Το Πεντάγωνο σχεδιάζει να εγκαταστήσει πολλές κατασκοπικές συσκευές στο έδαφος του Αφγανιστάν

Το Πεντάγωνο σχεδιάζει να εγκαταστήσει πολλές κατασκοπικές συσκευές στο έδαφος του Αφγανιστάν μετά την αποχώρηση των αμερικανικών στρατευμάτων.

 Οι καμουφλαρισμένες ως πέτρες πομποί μεγέθους παλάμης πρέπει να παρακολουθούν τους Αφγανούς στα πιο απρόσμενα σημεία. Οι «λίθοι-κατάσκοποι» σχεδιάστηκαν από την εταιρεία Lockheed Martin και παρακολουθούν την κατάσταση στον γύρω τους χώρο και σε περίπτωση ύποπτης δραστηριότητας στέλνουν τα δεδομένα στο συντονιστικό τους κέντρο.


 Όπως διαβεβαιώνουν οι κατασκευαστές τους, ορισμένα μοντέλα τους είναι ικανά να λειτουργούν αυτόνομα έως και 20 χρόνια. Κάθε τέτοιος αισθητήρας θα κοστίζει περίπου 1.000 δολάρια.
πηγη
Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *