΕΙΣ ΕΊΣΤΕ ΜΌΝΟ ΣΤΗΝ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΆ! ΕΣΥ ΔΕΝ ΛΕΣ ΌΤΙ Η ΜΕΤΆΝΟΙΑ ΣΤΟΝ ΘΕΟ (ΓΙΑ ΕΣΆΣ ΓΙΑΧΒΕ) ΕΊΝΑΙ ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΊΧΝΕΙΣ ΔΟΥΛΟΣ;
      ΤΩΡΑ ΚΑΤΆΛΑΒΑ ΓΙΑΤΊ ΣΑΣ ΘΈΛΕΙ Ο ΓΙΑΧΒΕΔΑΚΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΏΛΟ ΤΟΥΡΛΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ!
      ΕΙΣΤΕ Η ΔΟΥΛΑΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΆΝΕΙ ΌΤΙ ΘΈΛΕΙ!
      ΤΑ ΜΑΤΩΝΕΤΕ ΤΑ ΓΟΝΑΤΑΚΙΑ ΧΡΙΣΤΑΝΟΟΥΡΣΟΥΛΕΣ, ΈΤΣΙ;;;

     • Ανώνυμος says:

      Έτσι μπράβο, τα κατάφερα! Δείξε όλο το ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ σου μένος!
      Για πες, κουνιστοί οι, ΣΩΚΡΆΤΗΣ, ΠΛΆΤΩΝΑΣ, ΑΡΙΣΤΟΤΈΛΗΣ, ΘΟΥΚΙΔΙΔΗΣ, ΞΕΝΟΦΩΝΤΑΣ, ΠΕΡΙΚΛΗΣ, ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ, ΛΕΩΝΊΔΑΣ, ΦΊΛΙΠΠΟΣ, ΑΛΈΞΑΝΔΡΟΣ, ΑΙΣΧΎΛΟΣ, ΕΥΡΙΠΊΔΗΣ, ΣΟΦΟΚΛΉΣ, ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ, ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ, ΔΗΜΌΚΡΙΤΟΣ, ΠΥΘΑΓΌΡΑΣ, ΗΡΆΚΛΕΙΤΟΣ, και πολλοί πολλοί αλλοι προγονοί των ΕΛΛΉΝΩΝ!

      Αδέρφια ξυπνειστε, αυτοί είναι οι ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΓΟΝΥΠΕΤΕΙΣ ΔΟΎΛΟΙ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ!
      Τόση εκτίμηση έχουν στους προγόνους μας!

      ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΛΟΥΚΡΗΤΙΑ ΤΗΣ ΣΤΕΠΑΣ, ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑ!!!

     • Ανώνυμος says:

      Πειτε αλευρι.
      Ο Διας σας γυρευει!!!
      Καλα να περασετε!χαχαχα…

      ΥΓ:Aυτοι που ανεφερες αγραμματε τον Δια τον ειχαν ΓΤΠ(Για τον Π@@@σο)!!!Ηταν ανωτεροι ανθρωποι ανθρωπακι!Εσας τις κουνιστες σας ειχαν για θεληματα!αντε στην σπηλια σου τωρα…

     • Ανώνυμος says:

      Πας να το σωσεις ΕΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΛΟΥΛΟΥ;
      Σε ξεμπροστιασα ανθελληνοορθοδοξε!
      Σε τι πίστευαν αυτοί ρε ΤΣΟΥΛΑΡΑ του ΓΙΑΧΒΕ!

      Συνέλληνες αυτοί είναι οι πιστοί της ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΟΡΘΌΔΟΞΗΣ ΣΥΝΑΓΩΓΉΣ!

      Κουνιστοί οι ΆΝΘΡΩΠΟΙ που δώσανε τα φώτα στην ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑ; Λουγκριτσα!!!!

     • Ανώνυμος says:

      Πας να το σωσεις ΕΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΛΟΥΛΟΥ;
      Σε ξεμπροστιασα ανθελληνοορθοδοξε!
      Σε τι πίστευαν αυτοί ρε ΤΣΟΥΛΑΡΑ του ΓΙΑΧΒΕ!

      Συνέλληνες αυτοί είναι οι πιστοί της ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΟΡΘΌΔΟΞΗΣ ΣΥΝΑΓΩΓΉΣ!

      Κουνιστοί οι ΆΝΘΡΩΠΟΙ που δώσανε τα φώτα στην ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑ; Λουγκριτσα!!!!

      ΤΑ ΓΚΑΒΑΣΟΥ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ξεμπροστιασες χανουμισα του κερατα!αντε τωρα τραβα στον ΔΙΑ σου να στην περασει!!!
      Αυτοι που δωσανε τα φωτα σε αυτη την χωρα δεν ειχαν καμια σχεση με το ΚΩΛΟΔΩΔΕΚΑΘΕΟ ΣΟΥ ΛΟΥΓΚΡΑ!!!Ηταν Ελληνες σοφοι και εξυπνοι να πιστεουν σε τετοιες @@ΡΙΕΣ αμορφωτε!χαχαχα…αντε στην σπηλια σου τωρα!

     • Ανώνυμος says:

      Ξεμπροστιαστηκες και πονας πόρνη του ΑΒΡΑΜΗ, σύγχρονη ΑΓΑΡ!
      Κουνιστοί οι ΑΡΧΑΊΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ, έτσι ΠΑΛΙΟΔΙΑΘΗΚΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΛΟΥΛΟΥ;
      Ακούστε τον συνέλληνες να μαθαίνετε ποιοι είναι οι ΑΒΡΑΜΗΔΕΣ!

     • Ανώνυμος says:

      Έλα ΜΩΡΉ ανθελληνορθοδοξη ΣΑΡΑ, αποκαλυφθηκες παραδεξου το! Είσαι χριστιανοπαλιοδιαθηκου που λατρεύει τους ΑΒΡΑΜΟΔΑΥΙΔΟΜΩΣΕΔΕΣ και λέει ΚΟΥΝΙΣΤΟΥΣ τους προγόνους των ΕΛΛΉΝΩΝ!
      Αυτοί είναι συνέλληνες!

      ΥΓ: ρε ΛΟΥΛΟΥ μήπως σου αρέσει το μπινελίκι και μπαίνεις ΕΔΏ;
      Βιτσιοζα χριστιανομακκαβαια διαθηκού!!!

     • Ανώνυμος says:

      ΥΓ: ρε ΛΟΥΛΟΥ μήπως σου αρέσει το μπινελίκι και μπαίνεις ΕΔΏ;
      Βιτσιοζα χριστιανομακκαβαια διαθηκού!!

      ΜΑΛΟΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΗ ΔΙΟΤΙ ΜΙΑ ΕΙΣΑΙ!!!!!

     • Ανώνυμος says:

      Σου αρέσει να τα ξαναγραφεις τα πουστλουκια σου, πουσταριό του ΑΒΡΑΜΗ, γαμιολα των περιτμημενων!
      Έλα ξαναβρισε την ΙΣΤΟΡΊΑ των ΕΛΛΉΝΩΝ και τους προγόνους μας!
      Να δούνε όλοι τι ιουδαορθοδοξη ΣΥΝΑΓΩΓΗ είστε και πόσο ελληναραδες! ΟΥΣΤ ΠΟΥΣΤ!
      Ξαναγραψτα να τα χορτάσεις!

     • Ανώνυμος says:

      Φατην πρωτα απο τον ΔΙΑ σου και μετα που θα ειναι και ηλεκτρισμενη θα την νοιωσεις καλυτερα και μετα θα δουμε ποιος θα κανει ποιον.

     • Ανώνυμος says:

      Ποιος βρε "γιωργο", πες μην ντρεπεσε! Μην βαριεσε μετα να πας για εξομολόγηση! Αχ τι του κάνω, τι του κάνω!
      Δεν θα σε ζορισω άλλο, στο υπόσχομαι!

     • Ανώνυμος says:

      Περασες καλα με τον Δια εχθες γι'αυτο βογκας?αντε και σημερα ριξε μια δεηση!Σιγουρα θα σου'ρθει σαν Ελεφαντας!Θα καλοπερασετε…

     • Ανώνυμος says:

      Πως τα λες, πως τα λες γονατιστό γκομενακι του ΓΙΑΧΒΕ! Πως προσευχεσαι στον γαμιά σου…. "Δούλος σου κύριε"
      Αιντε ΔΟΥΛΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΛΩΤΗ… ΚΑΜΑΡΑ!!!

     • Ανώνυμος says:

      Πως τα λες, πως τα λες γονατιστό γκομενακι του ΓΙΑΧΒΕ! Πως προσευχεσαι στον γαμιά σου…. "Δούλος σου κύριε"
      Αιντε ΔΟΥΛΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΛΩΤΗ… ΚΑΜΑΡΑ!!!

      ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΟΥΛΑΡΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΤΟΝ ΑΠΠΟΛΟΝΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΥΛΑΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΕ ΧΑΝΟΥΜΙΣΑ???ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ'ΣΕΙΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΔΟΥΛΑΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΓΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΑ!!!ΟΥΣΤ ΡΕ ΣΤΙΣ ΣΠΗΛΙΕΣ ΣΑΣ τετραποδα!!!χαχαχα…

     • Ανώνυμος says:

      Γιατί επαναλαμβανεις πάντα και το προηγούμενο σχόλιο; Είσαι κεκές ΑΒΡΑΜΑΚΟ; Ή άρχισες να γουστάρεις το μπινελίκι;
      Ε βέβαια, το ινδαλμα σου ο ΑΒΡΑΜΗΣ εκπορνευε τη ΓΥΝΑΊΚΑ του σαν αδερφή του, γουσταρε την ξεφτίλα του! Πανε στην ΟΡΘΌΔΟΞΗ ΣΥΝΑΓΩΓΗ σου να ακούς βρισίδια κατα της φυλής σου να γουστάρεις ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΞΕΦΤΙΛΑ ΙΟΥΔΑΙΟΓΑΜΗΜΕΝΕ!!!

     • Ανώνυμος says:

      Όχι, όχι, όχι κακόμοιρε ΜΑΚΚΑΒΑΙΕ ανθελληνα! ΕΒΡΑΙΟΣ θέλεις να γίνεις για να μοιασεις σε αυτούς που λατρεύεις! Δεν είσαι ΕΒΡΑΙΟΣ, είσαι ένας παραπνανημενος ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ή αλλιώς Έλληνας ΕΞΕΒΡΑΙΣΜΕΝΟΣ! ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕΔΟΠΡΟΔΟΤΑΚΟΣ δηλαδή κατα της φυλής σου των ΕΛΛΉΝΩΝ! (απο άγνοια μην στενοχωριεσαι)
      ΕΒΡΑΙΟΙ είναι τα ινδαλματα σου, τα ΨΥΧΙΚΆ ΣΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΆ, ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΊ ΣΟΥ ΕΡΑΣΤΈΣ! Και αυτοί δεν σε αφήνουν ποτε να γίνεις ΕΒΡΑΙΟΣ!
      Όχι, όχι ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΒΡΑΜΑΚΟ!!!
      ΘΥΜΑ, ΜΌΝΟ ΘΎΜΑ!!!

     • Ανώνυμος says:

      Καλυτερα Εβραιος και και τα μαλακα μορια μου ανεγγιχτα παρα κουνιστος και Δωδεκαθειστης!!!Αντε ριξε μια δεηση στον Πανα τωρα να περασετε καλα το βραδυ!χαχαχα…εισαι και ασχετος παναθεμα σε.Γνωριμο των Παγανων…

     • Ανώνυμος says:

      Έτσι, έτσι βρισε το πατρώο γένος των ΕΛΛΉΝΩΝ!
      Δείξε την εκτίμηση σου στην ελληνική ΙΣΤΟΡΊΑ και τους πρωταγωνιστες της!
      ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥ!!!

     • Ανώνυμος says:

      Έτσι, έτσι βρισε το πατρώο γένος των ΕΛΛΉΝΩΝ!
      Δείξε την εκτίμηση σου στην ελληνική ΙΣΤΟΡΊΑ και τους πρωταγωνιστες της!
      ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥ!!!

      Τις συκιες τις εχω ΓΤΠ!Τους πραγματικους ελληνες ουτε τα @@ρια τους δεν μπορειτε να ξεσκονισετε υποδουλα παγανια!καλα να περνατε με τον Πανα και τον Δια σας!χαχα…

     • Ανώνυμος says:

      Αποκαλυψου ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΔΟΥΛΑΡΑ!!!
      Βρισε τους ΠΑΤΈΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ, κανε την δουλεια των αφεντικών σου, κανε ΕΜΕΤΟ στο όνομα των ΑΡΧΑΊΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ ενώ εκθειαζεις μέσα στις χριστιανικές συναγωγέ τον ΑΒΡΑΜΗ και τον ΙΣΑΚΟ ως προπατορες σου, το ΣΠΕΡΜΑ ΤΟΥ ΔΑΥΙΔ ως προέλευση του ΕΝΑΝΘΡΩΠΙΣΜΕΝΟΥ ΘΕΟΎ!
      Βρισε τον ΈΛΛΗΝΑ ανθελληνική πόρνη ΕΧΙΔΝΑ

     • Ανώνυμος says:

      ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ ΣΟΥ ΒΡΙΖΩ ΔΙΟΣΑΡΠΑΧΤΡΑ!!!!ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ουτε τα @@ρια τους δεν αξιζεις να ξεσκονιζεις ξεφωνημενη!!!!αντε στην σπηλια σου τωρα…πολυ ασχοληθηκα μαζι σου!χαχαχα…

     • Ανώνυμος says:

      χαχαχα, χιχιχι, χοχοχο χαρούμενη ιουδαιοπαλουκωμενη εβραιοψωλαρπαχτρα! Βρισε την ΙΣΤΟΡΊΑ των ΕΛΛΉΝΩΝ, τους ΠΑΤΈΡΕΣ και τα πιστεύω τους, προσβαλε την καταγωγη τους, αλλα καντο και μπροστά τους εαν μπορεις!
      Μπορει να γουστάρεις να τον παίρνεις απο περιτμημενους, αλλα δοκίμασε και έναν ελληνικο! Ξέρεις καταγομαστε απο τον ΔΊΑ τον γαμιά, τον ΠΑΝΑ τον σατυρο και τον έχουμε μεγαλύτερο απο τους γαμιαδες σου!
      Μάλλον θα σου αρεσουμε πιο πολύ!
      Η ΜΉΠΩΣ ΜΑΣ ΦΟΒΑΣΕ ΜΩΡΉ ΛΟΥΜΠΙΝΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΖΕΙΣ ΈΤΣΙ;

 4. Μπαμπης Σιμωνιδης says:

  Η Κωνσταντινούπολη ιδρύθηκε από τον Κορίνθιο Βύζα ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ """""ΔΕΛΦΩΝ"""" ….άρα την ΙΕΡΗ ΓΕΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΙΧΑΝ ΟΙ ΔΕΛΦΟΙ και μετά την πήραν οι"μυημένοι" Χριστιανοί….απλά άλλαξε συσκευασία(ιερατείο)….με λίγα λόγια οι αρχαίοι ήξεραν και κατόπιν οι Βυζαντινοί και όχι το αντίστροφο…..για να ξέρουμε και τι λέμε!!!!

 5. Ανώνυμος says:

  Κάποιοι «Strangers» μιλούν και διαλαλούν ότι η μόνη «Ομάδα» που μπορεί να σώσει την Ελλάς και τους Έλληνες είναι η Αιρετική Ορθόδοξη Εκκλησία Α.Ε. (Λάϊονς), και για αυτό το λόγο οι Έλληνες πρέπει να καταφύγουν σε αυτή, καθώς η Ελλάς και το γένος των Ελλήνων δεν σώζεται με όπλα και αίμα, αλλά με προσευχές, διαδηλώσεις, διάλογο και με την ψήφο σε πολιτικά κόμματα.

  Κύριοι «Strangers» καιρός να μάθετε ότι όλη η ιστορία των Ελλήνων και της Ελλάς είναι γραμμένη με αίμα. Πάντα οι Έλληνες με όπλα και αίμα εξόντωναν τους ανθέλληνες, τους χαφιέδες, τους καταπατητές και όλους αυτούς που προσπαθούσαν να εξοντώσουν το Ελληνικό Γένος και την Πατρίς Ελλάς. Οι Έλληνες Πολεμούν Μέχρις Εσχάτων Για Την Πατρίς Ελλάς. Δεν κάνουν διάλογο και προσευχές στις ποδιές ανθελλήνων και ξένων ιερέων της Εκκλησίας Α.Ε.

  Να θυμίσουμε λοιπόν στους Έλληνες Ποιά
  Είναι η Ομάδα που Υποτίθεται θα Σώσει την Ελλάς.
  1. Η Εκκλησία Συνεργαζόταν επί 400 χρόνια με τους Τούρκους.
  2. Η Εκκλησία Αφόρισε την Επανάσταση του 1821, λέγοντας «χάσαμε τα πάντα από μια χούφτα ξεβράκωτους».
  3. Η Εκκλησία μέχρι σήμερα έχει τίτλους ιδιοκτησίας ελληνικής Γης από την Τουρκοκρατία και από τους Ιταλούς και Γερμανούς εισβολείς.
  4. Η Εκκλησία έχει αμύθητη περιουσία σε Γη, Επιχειρήσεις, Τραπεζικά Ομόλογα, κλπ.
  5. Η Εκκλησία Συνεργαζόταν με τα Γερμανικά Ες-Ες.
  6. Η Εκκλησία Παίρνει εκατομμύρια ευρώ ως επιχορηγήσεις και πληρωμές για μισθούς και συντάξεις των ιερέων αυτής εις βάρος των Ελλήνων.
  7. Η Εκκλησία έχει πουλήσει τεράστιες εκτάσεις ελληνικής γης σε ξένους όπως «Γερμανούς, Άγγλους, Τούρκους, Βούλγαρους, κ.α.»
  8. Η Εκκλησία Βγάζει Εκατομμύρια ευρώ και οι Έλληνες πεινούν και εξαθλιώνονται.
  9. Το Άγιο Όρος είναι Κέντρο εμπορίας λευκής σαρκός, όπλων , ναρκωτικών.

  Έλληνες, αυτά αρκούν για να δείτε ποιά υποτίθεται ότι είναι η μόνη Ομάδα που μπορεί να σώσει την Ελλάς, εσάς και τα παιδιά σας, δηλαδή η Εκκλησία Α.Ε. Εκτός και αν οι κύριοι «Strangers» εννοούν κάποια άλλη ομάδα (Εκκλησία) όπως την «Καθολική, Μουσουλμάνικη, Παγανιστική» ή την Εκκλησία των Ιεχωβάδων, Πεντηκοστιανών, Αποστολικών. Ίσως κανείς δεν ξέρει, από τα λεγόμενά τους μάλλον δεν κάνουμε λάθος, εννοούν την Ορθόδοξη Εκκλησία Α.Ε.

  • Ανώνυμος says:

   ΤΡΟΛΟΛ ΝΕΟΠΑΓΑΝΑΚΙ ΣΑΣ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΣΑΣ!!!ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΝ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΣΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.

   http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9D%CE%B5%CE%BF%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82
   http://www.oodegr.co/neopaganismos/
   http://orthodox-world.pblogs.gr/2008/05/ti-epidiwkei-o-neopaganismos.html
   http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=153359
   http://www.artofwise.gr/filosofia-k-thriskeia/170-neopaganismos.html
   http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr/2011/10/blog-post_6830.html
   http://againstnewworldorder.blogspot.gr/2012/04/ma.html
   http://apologitikaa.blogspot.gr/2014/12/blog-post_20.html
   http://www.phorum.gr/viewtopic.php?f=8&t=239574&sid=86a3b3682d334d51b3a8274cef2e5640
   http://www.pemptousia.gr/2012/09/i-neopaganistes-ke-o-apostolos-pavl/
   http://antiairetikos.blogspot.gr/2011/03/blog-post_13.html

   ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΛΛΑ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΑ.ΦΡΙΘΕΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΕΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ.ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΛΕΞΗ 'ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ" ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟ GOOGLE ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ!!!ΟΠΟΤΕ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΔΑΕΙΣ.ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΙΡΩΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΒΡΙΣ,ΑΣΕΒΕΙΑΣ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΜΟ ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΛΑΒΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΩ!

   • Ανώνυμος says:

    Πες μας την άποψη σου για τους επιφανείς αρχαίους ΈΛΛΗΝΕΣ, που ήταν ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ!
    Πες μας γιατί ενώ στη Χριστιανική διδασκαλία βρίσκεται μέρος της αρχαίας ΕΛΛΗΝΙΚΉΣ ΦΙΛΟΣΟΦΊΑΣ, ποια η ανάγκη εξυμνησης των ΑΒΡΑΆΜ, ΝΩΕ, ΙΣΑΆΚ και ΔΑΥΙΔ;
    Πες μας τους παραπάνω τους θεωρείς ΠΡΟΠΑΤΟΡΕΣ των ΕΛΛΉΝΩΝ ενώ τους ΠΡΟΓΌΝΟΥΣ μας που ήταν ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ ΚΟΥΝΙΣΤΟΥΣ;
    Πες μας πιστεύεις στον κατακλυσμό και αν ναι υπήρχε κάποιος που έσωσε τον άνθρωπο σαν είδος και αν ναι ποιος ήταν ο… ΝΩΕ ή ο ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΑΣ;
    Πες μας, στις εκκλησίες την Κυριακή της ορθοδοξιας ακούγονται οι περίφημοι ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΙ μέσα στα μούτρα μας! (ψαξτε να βρειτε την επιστολή διαμαρτυρίας του ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΎΛΟΥ ως προέδρου της ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ στον ΤΌΤΕ ΑΡΧΙΕΠΊΣΚΟΠΟ)
    Πες μας για τις ρησεις των τριων… ιεραρχών, που ήταν και ΠΡΟΣΤΆΤΕΣ ΤΗΣ…. ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΊΑΣ, κατα των ΕΛΛΉΝΩΝ!

    Βλέπεις Λουλού δεν σου απανταω με ύβρεις αλλα θέλω να μου απαντήσεις σε ένα προς ένα, αλλιώς σταματά να κλαψουριζεις!
    ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΒΙΑΖΩ ΆΛΛΟ! Εξάλλου πάντα οι αρχαίοι προγονοί μας τους ΠΡΟΔΌΤΕΣ τους συνήθως μετα τα πρώτα ΧΈΡΙΑ ξύλου και sex, απλά τους ΕΞΟΡΙΖΑΝ!
    Για αυτο μετα το sex που σας εκανα σας περοτρυνα να φύγετε προς τη χώρα αυτών που θαυμαζετε!
    ΚΟΝΤΣΙΤΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΣΥΝΑΓΩΓΉΣ!!!

    ΥΓ: Σταματα αυτη την αηδία βρε κλούβιε μπάρμπα Μήτρο με το Internet! Νομίζεις οτι παίρνεις ΑΛΗΘΙΝΉ ΓΝΏΣΗ; Αγόρασε κανένα βιβλίο και ΤΌΤΕ πρότεινε μας αξιόπιστη βιβλιογραφία! Αλλα ξέχασα, τα βιβλία κοστίζουν ενώ ΕΔΏ βρίσκεις ΌΤΙ παπαρα θέλεις δωρεάν!
    ΣΤΗ ΛΑΪΚΉ ΑΓΟΡΆ ΤΗΣ ΓΝΏΣΗΣ!
    Πανιβλακα "διάνοια" του… Internet, ΞΥΠΝΆ και ψάξε σωστά!
    Σήμερα το διαδίκτυο είναι ΌΤΙ για τις ΓΡΙΕΣ Η ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ, που σου λένε "αλήθεια είναι, το είπε και η ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ"
    ΆΝΤΕ, περιμένω να βρισεις τους προγόνους μας, τους ΠΑΤΈΡΕΣ μας, τους αρχαίους ΈΛΛΗΝΕΣ!!!

   • Ανώνυμος says:

    θα ηθελα πολυ να σε δω να δικαιολογης κατι απο αυτα που γραφης. μηλας για βιβλια και εκδοτηκους οικους [ανοχης].
    για πες μου εσυ λοιπον που γνωριζεις καλυτερα απο τον προηγουμενο σου.

    καταρχην ειμαι σιγουρος πως εγω και εσυ δεν εχουμε τους ιδιους προγονους μιας και εσυ σιγουρα εισαι ενα εβραικο υποχειριο με ξεπουλημενη ψυχη στο χρημα η αλλιως μαμονατ ξερεις τωρα μυησεις κτλ κτλ. αφου εγω οντως δεν εχω λευτα για να δωσω στους μασωνικους εκδοτικους οικους ανοχης γραμματων τα χρηματα οπου δεν μου περησευουν αντηθετα με εσενα ΖΟΜΠΙ.

    Ποτε δεν θα εβρειζα κανεναν προγονο μου και των λοιπα ΕΛΛΗΝ επειδη καποιος συστηματιας και υποχειριο των εβραιων με προκαλη να το κανω. Βλεπεις εγω και εσυ δεν εχουμε την ιδια νοηση. εσυ εισαι ενα ζομπακι οπου εαν σε βαλω ενα εμποδιο στον δρομο σου απλα θα πεσεις επανω του χωρις να μπορεσεις να βρεις ουτε καν να σκεφτεις τον τροπο αποφυγεις του.

    για πες μου μονο σε παρακαλω σου εχουν καρφωση και το τσιπακι ?
    προσφερεις και εσυ την γυναικα σου να σου την γαμησει καποιος που προσπαθεις να των βαλεις στον κοσμο της μασωνιας?

    κανετε πολλα οργια στο ονομα του γιαχβουλη του σαββαωθ σου του γαμημενου νοε ? ποσο σου δεινει η ντπ για να στρατολογεις κοσμο στα πιστευω τους ?

    ποια η τιμη σου [εννοω σε χρημα] μιπως ειναι σε χρυσο μιας και εσεις οταν τον βλεπετε τρελενεσται για να τον αποκτισετε. παρε λοιπον τωρα τους εκδοτικους σου οικους ανοχης την εκκλησια σου γωνια μαγαζι α.ε. βαλτα ολα μαζι στον προκτο σου και περημενε μαζι με τους αρχονταδες σου τους σκοταδιστες ολα αυτα που ειπα καποιοι για την ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ.

    Α! μην ξεχασω να σε ρωτησω!!!
    τι θα ψυφισεις τωρα στις εθνικες?
    και εαν ο τσιπρας αρχιση να τεντωνη την εκκλησια και τους ακολουθους της σε ποιους θα τρεξεις για να σου σωσουν την περιουσια και πως θα αγοραζεις τα βιβλια?

    θα χαρω παντως πολυ να γινει ενα μεγαλο μπαμ στην ΕΛΛΑΣ
    και να μην ξερεις σε πια τρυπα θα χωθεις γιατι ετσι ησαστε εσεις τα απογαμηδια των εβραιων και οι ανθελληνες βλαχοι τουρκακια γυφτα κ.α. πολλοι, ψαχνεται παντα την σωτηρια σας στα λευτα ξεπουλοντας ακομα και την οικογεννια σας. εννοια σου ομως.

    οπως οι εβραιοι σιωνηστες εχουν εσας για παιχνιδι τους ετσι και οι ΕΛΛΗΝ παιχνιδι θα βλεπουν εσενα και τους ομοιους σου. ενα παιχνιδι που θα παρακαλατε να τελειωσει γρυγορα αλλα….

    • Ανώνυμος says:

     Μπορεις σε παρακαλω να κανεις μεταφραση; Δεν μπορω να καταλαβω, ποια γλωσσα ειναι αυτη! Αν θελεις τελειωσε και το δημοτικο και μετα ξαναγραψε, θα σε περιμενουμε!
     Δεν το λεω για κακο, απλα δεν καταλαβε κανεις τι θελεις να πεις και ποια αποψη υποστηριζεις!

    • Ανώνυμος says:

     Άμα ινε κανης αισοι πεγνοίδει μαι αφτους τους αρμωφοτους γιφτονς και βλαχεις που δεν ινε ελοιναις ωπος αισοι, ολει αφτει η αγραματει δουλει τον αιβραιον, που ινε μασωνει και μηλαναι για εκδωτηκους ηκους ανωχοις αιχουν λαιφτα αινο αισει δεν αιχοις!!! ΑΡΓΑΜΑΤΕΙ ΚΕ ΑΡΜΩΦΟΤΕΙ!!!

     ΥΓ: η πρωτοβάθμια εκπαιδευση εε, συγγνώμη δεν ήθελα να χρησιμοποιήσω άγνωστες λεξεις, το δημοσιο δημοτικό εννοώ, είναι δωρεάν, γιατί δεν δοκιμαζεις;
     Ξεκίνα πρώτα απο τα βασικά και μετα προσπάθησε να ασχοληθείς με έννοιες και γνώσεις που είναι λίγο πιο προχωρημενες! Όχι τίποτε ιδιαίτερο, μην φανταστείς! Είναι γνώσεις που θα έπρεπε να τις διδασκομαστε στις πρώτες τάξεις του ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ!
     Απλά εδώ μέσα υπάρχουν κάποιοι που νομίζουν ΌΤΙ υπάρχει κρυφό σχολείο και πηγαίνουν να μάθουν τις αρλουμπες του ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ και όχι του ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ!!!
     Μιν παρασοιραισε απω αφτους, αισοι ισε αιξοιπνως!!!
     ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΔΙΆΒΑΣΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΆΡΕΙΣ ΜΕ ΔΈΚΑ (10) ΆΡΙΣΤΑ! Ποτέ δεν είναι αργά!

 6. Ανώνυμος says:

  Καριολακο ΑΒΡΑΜΑΚΟ, οπαδέ του… ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ ΔΑΥΙΔ και μάλλον όλων των σπερματων που εξερχονται απο περιτμημενο πεος της στεπας!
  Τσιμπουκολατρη του ΜΩΣΕ και κωλογλυφτη της ΣΑΡΑΣ!
  Θα ήθελα να σου κάνω μια εξομολόγηση!
  ΠΙΣΤΕΥΩ ΌΤΙ ΕΊΣΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΝ ΌΠΟΙΟ ΒΙΑΣΕ Ο ΙΟΥΔΑΙΣΜΟΣ, ΜΈΣΩ ΤΟΥ ΠΕΟΥΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ, ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΉΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΊΑΣ, Η ΟΠΟΊΑ ΠΡΟΚΆΛΕΣΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΊΑ ΠΟΥ ΥΠΉΡΞΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΚΌΣΜΟΥ!

  ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΉ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΊΩΣ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΉ ΓΕΝΟΚΤΟΝΊΑ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ!!!!

  Εσείς απλά είστε απομεινάρια παιδομαζωματος, σύγχρονοι ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ, οι οποίοι απο ΨΕΥΔΟΠΑΙΔΕΙΑ αλλα και ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΌΡΗΣΗ, καθώς και απο ΦΌΒΟ που σας προκαλούν, μένετε προσκολημενοι στην αγκαλιά (και στα σκελια βεβαίως) του κατακτητή και καταστροφεα της φυλής σας!
  Λατρευετε τους προγόνους του και καθυβριζετε τους δικούς σας. Αυτο που παθατε υπάρχει ως ψυχικό νοσημα και ονομάζεται ΣΎΝΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΣΤΟΚΧΌΛΜΗΣ, κατα το όποιο η απαχθεισα, βιασθεισα κατ' επανάληψη, και τεκνοποιοντας το σπερμα του βιαστή της, αναπτυσει μετα απο πολλα χρόνια συναισθήματα, ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ, ΑΓΆΠΗΣ και ΈΡΩΤΑ προς τον ΒΙΑΣΤΉ της.
  Ταυτόχρονα, ο εγκλεισμος της, ως άλλο ΚΩΣΤΑΛΕΞΙ, σε σκοτεινό ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΥΠΌΓΕΙΟ, και έχοντας πρόσβαση μόνο στην κατευθυνόμενη ΓΝΏΣΗ που της παρέχει ο απαγωγεας, της δημιουργεί ΓΟΝΙΔΙΑΚΗ και ΦΥΛΕΤΙΚΉ ΑΜΝΗΣΊΑ!

  ΛΟΙΠΟΝ, ΣΥΓΓΝΏΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΌΝΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑ ΚΑΘΏΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΆ ΠΟΥΤΣΟΣΚΑΜΠΙΛΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΊΑ ΣΟΥ ΜΕΛΑΝΙΑΣΑ ΤΑ ΚΩΛΟΒΑΡΔΟΥΛΑ ΤΟΥ ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΟΥ ΜΥΑΛΟΎ ΣΟΥ, ΤΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΥΑΛΟΦΑΓΟ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΈΤΗΣΑΝ ΕΚΕΊ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΜΕ ΔΟΥΡΕΙΟ ΊΠΠΟ ΤΗΝ ΙΟΥΔΑΙΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΉ ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΊΑ ΣΕ ΦΥΛΑΚΙΣΑΝ!!!

  Εγω ποναω περισσότερο όταν χτυπάω ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ, αλλα πίστεψε με, εαν πρόκειται να καταφέρω να ξυπνησω εσένα είτε και άλλους σαν εσένα, είμαι ικανός να συνεχίζω να στον χώνω πνευματικά, μεχρι η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΉ μου ΒΑΛΑΝΟΣ να κομματιασει τον ψυχικό σου πρωκτό!!!

  Για να σου λύση την απορια δεν είμαι ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΗΣ, τέτοιοι δεν υπάρχουν, ούτε οι ΑΡΧΑΊΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ είχαν ως κυρία θεοτητα το ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ!
  Αυτές τις μακακίες και τα ΠΕΡΊ μασονιας, τα δουλεύει καραμελιτσα το ΠΟΥΣΤΟΙΕΡΑΤΕΙΟ των ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ για να μην τους καταλάβετε!
  Ο μύθος του ΧΙΡΑΜ όπως σου έγραψα αφορά ΙΣΡΑΉΛ, όπως και η ΠΑΛΟΔΙΑΘΗΚΗ, όπως και οι γραφές των ΜΟΥΣΟΥΛΜΆΝΩΝ!!!

  ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ, ΣΕ ΈΧΟΥΝ ΌΜΗΡΟ!!!!

  Οι αρχαιοι προγονοί μας έλεγαν: "ΘΕΟΎΣ ΣΕΒΟΥ" και φυσικά εννοούσαν τους ΔΏΔΕΚΑ, οι οποίοι απλά ήταν εκφάνσεις του ΕΝΌΣ, ΜΟΝΑΔΙΚΟΎ και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΎ ΘΕΟΎ!
  Για αυτο πάντα προηγουνταν το: "ΕΠΟΥ ΘΕΩ", ακόλουθα, δηλαδή, τον ΘΕΟ, τον ΈΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΌ!
  Οι δώδεκα ήταν όπως οι σημερινοί ΆΓΙΟΙ! Ο Ποσειδώνας, προστάτης των θαλασσών, όπως ο ΆΓΙΟΣ ΝΙΚΌΛΑΟΣ, ο ΆΡΗΣ εκπροσωπούσε την μαχητικότητα και των δυναμισμό όπως ο ΆΓΙΟΣ ΠΈΤΡΟΣ, η ΠΑΡΘΈΝΟΣ ΑΘΉΝΑ ίδια με την ΠΑΡΘΈΝΟ ΜΑΡΊΑ!
  Ο εκπρόσωπος του ΘΕΟΎ στη γη ονομαζόταν ΔΊΑΣ, και αργοτερα ΧΡΙΣΤΌΣ!

  Ο ΘΕΌΣ ΠΆΝΤΑ Ο ΙΔΙΟΣ, ΈΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΌΣ!!!!

  Λόγω της γενοκτονίας των ΕΛΛΉΝΩΝ μετα τον ΑΡΧΙΠΟΥΣΤΑΡΟ ΜΈΓΑ ΚΑΡΙΟΛΗ ΘΕΟΔΌΣΙΟ (σκατα στον τάφο του) καθώς και τον συνεχιστή του έργου του, ΓΙΟ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΙΟΥΝΣΤΙΝΙΑΝΟ και σύζυγο της αρχιτσουλας ΘΕΟΔΩΡΑΣ (που να μην βρίσκει ανάπαυση η ψυχη του) οι ΈΛΛΗΝΕΣ συνεχίσαμε τα πιστεύω μας μέσω του ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΎ και λατρευουμε έτσι τον ΈΝΑ, ΜΟΝΑΔΙΚΌ, ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ!!!

  Είμαστε λοιπόν ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, δεν ξεχνούμε την ΙΣΤΟΡΊΑ και τους προγόνους μας, προς ΘΕΟΎ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΜΕ, και προσπαθούμε κάνεις Έλληνας να ΜΗΝ ΘΑΥΜΆΖΕΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΛΑΤΡΕΎΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΎΕΙ, σε κανέναν ήρωα της ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ! ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΌΧΙ ΠΑΛΙΟΔΙΑΘΗΚΗ!

  Αυτα και σου υπόσχομαι να μην ξαναβιασω την ψυχούλα σου! Έχω μόνο καλές προθέσεις! Θέλω μόνο να ξυπνήσεις!

  ΤΕΛΟΣ

  ΥΓ: Βρισε αν θέλεις να ξεθυμανεις γιατί ξέρω οτι σου ΕΣΚΙΣΑ ΤΑ ΡΆΜΜΑΤΑ! Σου εξήγησα όμως πιστεύω! ΚΑΛΗ ΑΦΎΠΝΙΣΗ!!!

  • Ανώνυμος says:

   Μην εχεις τοσο μεγαλη ιδεα για τον εαυτο σου,θα παθεις ζημια.Για το καλο σου στο λεω.Το μονο που βιασες με την πνευματικη σου βαλανο μετα απο ολα αυτα ειναι το μυαλο σου και τον ιδιο τον πρωκτο σου.Χαλαρωσε.Μαζι θα πολεμαμε εναντιον των Τουρκων και των Μασονων,απλα εσυ θα εχεις μια ιδεα παραπανω για τον εαυτο σου.Δεν ειναι κακο,αρκει να το κοιταξεις λιγο εγκυρα.
   Θα σου δινω την βοηθεια μου ρε Ελληνα που μυαλο δεν εβαλες και δεν θα ξερεις οτι θα ειμαι εγω.Στο τελος θα στο πω για να καταλαβεις τι σου κανανε τα Παγανια και σε βαλανε να σκοτωνεσαι με τους συννεληνες σου!!!αχ κακομοιρακο σας ξεσκισανε τα παγανια,οι δωδεκαθειστες και οι μασονοι τα μυαλουδακια σας(παρεα ειναι μεσα στις στοες) και θα σκοτωνετε μονοι σας ο ενας τον Αλλον!Το μεμετι θα κοιταζει και απο πισω τα παγανια θα γλεντανε!Ξυπναααααααααααααα Ελληναααααααααααααααααα…ΞΥΠΝΑ!!!

   • Ανώνυμος says:

    ΟΚ, δεκτόν το ξέσπασμα σου, το είπα και παραπάνω! Πρέπει να βγει ο πόνος για να μιλήσουμε σαν άνθρωποι!
    Όπως είναι λογικό, το ΕΓΩ υπάρχει και πληγωνεται και θέλει να εκδικηθεί και καμία πίστη ή ΦΙΛΟΣΟΦΊΑ δεν μπορεί να το ξεριζώσει!
    Με τη μόνη διαφορά οτι ο λόγος του Χριστού είναι ο μόνος που μπορει να το νικήσει! Ο πραγματικός λόγος όμως! Αυτός που εκφράζεται απο το ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΙΔΕΏΔΕΣ! Αυτός ο λόγος που διδάσκει οτι το εγω ητταται κατα κράτος μόνο Εαν δεν απαντηθεί και στη αντιμετωπίσει απέναντί του την ΑΓΆΠΗ!
    Το μασκαρεμενο ως ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ, ΤΟ ΙΟΥΔΑΙΚΟ ιδεωδες, διδάσκει το γνωστο ΠΑΛΙΟΔΙΑΘΗΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΆ ΕΒΡΑΪΚΌ ΡΗΤΌ… "ΟΦΘΑΛΜΟΝ ΑΝΤΊ ΟΦΘΑΛΜΟΎ ΚΑΙ ΟΔΟΝΤΑ ΑΝΤΊ ΟΔΟΝΤΟΣ"
    αυτό δηλαδή που κάναμε καθ' όλη την διάρκεια του μεταξύ μας, τύπου ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΧΑΒΡΑΣ, δηθεν διαλογου!
    Βλέπεις λοιπόν οτι θεωροντας με ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΗ, δεν σε σταμάτησε ο λόγος του ΧΡΙΣΤΟΎ που διδάσκει η σημερινή εκκλησια!
    ΟΦΘΑΛΜΟΝ εγω, ΟΦΘΑΛΜΟΝ κι εσύ, ΟΔΟΝΤΑ εγω, ΟΔΟΝΤΑ κι εσύ!
    Ακόμη και στο τελευταίο σχόλιο, τα λόγια μου που εγδερναν το ΕΓΩ σου με υποθέσεις ΉΤΤΑΣ καθώς και προκλητικές εκφράσεις, σε έκαναν να βγάλεις ΕΓΩΙΣΜΌ!
    Η εκκλησια όπως λειτουργεί σήμερα, δεν μπόρεσε να σου περάσει το χριστιανικο μήνυμα της ΑΓΆΠΗΣ και της μη ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΗΣ!
    Αυτο εννοω όταν γράφω για επιστροφή στη ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΉ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΜΈΣΩ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΆ ΑΠΟ ΠΑΛΙΟΔΙΑΘΗΚΕΣ, ΕΒΡΑΊΟΥΣ ΉΡΩΕΣ, ΙΟΥΔΑΙΚΕΣ ΝΟΟΤΡΟΠΊΕΣ ΚΑΙ ΔΙΔΆΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΊΕΣ ΤΗΣ ΜΈΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΉΣ!
    Πράγματι, οι ΑΡΧΑΊΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ φιλόσοφοι ήταν προδρομοι του ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΎ και όχι με τον κακο όρο δωδεκαθειστές ούτε φυσικά και κουνιστοί! Χαίρομαι που τους θαυμαζεις γιατί και εγω τους λατρευω ως προπατορες μου!
    ΑΠΟΙΟΥΔΑΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΉΣ ΕΚΚΛΗΣΊΑΣ λοιπόν, ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΙΣ ΑΞΊΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ και ΕΝΌΤΗΤΑ ΜΕΤΑΞΎ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ!
    Ο ελληνισμός είναι εθνική ιδέα και όχι ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΉ και είναι εγκληματικό Έλληνας να καταδιώκει Έλληνα για θρησκευτικούς λόγους, αφου θαυμάζοντας και εσυ τους αρχαίους ημων προγόνους, γνωρίζεις ότι στην κοινωνια τους επέτρεπαν την ανεξιθρησκεια!
    Επειδή λοιπόν ως ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ πιστεύω στη διδασκαλια του ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΊΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΆΛΛΟ ΜΆΓΟΥΛΟ ΏΣΤΕ ΝΑ ΔΕΧΘΏ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΛΕΚΤΙΚΆ ΧΑΣΤΟΎΚΙΑ!

    Το μόνο που επιδιώκω είναι η απομάκρυνση σου απο την αγκαλη των ΑΒΡΑΆΜ, ΙΣΑΆΚ, ΔΑΥΙΔ, ΣΑΡΑ, ΝΩΕ και των υπολοίπων ΙΟΥΔΑΊΩΝ και η επιστροφή σου στην ΠΑΤΡΩΑ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΝΤΊΛΗΨΗ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *