ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΧΙΣΗ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΕΓΙΝΕ -ΜΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ; ΤΟΣΟ ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ;

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΧΙΣΗ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΕΓΙΝΕ -ΜΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ; ΤΟΣΟ ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ;

Το αποσχιστικό κόμμα DEB το οποίο αποτελεί όργανο της Τούρκικης προπαγάνδας και εκστρατείας για την δημιουργία εκ του μη όντως Τουρκικής μειονότητας στην Θράκη και την συσπείρωση της εναντίον του Ελληνικού κράτους με απώτερο στόχο (πλέον μεσοπρόθεσμο) την απόσχιση .

Το DEB λαμβάνει το 42,2% των ψήφων στο νομό Ροδόπης και το 27% στο νομό Ξάνθης.Βέβαια δεν θα βγάλει ευρωβουλευτή αλλά η δύναμη του δείχνει ότι έχει πετύχει να προσελκύσει τους μουσουλμάνους της Θράκης

Το DEB χρηματοδοτείται από την Τουρκία μέσω Τουρκικού προξενείου της Θράκης με δεκάδες εκατομμύρια ευρώ τα οποία χρησιμοποιεί για την εξαγορά των φιλήσυχων Ελλήνων μουσουλμάνων πολιτών της Θράκης . Η τακτική του DEB και οι πρακτικές του είναι σε απόλυτη συνάρτηση με την Τουρκική οικονομική διείσδυση της Τουρκίας στην Θράκη και την νότια Βουλγαρία όπου κατοικούν 6000,000 Βούλγαροι Τουρκικής συνείδησης.

Το DEB και η Τουρκία προσπαθούν να ομογενοποιήσουν την συνείδηση των 150,000 μουσουλμάνων Ελλήνων πολιτών της Θράκης και να τους πείσουν να αποποιηθούν την φυλετική του καταγωγή όπως πχ Πομάκοι -Αθίγγανοι και να τους οδηγήσουν στο αυτοπροσδιορισμό τους ως Τούρκους .

Σύμφωνα με την συνθήκη της Λοζάνης του 1923 η οποία καθόρισε τα σύνορα , τα μειονοτικά θέματα και γενικά όλο το πλαίσιο σχέσεων με την Τουρκία , προσδιορίζει τις εκατέρωθεν μειονότητες με θρησκευτικά κριτήρια και όχι με εθνοφυλετικά.Δηλαδή οι μειονοτικοί κάτοικοι της Θράκης δεν αποτελούν εθνική μειονότητα αλλά θρησκευτική , δηλαδή Έλληνες οι οποίοι τυχαίνει να είναι μουσουλμάνοι.

Η Τουρκία παλεύει για να πείσει τους μουσουλμάνους της Θράκης να προσδιοριστούν ως Τούρκοι κάτι το οποίο θα της δώσει το έρεισμα για να επέμβει υπέρ τους με διπλωματικά αλλά και στρατιωτικά μέσα , όπως έκανε στην Κύπρο το 1974 .

Η προσπάθεια είναι πολυσχιδής , πολυεπίπεδη και κυμαίνεται από ειρηνικά μέσα κατευθείαν παροχή οικονομικών βοηθημάτων και διευκολύνσεων στους Έλληνες μουσουλμάνους ,από απειλές και εκβιασμούς τόσο των μουσουλμάνων μειονοτικών όσο και των επίσημων λειτουργών του Ελληνικού κράτους, από προσπάθεια απεμπόλησης των κρατικών υποδομών και υποκατάσταση τους με »παραλληλες δομές» έως την επίσημη Τουρκική οικονομική διείσδυση με τουρκική τράπεζα.

Στην προσπάθεια αυτή βρήκε σύμμαχο στέλεχος κόμματος της κεντροαριστεράς στην Ελλάδα η οποία προορίζεται να κυβερνήσει μετά τις επόμενες βουλευτικές , στέλεχος το οποίο περιέγραψε την μειονότητα ως »ενα συμπαγές τουρκικό πράγμα».

ΚΑΝΕΝΑ κόμμα σήμερα , κανείς εκπρόσωπος κόμματος δεν έκανε δηλώσεις για την άνοδο του DEB στην Θράκη , ούτε αυτοί που αυτοπροσδιορίζονται ως υπερεθνικιστές

ΚΑΝΕΙΣ δεν ενδιαφέρεται.Ο στόχος επετεύχθη. Οι νεοεκλεγεντες ευρωβουλευτές από αύριο θα λαμβάνουν 40,000 ευρώ τον μήνα και θα μετακομίσουν στις Βρυξέλλες έχοντας λύσει το πρόβλημα τους . Οι 1,500,000 άνεργοι θα είναι και πάλι από αύριο πολύ καταβεβλημένοι και απογοητευμένοι για να ανησυχούν για τα εθνικά θέματα.Οι βολεμένοι που ψηφίσαν με συνολικά 30% τον κυβερνητικό συνασπισμό θα μπορέσουν επιτέλους να αρχίσουν τα μπάνια τους.

Όσο για τα κόμματα , τα έχουμε πει και πριν ένα μήνα.Διαβάστε παρακάτω τι έγραφε το hellenic sunrise πριν από ένα μήνα. Εάν πάλι κάποιος νομίζει ότι η απόσχιση και κοσοβοποίηση της Θράκης δεν τον αγγίζει , δεν τον αφορά ,αν κάποιος το θεωρεί ήσσονος σημασίας θέμα , τότε ας μάθει ότι και στην Κω και στην Ρόδο θα υπάρξει ανάλογο θέμα αλλά και στην Ήπειρο με τους Τσάμηδες πως και στην Δυτική Μακεδονία με τους Σλαβόφωνους μειονοτικούς του Ουράνιου Τόξου(Δείτε εδω για την »Σλαβομακεδονική μειονότητα και το κόμμα τους Ουράνιο Τοξο

Εάν πάλι κάποιος νομίζει ότι ούτε όλα αυτά τον αγγίζουν ας μάθει ότι η Αθήνα και τα μεγάλα αστικά κέντρα με τα ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ μουσουλμάνους μετανάστες θα δεχθούν την ίδια υποστήριξη και προπαγάνδα της Τουρκίας με στόχο την ανάδειξη τους ως νόμιμης μειονότητας η οποία θα αποκτησει πλήρη πολιτικά διακαιώματα και θα ψηφίζει σε όλες τις εκλογές .

Και να είστε σίγουροι ότι απο δω και πέρα θα ακούτε όλο και λιγοτερα για το τι συμβαίνει στην Θρακη .

Greek Spirit

πηγή

ΠΗΓΗ

Loading...

21 thoughts on “ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΧΙΣΗ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΕΓΙΝΕ -ΜΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ; ΤΟΣΟ ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ;

 1. Ανώνυμος says:

  Σωστός,
  αλλά όχι όμως ως Greek spirit. Ellenic spirit, νομίζω ότι θα ήταν πιο έγκυρο και πιο Ελληνικό.

 2. Ανώνυμος says:

  Bεβαίως τό βλέπουμε τό κακό ξεκάθαρα πιά. Τώρα τό βλέπουν καί τά καταραμένα κομματόσκυλα πού ψήφισαν εθνοπροδότες συριζοπασοκονουδούλες πού υποστηρίζουν ανοικτά τούς τουρκόσπορους καί έχουν καί τουρκόσπορους βουλευτές. Πείτε μας τί μπορούμε νά κάνουμε πιά μέ δαύτους? Αφού επέλεξαν πάλι καί πάλι τούς εθνοπροδότες. Είναι πλειοψηφία. Είναι πάνω από τό 55% πού ψηφίζουν αυτούς τούς αλήτες. Ποιός τολμάει νά κρεμάσει ανάποδα τούς προδότες δικαστές πού έδωσαν τήν άδεια νά ανακατεύωνται στά Ελληνικά χωράφια? Δέν μέ νοιάζει τί εντολές πήραν τά καθάρματα νά διαπράξουν αυτή τήν εσχάτη προδοσία. Τό θέμα είναι ότι πρέπει νά κρεμαστούν. Αλλά ποιός θά τούς κρεμάσει τούς πουλημένους?

  • Ανώνυμος says:

   Bεβαίως τό βλέπουμε τό κακό ξεκάθαρα πιά…

   Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟΦΗΤΕΥΣΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ….

 3. Ανώνυμος says:

  ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΤΑ ειχε προφητευσει αυτα…. ΠΩΣ ΤΟΝ ΛΕΓΑΝΕ ΕΙΠΑΜΕ ?

  ΠΑΙΣΙΟ ή με απατα η μνημη μου ?

 4. Ανώνυμος says:

  Αυτα που προφητευε ο Γεροντας Παισιος….. οτι η Θρακη θα κυρηξη αυτονομια ….

  Λετε να εχουνε καμμια σχεση ?

  • Ανώνυμος says:

   δεν ειχε πει για αυτονομια αν θυμαμαι καλα,αλλα οτι το προβλημα θα ξεκινησει απο εκει,ενα διπλωματικο επεισοδιο που δε θα μπορει να λυθει

 5. Ανώνυμος says:

  ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟΨΕ ΠΕΡΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΞΕΝΟΦΟΒΙΑΣ ? ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΙΓΗ ……………

 6. Ανώνυμος says:

  Ο π.ΠΑ'Ι'ΣΙΟΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ Η ΚΩΝ/ΠΟΛΗ ΘΑ ΠΑΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ,ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΝΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΒΟΛΕΥΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ,ΡΩΣΙΑ,ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΥΡΩΠΑ'Ι'ΚΕΣ ΧΩΡΕΣ.ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΑΝΕΚΑΘΕΝ Η ΘΡΑΚΗ ΑΝΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ
  ''ΑΝΤ' ΙΣΑ ΜΠΕΜΠΑ''

  • Ανώνυμος says:

   λαθος κανουν.ειχε πει μονο οτι θα δημιουργηθει ενα διπλωματικο επεισοδιο εκει που δε θα μπορει να λυθει.

  • Ανώνυμος says:

   Ανακήρυξη ανεξαρτησίας της Θράκης η αιτία της επέκτασης των χωρικών υδάτων!!!

   ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ Έγραψε ο αγαπητός και έγκυρος Θραξ :

   «Πριν ή κατά τη συζήτηση των μιλίων είχε πει ο γέροντας (σ.σ. γέροντας Παΐσιος) σε γνωστό μου θα κάνουν ανακήρυξη ανεξαρτησίας οι μουσουλμάνοι της Δυτικής Θράκης, εμείς θα πούμε καλά τόσα χρόνια έχουμε δίκαιο και δεν κάνουμε επέκταση στα 12 μίλια και 'σεις μέσα στην επικράτεια μας κάνετε ανακύρηξη και τότε εμείς θα κάνουμε επέκταση στα 12 μίλια, αυτό κρατήστε το γιατί είναι απο σοβαρή πηγή και το έχουν ακούσει και άλλοι εδώ μέσα και το ξέρουν από παλιά και από άλλες πηγές, δηλαδή ο γέροντας μίλησε για αυτό το θέμα και σε άλλους εκτός από τον γνωστό μου που μου το είπε.»

   Από filtor στις Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2012

  • Ανώνυμος says:

   Βλέπω το θέμα της Θράκης να κλιμακώνεται και παραθέτω ξανά δύο μαρτυρίες από δύο πολύ καλούς μου κι έγκυρους πνευματικούς αδελφούς που είχαν συναντήσει τον γέροντα Παΐσιο, για να έχουμε στο νου μας την σύνδεση των γεγονότων :

   Ανακήρυξη ανεξαρτησίας της Θράκης η αιτία της επέκτασης των χωρικών υδάτων!!!

 7. Ανώνυμος says:

  ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
  ΘΑΡΘΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ;
  ΘΑΡΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ;
  ΘΑΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ;
  ΘΑΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΡΑΚΗ;
  ΘΑΡΘΕΙ ΑΠΟ ΔΩΘΕ;
  ΘΑΡΘΕΙ ΑΠΟ ΚΕΙΘΕ;

  ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΜΟΝΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΝΑΝΙΖΕΣΤΕ;

  • Ανώνυμος says:

   απο παντου θα ερθει σιγα σιγα!το ενα πισω απο το αλλο!εμεις το βλεπουμε αλλα μαλλον εσυ αυνανιζεσαι!

 8. Ανώνυμος says:

  Είχατε κανείς αμφιβολίες για την κατάσταση που επικρατούσε και το παίζετε εντρομοι και εκπλησουντες; Το ότι εγινε αριθμητική καταγραφή όλων αυτών των τουρκοσπορων που συμφωνούν με τις ιδεολογίες του Dep επίσημα για μένα αποτελεί ένα εργαλείο που μπορει να έχει κάθε κυβέρνηση ελληνικού κράτους γιανα αντιμετωπίσει τον ενδυναμη δυνάστη και εκβιαστη ελλήνων πολιτών … Ψηφιστε αναλόγως με σκέψη και παιδεία γιατα συμφέροντα του τόπου μαυριστε και απομονώστε τα παπαγαλάκια του dep και κάθε χρυσαυγουλων που πολωνουν το κλίμα .. Οι πολίτες έχουμε τη δύναμη και όχι τα παιδιά του προξενείου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *