ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΗΝ ΝΟΡΒΗΓΙΚΗ ΠΑΝΤΟΦΛΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟΥ…

Αυξάνεται σταδιακά αλλά ραγδαία η επιφυλακή των Ενόπλων Δυνάμεων με το Πολεμικό Ναυτικό να έχει αναλάβει το στενό μαρκάρισμα του νορβηγικού πλοίου και της συνοδείας του, που πλέουν ανατολικά του Κατσελόριζου και με κατεύθυνση στην θάλασσα ανάμεσα στα κατεχόμενα της Κύπρου και τις απέναντι επίσης κατεχόμενες ακτές. Στην πολεμική Αεροπορία έχουν ανακληθεί ηδη οι άδειες που είχαν βγεί, ενώ στις ευαίσθητες μονάδες όλων των Σωμάτων, δεν υπάρχουν εξοδούχοι κι άλλα «συναφή». Από το επιτελείο κάποιοι μιλάνε πολύ σε λάθος ανθρώπους για μερικά κλίκ παραπάνω.

Αυτή είναι η κατάσταση το μεσημέρι της Παρασκευής κι όλα μπορούν να αλλάξουν αστραπιαία ανα πάσα στιγμή, ακόμη κι από ένα τυχαίο γεγονός. ειδικά όσο κορυφώνεται η ένταση και το προπολεμικό παιχνίδι από όλες τις πλευρές. Μεγάλη προσοχή -εαν και αφού η κατάσταση αρχίσει να κλιμακώνεται, σε όσους επιχειρήσουν να μας ξαναδείξουν ζωντανά από τα βοθροκάναλα τους, την έξοδο του Στόλου από τον Ναύσταθμο, ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία χρήσιμη για τις εχθρικές δυνάμεις. Την απάντηση που θα λάβουν δεν θα θέλουν ούτε να την σκέφτονται…

«ΣΤΟΧΟΣ»
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *