Το πλανητικό παραμύθι μας αλλάζει κεφάλαιο!!

Μετα το μαγικό κεφάλαιο που το «κακό» λεγόταν Οσαμα και το «καλό» Ομπαμα!!!!!!!!! Το πλανητικό παραμύθι μπαίνει σε νέο κεφάλαιο . Το νέο κεφάλαιο θα έχει πολύ μεγαλύτερο σασπενς, θα έχει εισβολές από άλλες οντότητες,θα έχει «επαναστάσεις» λαών , θα έχει προσπάθεια του πλανήτη να έρθει σε ισοροπια και να «ενώνεται» κάτω από νέους φόβους όπως 2012 και κάθε λογής «κρίση», οικονομική,περιβαλλοντολογική,λιμού,ασθενειών,εσχατολογίας και θρησκευτικής «ανορεξίας»!!
Άλλα μιας και προφήτης δεν γίνεσαι ποτέ στον τόπο σου ας δούμε πως έκλεισε το πρώτο κεφάλαιο του Πλανητικού μας παραμυθιού!! 
Πολλοί από τους ακροατές αυτού του παραμυθιού τελευταία είχαν αρχίσει να αντιλαμβάνονται ότι οι «σεναριογράφοι» αυτού του παραμυθιού είχαν αρχίσει να μπάζουν νερά !! Ο ρόλος του «κακού» Οσαμα είχε τελειώσει πια το «έργο» του . Μια δεκαετία σχεδόν ολοκληρωτικού πολέμου πάνω στην «τρομοκρατία» έχει αποφέρει ότι μπορούσε να αποφέρει και σε έσοδα αλλά και σε στερήσει ανθρώπινων δικαιωμάτων!! Τώρα το σενάριο θέλει να προχωρήσει στην Νέα παγκόσμια τάξη  ΑΜΕΣΑ! Και ο «φόβος» της τρομοκρατίας δεν είναι αρκετός για αναγκάσει τους ανθρώπους να παρατήσουν «όλα» τα δικαιώματα τους!! Ταυτόχρονα οι Αμερικανοί είχαν αρχίσει να αμφισβητούν την ταυτότητα του «καλού» Ομπαμα !!!  Και πολλοί ερευνητές σχίζουν τα ρούχα τους ότι η ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ Ομπαμα -Οσαμα είναι απίστευτη (Μην τρελαίνεστε -είπαμε αυτό το παραμύθι είναι εξωφρενικό!! Μην ξεχνάς οτι η πραγματικότητα είναι ανώτερη από κάθε φαντασία!!) Μετά από το πλαστό πιστοποιητικό γέννησης ….έρχεται η απόφαση και διαταγή της εκτέλεσης του «κακου» Οσαμα! Που μάλιστα «επιτυγχάνετε» ..ενώ για δέκα χρόνια ήταν αδύνατη να συμβεί!! Σήμερα μιλάνε για φώτο του «κακου» Οσαμα η οποία είναι πλαστή….Πλαστή ξεπλαστη ..άνετα τώρα μπορούν να δημιουργήσουν νέο κύμα τρομοκρατίας…Η πολλή πιο άπλα να συσπειρώσουν τον μουσουλμανικό κόσμο σε μια γενικευμένη επανάσταση!! 


Μερικές ερωτήσεις λοιπόν από το κατοχικά …Γιατί κύριε «διπλέ» Ομπαμα -οσαμα η όπως αλλιώς έχετε παρουσιαστεί στην διπλή (ίσως και τριπλή ..σκέψου τον μεγάλο μαχντι!!..και ανάμενε γέλια τρελά!!) σας υπόσταση που σας έχουν τοποθετήσει οι «σεναριογράφοι» του συμπαντικού παραμυθιού αποφασίζετε να εκτελέσετε ΤΩΡΑ το «κακό» από το παραμύθι???


Αν αυτό είναι το τέλος του παραμυθιού ίσως και να μπορούσαμε να το καταλάβουμε ..άλλα όλοι μας ξέρουμε ότι είναι απλά το τέλος ενός κεφαλαίου!  Αν θέλατε πραγματικά την ειρήνη ..δεν θα ήταν πιο έξυπνο στην πλανητική εποχή που ζούμε να μην σκοτώσετε το ¨»κακό» αλλά να το αιχμαλωτίσετε ??? 


Δεν θα είχατε έτσι ένα μεγαλύτερο χαρτί στα χέρια σας απέναντι στην μουσουλμανική «επανάσταση»!!


Είστε στην εποχή που μπορείτε να ανοίγετε νέα κεφάλαια? Μέσα από «παγκόσμια κρίση»? μέσα από παγκόσμια αναταραχή?  Γιατί τώρα το λάδι στην φωτιά?…..

Και πως στερείς την ζωή σε κάτι ανύπαρκτο?…αν ήθελες να «καθαρίσεις» τον «κακό» Οσαμα …γιατί δεν αυτοκτονείς??


Πάντως θέλω να επισημάνω και ένα καλό που έκανες …επιτελούς σταμάτησες αυτή την σαπουνόπερα…να έχουμε μέσα στην συνείδηση μας ότι το σενάριο του κόσμου τούτου είχε επιλέξει να ονομάζει το «καλό» OBAMA και το «κακό» OSAMA ….TO Β ΚΑΙ ΤΟ S ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ BS …BULLSHIT!!!!

Υ.Γ Μήπως σε τρώει ο κώλος σου και γαργαλιεσε στο Πακιστάν για καμιά τρομοκρατική με πυρηνική βαλίτσα? Τι έγινε ρε σωτήρα του κόσμου ….Ονειρεύτηκες νέο περλ χαρμπορ και 9/11 για να ξεφουσκώσεις τα ..πανωτόκια??

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *